Hamidreza23
Registered User
عینک دید در شب میخوام. از کجا بگیرم؟ اصل باشه از این فیک ها نمیخوام :(
ما آفتابیشم نداریم شما دید در شب میخوای ؟عینک دید در شب میخوام. از کجا بگیرم؟ اصل باشه از این فیک ها نمیخوام :(
صبح توام بخیر ...بذار برن درس بخونن بلکه به یه جایی برسن :general402:سلام صبح بخیر
مثل اینکه همه رفتن مدرسه:general707:
منم آفتابی ندارم اما دید در شب نیاز واجب دارم :(ما آفتابیشم نداریم شما دید در شب میخوای ؟
اره بابا بیارنم همشون فیک هستن ... رشت از جایی پرسیدی که دارن یا نه ؟منم آفتابی ندارم اما دید در شب نیاز واجب دارم :(
به این اینترنتی ها اعتباری نیس. نمیدونم از کجا بگیرم
رشت نپرسیدم. کی حال داره بره رشتاره بابا بیارنم همشون فیک هستن ... رشت از جایی پرسیدی که دارن یا نه ؟
فوقش تو همون شهر خودت یه جا پیداکن اگه نداشت سفارش بده خودش واست از تهرانی جایی بیارن حداقل خیالت راحته فیک نیست
@Hamidreza23 با این یه مورد شدیدا موافقم :general601:توی این آب و هوا میشینی خونه که چی بشه ؟ من اونجا بودم سیستمم هم میبردم تو دل طبیعت :general707:
ایران فیلم بد نیست برا سریال ها همه کیفیت ها رو میزاره. source , 1080 , 720 , 480
توی این آب و هوا میشینی خونه که چی بشه ؟ من اونجا بودم سیستمم هم میبردم تو دل طبیعت :general707:
دوستان اکانت iDow/\/load رو توصیه میکنم بگیرید یکی از سروراش خارجیه در ضمن pptp و l2tp هست.
دیشب بارون بود. الان آفتاب داغ. تو این افتاب کجا برم آخه@Hamidreza23 با این یه مورد شدیدا موافقم :general601:
زیر سایه درختدیشب بارون بود. الان آفتاب داغ. تو این افتاب کجا برم آخه
درختی نمونده همه رو از ته میزننزیر سایه درخت
شاید سیبی چیزی هم افتاد سرت به جایی رسیدی:general601:
باشه آقا بشین تو خونه نخواستیم بری بیرون :general707:درختی نمونده همه رو از ته میزنن
من تو خونه هستم از پنجره مار میاد تو. حالا برم زیر درخت دیگه هیچی خیلی چندشه مار اه اه
راستی درختی که میوه داشته باشه اصلا پیدا نمیکنی هنوز نرسیده همه رو میکنن میخورن
باشه آقا بشین تو خونه نخواستیم بری بیرون :general707:
نزدیکی کوه دیگه چه صیغه ایه یا میری کوه یا نمیری دیگه
نه جمعه یا پنجشنبه هر هفته میرم تا نزدیکی کوه گاهی اوقات کوهنوردی هم میریم
درضمن از خونمون تا دریا 5 دقیقه راهه اراده کنم وسط دریام
نفرستی هم فقط برات بیاد اس ام اس ها از شارژت کم میشهاینجا از دیشب پاییز شده همینجوری داره باد میاد :general707:
ایرانسلم خوب میدزده ها. هر دقیقه ازین اس ام اس های 8282 میاد یه دونه بفرستی شارژت خالی میشه.
دیروز 2000 شارژ کردم به جایی هم زنگ نزدم الان شده 1400 :general707:
نزدیکی کوه دیگه چه صیغه ایه یا میری کوه یا نمیری دیگه
شما سریعا منطقه رو ترک کن چون به خوبی از امکانات در دسترس استفاده نمیکنی:general510:
از نظر امکانات پارس گرین و ملی پیامک خوب هستند.دوستان ، چه پنل پیامکی رو پیشنهاد میکنید که نرخ پیامک پایین باشه + پنل هم گرون نباشه؟
ترجیحاً خط اختصاصی هم روش بده + امکانات مناسب.
خب یه بلیط بگیر بیا برو تو جنگلمن دقیقا همین کارو میکردم :general601:
چه قالبی نیاز دارید؟صبحتون بخیر.
دوستان طراح قالب وردپرس (یا ریپ کن ) کار درست سراغ دارید لطفا معرفی کنید. قیمتش منصفانه باشه