آهان کامیوتر اونم پیش تو نبود ؟عزیزم والا من تو کامپیوترشون نبودم ببینم با چی کار کردن
این بنر بر می گرده به 9 ماه پیش . یادم نیست دقیقا.تو تعرفه هاشون ببینید.
http://ivahid.com/inquiry/آهان کامیوتر اونم پیش تو نبود ؟
تعرفش کجاست؟
حالا ما نمیخوایم این بحث امنیت رو ادامه بدیم ولی خود گواهینامه امنیتی ssl رمزگشایی شده و شرکت کومودو به فنا رفته بود و اطلاعیه هم صادر کرده بودغلط کردن مگه به همین راحتیاست حتی لاین هم دیگه داره از ssl و ... استفاده میکنه
من که گفتم اگه بین وبسمتر ها باب شه جواب میدهاز دوستان وب مستر بابت حمایت های مالی که از صبح کردن ممنونم.
لطف کردین عزیزان.
انشالله که دیگر دوستان هم همکاری کنند.من که گفتم اگه بین وبسمتر ها باب شه جواب میده
در اینجاست که این جواب رو زیاد می شنوید:سلام دوستان میخواستم بدونم دوستان برای سئو از چه سایت یا شخصی استفاده کردند و سئو طرف نتیجه بخش بوده من میخوام برای اولین بار سایت هام سئو کنم از بچه های سایت هم کسی هست که مورد تایید دوستان باشه و اینکه هزینه سئو چقداس؟؟ممنون
.meدوستان برای وبسایت شخصی چه دامنه ای خوبه ؟؟ یعنی اسم دامنه چی باشه خوبه ؟؟ پسوندش چی باشه ؟
نقطه میدوستان برای وبسایت شخصی چه دامنه ای خوبه ؟؟ یعنی اسم دامنه چی باشه خوبه ؟؟ پسوندش چی باشه ؟
دوستان لطفا راهنمایی فرماییدسلام دوستان
میشه راهنمایی کنید که با افزونه
Post Expirator
که تازه نصب کردم فقط پست های دو هفته اخیر را نگه دارم و پست های با تاریخ قدیمی تر از دو هفته پاک بشن الان خودم در تنظیمات نرم افزار قسمت جنرال ستینگ Default Date/Time
Duration: رو روی کاستوم گذاشتم و زمان رو روی دو هفته تنظیم کردم اما این دو هفته هر روز با تاریخ روز هست یعنی امروز تاریخ پاک کردن پست دو هفته دیگر هست و هفته بعد هم برم همان تاریخ پست باز دو هفته دیگر هست.
پست هارو دونه دونه باید تنظیم کنیددوستان لطفا راهنمایی فرمایید
چون الان با این تنظیماتی که من انجام دادم افزونه هیچ وقت اون دو هفته زمان انقضا پست تمام نمیشه و هیچ پستی پاک نمیشه.
از ادمین 15 ساله بیش از این هم انتظار نمیره :|
طرفدارای آرمین !!!
بشتابید !
حمایت از آرمین ۲ ای اف ام با خرید این عینک !
فروش عینک آرمین ۲afm با قیمتی باورنکردنی !
فقط 35000 تومان !
برای خرید کلیک کنید