AhangCity.CoM
Registered User
یعنی ما دل نداریم؟:general503::general710:تعارف میکنی؟اصن بهت نمیاد اهل تعارف باشیا؟؟؟
داف فقط برا فیزبوکی هاس؟
یعنی ما دل نداریم؟:general503::general710:تعارف میکنی؟اصن بهت نمیاد اهل تعارف باشیا؟؟؟
اگه کاربر بی اعتبار هست و گفته نمیده دیگه حتما برگشتی در کار نیست بیخود وقت تلف میشه فقط فوقش یه محروم از فعالیت تجاری میزنن براش:general105:
یه اشتباهی کردم یه فید بک منفی دیدم طرف گفته بود بدقوله, بعد از چند روز فید بکه نبود همش شده بود +, اشتباه کردم اعتماد کردم, اگر قرار باشه فیدبک منفی حذف همه مثل من به اشتباه میوفتن, یه فید بک منفی دادم و حذفش هم نمی کنم مگر اینکه یه قالب رایگان برام بزنه.حتما افدام کنید حتی اگر مبلغ کم باشه ...
همین حداقل محروم یا بن که دوستان میگند باعث میشه دوباره با این اکانت نتونه کلاهبرداری کنه ...
باید با فتا حالش رو جا بیارم, چون موضوع مبلغ پروژه نیست از 10 20 نفر همینطوری کلاهبرداری کنه مبلغ میلیونی می شه.تاپیک بزن اسم و فامیلشو هم بنویس+اطلاعات دیگشو+به پلیس فتا هم گزارش بده
اقا تاپیک شکایت فایده ایی نداره نهایت یا بن میشه یا محروم از فعالیت تجاری
اگر مبلغ بالایی بوده از طریق فتا اقدام کنید
150هزار نفر رو شما یه نفر عسپمر می بینی ؟!کجا خیلی از کاربرا میگفتن؟:general710:
فقط ی نفر گفت که اونم معلوم شد عسپمره و تو همه سایتا میره
با همین کار کن خوبه ، امکاناتش زیادهدوستان عزیز ، سلام ( همگی با صدای بلند جواب بدین سلام ) داره مهر میاد یهویی یاد زمان مدرسه افتادم
بهترین نرم افزار برای ساخت اتوران چیه !!!؟؟؟ قبلا با Multimedia Builder کار کردم آیا نرم افزار بهتر و قوی تر و کارآمدتر دیگری سراغ دارین یا با همین کار کنم ........!!!!؟؟؟؟
تازه اضافه شدهنوشته رو select میکنم تو پی تی (نقل قول | پاسخ) میاد. این ویژگی قبلا هم بود یا تازه اضافه شده؟
صاحب پرشین تولز شرکت داره؟چه شرکتی؟کلا چیکارست؟
بدون اجازه چیهاگر توی تاپیک یه فرد دیگه بدون اجازه استاتر افر بدی حتما برخورد بدی می کنند ...
همچنینیعنی تا الان نفهمیدی portre.ir خانمه؟
خوشبختم:general504:
خانوم محترم خیلی خیلی ببخشید ولی شما اصلا مراعات نمیکنید به جو عمومی انجمن... تو ترمینال تاکسی هم مسافر بپیچونی فحش میخوری اینجا که دیگه انجمن اینترنتیه... رفتار کردار خودتون رو بهبود بدید و سعی کنید کمتر از دیگران ایراد بگیریدبدون اجازه چیه
طرف تاپیک طراحی قالب داشت اون گفته بود 800 من گفتم 500 اومده فحش میبده چرا وب را خراب میکنی قیمت کمتر به مشتری میدی و از این چرت و پرتا
منم مهرداد خان هستم:general505:یعنی تا الان نفهمیدی portre.ir خانمه؟
خوشبختم:general504:
ش پرید الان داری حرف از قانون میزنی اینجا جنگله بخور تا نخوردنش:general609: بعضیا هستن برا نمونه کار با قیمت پایین کار میکنن والی بعضیا با رزونه ی پربارشون نیازی به نمونه کار ندارن پس قیمت بالا میگنخانوم محترم خیلی خیلی ببخشید ولی شما اصلا مراعات نمیکنید به جو عمومی انجمن... تو ترمینال تاکسی هم مسافر بپیچونی فحش میخوری اینجا که دیگه انجمن اینترنتیه... رفتار کردار خودتون رو بهبود بدید و سعی کنید کمتر از دیگران ایراد بگیرید
واقعا؟منم مهرداد خان هستم:general505:
ب اون سیبیلات قسم:general505:واقعا؟
چی شد که اینطوری شدی؟ کی باهات اینکارو کرد؟ چقدر عوض شدی , اصلا نشناختمت :general505:ب اون سیبیلات قسم:general505: