الان اوکی شداون کدی که من گفتم قالبو این شکلی نمیکرد
کلا این سایت نرمال نیست ی جوریه:general607:و بعد از ایرانسل ......
والا اگه نماد گذاشتن و گرفتن اینجوریه مام هزینه الکی برای گرفتن نماد نکنیم ، حالا باز خوبه ایرانسل نماد داشت و فقط نحوه قرار دادنش اشتباه بوده
این سایت کلاً به نامش نمادی ثبت نشده و عکس نماد 2 ستاره هم گذاشته iranzoj.com و تنها 1 محصول داره که اونم طبق اعلام پلیس فتا جزء کالاهای غیر مجازه
چیش نرمال نیست :general410::general410::general410::general410::general410:کلا این سایت نرمال نیست ی جوریه:general607:
من تا به لان 7تا محصول از پروبانک خریداری نموده ام نمیدانم صاحبش کیست؟چیش نرمال نیست :general410::general410::general410::general410::general410:
البته ما با نرمال یا آنرمال بودنش کاری نداریم :general609:
فقط میخوایم به یه نتیجه ای برسیم :general609: اونم اینه که ، آفرین به مالک سایت پرو بانک ( راستی کسی میدونه مال کیه :general705::general705::general705::general705: ) چه اصولی نماد رو گرفته و تو سایتش گذاشته :general707::general707::general707::general707:
لامصب اعتماد سازی اینجوریه دیگه ، صاحب سایت زیاد مهم نی ، اعتبار نام خود سایت مهمتره :general609:، خوش بحال صاحبش :general711:من تا به لان 7تا محصول از پروبانک خریداری نموده ام نمیدانم صاحبش کیست؟
من اصلا پروبانکو قبول ندارم:general510:لامصب اعتماد سازی اینجوریه دیگه ، صاحب سایت زیاد مهم نی ، اعتبار نام خود سایت مهمتره :general609:، خوش بحال صاحبش :general711:
واقعا خوش به حالش :general711:لامصب اعتماد سازی اینجوریه دیگه ، صاحب سایت زیاد مهم نی ، اعتبار نام خود سایت مهمتره :general609:، خوش بحال صاحبش :general711:
امضات شده سایت تبلیغات آنلاین کهواقعا خوش به حالش :general711:
روزی 200 تا پست کجا بود ؟@MOHAMMAD026_1
ممد می گم اگه اکانتم رو بت بدم چن روزه می تونی برسونی به 2000 پست؟
لامصب چقد اسپم می دی روز 200 تا پست اضاف می کنی :general611:
بیا یه اکانت کم بود اون یکی هم ازاد شدروزی 200 تا پست کجا بود ؟
پ.ن: بزودی با 4000 تا پست و اکانت MOHAMMAD026 ام بر میگردم
بهشون ایمیل زدم فرایند خرید رو اصلاح کننمن اصلا پروبانکو قبول ندارم:general510:
از سازمان جاسوسی بدتره. وقتی میخوای خرید کنی همین مونده اندازه کف پاتو بپرسه :general710:
داره شهريور تموم ميشه هنوز خبري از سايت همكاري در فروشت نيست داداش كي افتتاح ميشهبهشون ایمیل زدم فرایند خرید رو اصلاح کنن
البته این بخاطره مشتری هست ،
من که نگفتم کدوم شهریورداره شهريور تموم ميشه هنوز خبري از سايت همكاري در فروشت نيست داداش كي افتتاح ميشه
کاور و بنرهاشو ندی دست این دیزاینرهای دوزاری:general710: خودت با پینت بزنمن که نگفتم کدوم شهریور
امیدم به خداست تا آخر شهریور سال 1400 ok بشه :general711:
آره پس چی فکر کردی :general601::general711::general711::general711:کاور و بنرهاشو ندی دست این دیزاینرهای دوزاری:general710: خودت با پینت بزن