مال ما پرس نخواهد داشت اسمش رو برات پ.خ کردم :general705::general705::general705:نه اون که پرس نیست، یه پرس جدید ارزون تر و جالب تره
مورد شما هنوز در حال بررسیه مهندس جان :general705::general705:
@l3est
البته فرجاد جان، جای استاد ما هستن :general609:
لطفا حد و حدود استاد رو رعایت کنید :angrybirds8:
پ.ن: یک "..... پرس" جدید هم دارم می نویسم ، بعنوان محصول بعدی :general601:
برای بازی آنلاین که اسکریپت های رایگان و تجاری زیادی داریم! این اسکریپت برتری خاصی داره که اشخاص تمایل به خرید اش داشته باشن؟
Interspire Email Marketingenterprise خالی معمولا نداریم. قبلش یه اسم نرم افزاری ، اسکریپتی چیزی باید باشه :general609:
کدوم رقابت ؟ :دی
نمیخواستم رونمایی کنم ولی :
قیمت مشخص نیست
بله اختصاصی هست , طبیعتا بازی ها اختصاصی نیست
منابع خاصی نمیخواد و مثل خبرخوان نیست ...
بازی ها هم خودتون میتونید اضافه کنید
معلومه که نه
چشم :دی
enterprise خالی معمولا نداریم. قبلش یه اسم نرم افزاری ، اسکریپتی چیزی باید باشه :general609:
پ خ شدInterspire Email Marketing
لینک فارسی
سیم sata و برق اش رو چک کن (سیم هارو به هارد وصل کن، ببین بالا میاد یا نه)مشکل حاد :!
سلام دوستان
اقا پی سی من دی وی دی ، سی دی رو میندازم ولی نمیشناسه !
مشکل از چیه ؟
ویندوز 8.1
سریع راه حل بدید ! :general208::general208::general208::general208:
@MOHAMMAD026-1
@l3est
@وب مستر
سی دی رایت مشکلی نداره مشکل از پی سی هست که نمیخونه وگرنه دیشب ویندوز رو چینج کرمسیم sata و برق اش رو چک کن (سیم هارو به هارد وصل کن، ببین بالا میاد یا نه)
بعد اگه دیدی سالمه، به قسمت Drvice Manager برو و ببین درایو اد هست یا نه
مشکل شما با جابجایی محل کابل ساتا (سیستم خاموش باشه ) حل میشهسی دی رایت مشکلی نداره مشکل از پی سی هست که نمیخونه وگرنه دیشب ویندوز رو چینج کرم
مدرسان شریفمیخوام PHP , Html , Css , Javascript , Ajax یادبگیرم! البته نمیخوام حرفه ای بشم فقط در این حد که بتونم برای خودم یک اسکریپت بنویسم. به نظرتون چقدر طول میکشه تا بشه اینها رو به اندازه ای یاد گرفت که بشه یک اسکریپت نیمه حرفه ای نوشت؟
برای یادگیری چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ مسلما کتاب خوندن وقت گیر هست و اینطوری یکسال باید وقت بذارم تا خود کتاب ها رو تموم کنم ولی زمانی که من در نظر دارم 3.5 ماه هست.
یه سر هم به اینجا بزن :دیمدرسان شریف