• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
گوگل تا مثل آدم پانشه بیاد روی زبان فارسی وقت و هزینه و سرمایه بزاره ، این ضعف هست که با وجود اینکه اصول سئو میگه بک لینک خریدن اشتباهه ! ولی می بینی که با بک لینک یه پرش خیلی عالی توی گوگل داری !
اونی هم که میگه بک لینک بده ، اشتباه نیست ، بک لینک خریدنش هم اشتباه نیست.
من که چشمم روشنه با توجه به پیشرفت تعداد کاربران فارسی زبان و عوامل سیاسی،به زودی گوگل در وب فارسی سرمایه گذاری خواهد کرد و بسیاری از این مشکلات حل می شه...
اما الان باید سر کرد.
من با فروش بک لینک مخالف نیستم.(چون با توجه به محدود بودن روش های کسب در آمد در ایران و نبود فرهنگ Donate،هر وب مستری مجبور به این کاره)اما مشکل بنده افرادی هستند که با ثبت چند دامنه حذف شده و قیمت گذاری های بی پایه و اساس،موجب ضرر دیگر سایت های می شن.توقع مشتری بالا می ره.به طور مثال میاد میگه فلان سایت داره با این قیمت این تبلیغ رو می ده!
در ثانی کیفیت پایین بک لینک ها هم باعث می شه که همه بگن بک لینک دیگه تاثیر نداره!اما در واقع تنها معیاری که گوگل برای رتبه بندی سایت ها در وب فارسی داره همین بک لینک هست!(البته بهتر بگم مهم ترین معیار)
ایشون درست میگه چون الان همه جارو گشتم همه میگن هیچ کس تو ایران سئو کار نیست

تو انجمن wp-parsi.com هم همه تاکید کردن که ندم به کسی برای سئو

من فقط میخوام کمی بهینه سازی بشه
به نظر بنده شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه.

اول یک لیست از سئوکار های مطرح جمع آوری کنید.

بعد نمونه کارهاشون رو ملاحظه کنید و یک آنالیز کلی بکنید.

بعد از طرق های مختلف با مدیران این سایت ها ارتباط برقرار کنید و کیفیت کار را جویا شوید.

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
قرارداد سفت و محکم
یه راهی که به فکر من میرسه
شرکت ثبت کنید و دامنه، هاست و... رو به نام شرکت بگیرید (مالک حقوقی)
مگرنه فردا پس فردایی اختلاف پیش بیاد بین طرفین، یکی میاد دامنه گروکشی میکنه، یکی هاست و...

دادا پس فردا کی میخواد هزینه ثبت شرکت و مالیات و ... رو بده !!!؟؟؟
بهترین حالت قرارداد محکم و محضری با شاهد و ضمانت میتونه باشه
که درصد سهم و همکاری هر شخص مشخص بشه و بقیه مسائل
تا اگه در آینده لازم شد میشه براش شرکت ثبت کرد ، که اصولش هم همینه ، اول کار هزینه اضافیه بخوای شرکت ثبت کنی
البته نظر کاملاً شخصیه منه ، که تجربه اش رو هم داشتم
:D بابا یه سایت ساده موزیک میخواستیییییییم بزنیم با مدیر سایت 4ده
اما خیلی ممنون که کمک کردین:general504:
جذب شریک :general505:
بنده به تازگی (20 روز ) یه سایت موزیک مجاز زدم که از لحاظ برند شدن کاملا می تونه موفق باشه ولی مشکل من بروز کردن سایت هست که اصلا وقت ندارم به کسی نیاز دارم که بتونه سایت رو بروز کنه و کلا به سایت رسیدگی کنه
اگر مایل به همکاری یا شراکت هستید شرایطتون رو اعلام کنید.
ادرس سایت بنده :
لایو سانگ بروز ترین سایت دانلود آهنگ ایرانی و موزیک خارجی
هزینه های سایت رو هم من می پردازم
خودم حدود 5 سال سایت موزیک داشتم و تو این زمینه تجربه زیادی دارم.
شراکت 50 / 50 در سود و ضرر
عاقا بنده هم سایت موزیک دارم..شریک پیدا کردی؟نکردی شرایطشو بگو حسش(@afshin313 )بود هستم

این لیسته کلیدای میانبر واسه ویرایشگر وردپرس:D
میدونم شماها حرفه ای هستین ولی خب شاید کسی تازه با وردپرس اشنا شده:)
کلید میانبر برای ادامه مطلب هست؟؟
دوستان جای خوب برای خرید وی پی اس می شناسید؟
@MOHAMMAD026_1 وی پی اس های ایشون عالیه..حرف نداره

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سایت تیم 4ده واگذار شد به حسین ...
بزودی با اعضای جدید میان ...

Radepa7

Registered User
لایک‌ها
31
من که چشمم روشنه با توجه به پیشرفت تعداد کاربران فارسی زبان و عوامل سیاسی،به زودی گوگل در وب فارسی سرمایه گذاری خواهد کرد و بسیاری از این مشکلات حل می شه...
اما الان باید سر کرد.
من با فروش بک لینک مخالف نیستم.(چون با توجه به محدود بودن روش های کسب در آمد در ایران و نبود فرهنگ Donate،هر وب مستری مجبور به این کاره)اما مشکل بنده افرادی هستند که با ثبت چند دامنه حذف شده و قیمت گذاری های بی پایه و اساس،موجب ضرر دیگر سایت های می شن.توقع مشتری بالا می ره.به طور مثال میاد میگه فلان سایت داره با این قیمت این تبلیغ رو می ده!
در ثانی کیفیت پایین بک لینک ها هم باعث می شه که همه بگن بک لینک دیگه تاثیر نداره!اما در واقع تنها معیاری که گوگل برای رتبه بندی سایت ها در وب فارسی داره همین بک لینک هست!(البته بهتر بگم مهم ترین معیار)

به نظر بنده شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه.

اول یک لیست از سئوکار های مطرح جمع آوری کنید.

بعد نمونه کارهاشون رو ملاحظه کنید و یک آنالیز کلی بکنید.

بعد از طرق های مختلف با مدیران این سایت ها ارتباط برقرار کنید و کیفیت کار را جویا شوید.

دقیقا همین کارو کردم برای تست هم 100 هزار تومان به یکی از معتبرترین ها که ادعاشون میشد دادم بعد از اینکه گفتم تموم شد از سرور لاگ گرفتم و فهمیدن تنها کارایی که کرده بودن استفاده از gtmetrix و گذاشتن چند تا تگ h و کم حجمکردن عکس ها و گفتن 100% سئو شده !!!

ایرانیها 99% همین کارو میکنن به زودی تاپیکی میزنم و مهمش میکنم برای وبمسترها تا گول این افراد رو نخورن

Radepa7

Registered User
لایک‌ها
31
خب دیگه ، خیلی ها فکر می کنن بک لینک باید بخرن و تموم !
در صورتی که مدیریت بک لینکها سخت تره.
تقصیره اون افرادنیست تقصیره اونایی هست که میان یه چیزیرو گنده میکنن و سوءاستفاده از کاربرا !!!

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
اساتید وردپرس ،
از کد زیر برای نمایش کلمه "جدید" جلوی نوشته هایی که امروز ارسال میشن در آخرین مطالب استفاده میکنم :
کد:
<?php the_title(); ?><?php  if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?>

بعد از آپدیت وردپرس به ورژن 4 دیگه کار نمیکنه و کلمه جدید رو نشون نمیده ، مشکل چیست ؟ کد تاریخ عوض شده ؟

..........

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
شما به این فکر کنم که اگه بطور اتفاقی این سایت کارش گرفت و ماهی چند تومن درآمد داشت ، چی میشه و چه اختلافاتی ممکنه بیفته
همیشه کار رو محکم بگیر ، ما با یه تیمی برای بالا آوردن سایتی همکاری کردیم ، اول یه قراردادی نوشتن که تعهد محضری هم پیشش چیزی نبود و حتی 1 ریال هم قرار بود اینور اونور بشه بصورت رسمی بود و به حساب واریز میشد و برای نقدی رسید و .....

از اول کار رو محکم بگیری خوبه

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
سایت تیم 4ده واگذار شد به حسین ...
بزودی با اعضای جدید میان ...
حسین؟؟؟

شما به این فکر کنم که اگه بطور اتفاقی این سایت کارش گرفت و ماهی چند تومن درآمد داشت ، چی میشه و چه اختلافاتی ممکنه بیفته
همیشه کار رو محکم بگیر ، ما با یه تیمی برای بالا آوردن سایتی همکاری کردیم ، اول یه قراردادی نوشتن که تعهد محضری هم پیشش چیزی نبود و حتی 1 ریال هم قرار بود اینور اونور بشه بصورت رسمی بود و به حساب واریز میشد و برای نقدی رسید و .....

از اول کار رو محکم بگیری خوبه
حرف حق جواب نداره

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
دوستان انجمن ساز IPB چجوریاس؟
کار باهاش راحته؟
پشتیبانش خوبه فارسی؟
قالب خوب داره؟ ادیت کنی!
تیکه های مهم بازی های پی اس جی رو (مثل 90) بزار فقط کیفیت 720 رو بزار تا راحت دانلود کنیم... (اگه گزاشتی به من بگو بدانم)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تیکه های مهم بازی های پی اس جی رو (مثل 90) بزار فقط کیفیت 720 رو بزار تا راحت دانلود کنیم... (اگه گزاشتی به من بگو بدانم)
حاجی جواب سوالمون رو بده!!
با شروع دوباره لیگهای اروپایی بازی های پی اس جی، هایلایت هاش(همون تیکه های مهم) تک گل ها، فول مچ ها و ... با کیفیت های مختلف قرار میدیم!

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
جای خوب یا ارزون؟؟؟ :دی
والا عزیز دنبال کیفیتم یه ماه پیش دوتا وی پی اس از سایت پرشین وی دی اس گرفتم قرار بود برام کانفیگ هاست دانلود کنه اینقدر امروز فردا کرد که بخدا مهلتش تمام شد ( اخرش هم کانفیگ نکرد و پول رو هم پس نداد ) و من حتی 20 مگ هم از ترافیک این وی پی اس مصرف نکردم :confused:

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
حاجی جواب سوالمون رو بده!!
با شروع دوباره لیگهای اروپایی بازی های پی اس جی، هایلایت هاش(همون تیکه های مهم) تک گل ها، فول مچ ها و ... با کیفیت های مختلف قرار میدیم!
دمت گرم.. این مستند فوتبالیایی که میاد مثل رونالدینیو و زیدان و اینا رو هم بزار با کیفیتای مختلف.. اگه هر چیزی از زلاتان گیرت اومد هم بزا :D

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
کمتر از 5 دقیقه تا انتخاب واحد :general410: :D
---
دوستانی که کنکور قبول شدن نترسن و تو تاپیک مطرح کنن آخرش یه شیرینی بدین دیگه :general707:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دمت گرم.. این مستند فوتبالیایی که میاد مثل رونالدینیو و زیدان و اینا رو هم بزار با کیفیتای مختلف.. اگه هر چیزی از زلاتان گیرت اومد هم بزا :D
زلاتان 70 گل برترش تو سایت هست!
دیوید بکهام هم همه ضربه آزادهاش!
با کیفیت های مختلف!
بقیه هم به مرور!

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
والا عزیز دنبال کیفیتم یه ماه پیش دوتا وی پی اس از سایت پرشین وی دی اس گرفتم قرار بود برام کانفیگ هاست دانلود کنه اینقدر امروز فردا کرد که بخدا مهلتش تمام شد ( اخرش هم کانفیگ نکرد و پول رو هم پس نداد ) و من حتی 20 مگ هم از ترافیک این وی پی اس مصرف نکردم :confused:

باید قبلش بپرسید که انجام میدند؟ و اگر ندند بدونید هزینه اش چقدره....

یک سری آفرها خدمات نرم افزاری نداره و برخی هم جزو خدمات هست.

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
یه سایت مدل لباس دارم که نزدیک 50 درصد بازدیدکننده ها با موبایل و تبلت میان!
به نظرتون چه بهره ای میشه از این آمار برد ؟چجوری تبلیغات کنم ؟
قالب موبایل سایت هم کلا متفاوت و سبکه و در حال حاضر هیچ تبلیغاتی در قالب موبایل نمایش داده نمیشه

بالا