tissit
Registered User
من که چشمم روشنه با توجه به پیشرفت تعداد کاربران فارسی زبان و عوامل سیاسی،به زودی گوگل در وب فارسی سرمایه گذاری خواهد کرد و بسیاری از این مشکلات حل می شه...گوگل تا مثل آدم پانشه بیاد روی زبان فارسی وقت و هزینه و سرمایه بزاره ، این ضعف هست که با وجود اینکه اصول سئو میگه بک لینک خریدن اشتباهه ! ولی می بینی که با بک لینک یه پرش خیلی عالی توی گوگل داری !
اونی هم که میگه بک لینک بده ، اشتباه نیست ، بک لینک خریدنش هم اشتباه نیست.
اما الان باید سر کرد.
من با فروش بک لینک مخالف نیستم.(چون با توجه به محدود بودن روش های کسب در آمد در ایران و نبود فرهنگ Donate،هر وب مستری مجبور به این کاره)اما مشکل بنده افرادی هستند که با ثبت چند دامنه حذف شده و قیمت گذاری های بی پایه و اساس،موجب ضرر دیگر سایت های می شن.توقع مشتری بالا می ره.به طور مثال میاد میگه فلان سایت داره با این قیمت این تبلیغ رو می ده!
در ثانی کیفیت پایین بک لینک ها هم باعث می شه که همه بگن بک لینک دیگه تاثیر نداره!اما در واقع تنها معیاری که گوگل برای رتبه بندی سایت ها در وب فارسی داره همین بک لینک هست!(البته بهتر بگم مهم ترین معیار)
به نظر بنده شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه.ایشون درست میگه چون الان همه جارو گشتم همه میگن هیچ کس تو ایران سئو کار نیست
تو انجمن wp-parsi.com هم همه تاکید کردن که ندم به کسی برای سئو
من فقط میخوام کمی بهینه سازی بشه
اول یک لیست از سئوکار های مطرح جمع آوری کنید.
بعد نمونه کارهاشون رو ملاحظه کنید و یک آنالیز کلی بکنید.
بعد از طرق های مختلف با مدیران این سایت ها ارتباط برقرار کنید و کیفیت کار را جویا شوید.