فک کنم بالای 90% بروبچ این بخش مدرسه ای بودن
فک کنم بالای 90% بروبچ این بخش مدرسه ای بودن
یه حدسهایی میزدم ولی نه دیگه در این حد !شک داشتی ؟
ما که هنوز اندر خم کوچه های بی کسی هستیم وملت ، ونفتبا توجه به این که معمولا مهر شروع یک دوره تغییر اقتصادی هست که تا شب عید ادامه پیدا میکنه .
با توجه به خبرهای خیلی عالی سیاسی هم که داره در میاد , فک کنم این ماه کسری ما از وب تو بورس جبران بشه :|
ما کوچیک شمایم دادا ، داریم از بحث ها استفاده میکنیم ،والا .. یکیش همین @nassera فک کرده ارشد قبول شده دیگه کلاسش به ما نمیخوره
در دل دارم امید، بر لب دارم پیام همشاگردی سلام، همشاگردی سلام : ))فک کنم بالای 90% بروبچ این بخش مدرسه ای بودن
اوه اوه .. وملت که فعلا دارن زیرشو خالی میکنن . اگه تو ضرر نیستی بکش بیرون .ما که هنوز اندر خم کوچه های بی کسی هستیم وملت ، ونفت
شما چی داری دادا !!!!؟؟؟
البته اول هفته دیگه خیلی مهمتره ، قیمت وبصادر خوبه الان
مگه تو مدرسه هم اینترنت دارین ؟در دل دارم امید، بر لب دارم پیام همشاگردی سلام، همشاگردی سلام : ))
من امروز بابام برام تبلت ایرانی دیمو خریده و با اینترنت 4g ایرانسل تو مدرسه غیر انتفاعی خل مغزان توسط برنامه تپاتاک میام پرشین تولز درس امروزمون هم اسپم چست : ))مگه تو مدرسه هم اینترنت دارین ؟
روز اول استاد برنامه نویسی وب : با asp برنامه های بزرگ بنویسید PHP جواب نمیده.
بچه ها : استاد با zend آشنایی ؟
استاد : ببینید حتی سایت هایی مثل فیسبوک هم فقط فرانت اندشون php هست وگرنه کار اصلی رو c++ انجام میده.
بچه ها : میشه یه سایت بزرگ با asp نام ببرید به جز مایکروسافت و بینگ
استاد : البته من جاوا کار میکنم سایت بانک ملی و مرکزی هم جاوائه (الان خودم چک کردم asp بود + منظور من از سایت بزرگ رتبه زیر50 بود.)
الان چی میگی ؟ طرف جاوایی ؟ بعد asp برای کارای بزرگه ؟ بعد فیسبوک و یوتیوب c++ هستن ؟
آخر خودش اعتراف کرد asp فقط سرعت کارو میبره بالا. کاری که تو سه ماه جمع میشه رو یه ماهه مینویسی.
پ.ن : یه فریمورک پی اچ پی هم یاد بگیرید میتونید سرعت کارو ببرید بالا.
حیف که یه سال و نیم رفتم باز باید ادامه بدم وگرنه زحماتم هدر میره. عمرا لیسانس بخونم :general601:
tapatalk PRO البته :general601:
$(document).ready(function(){
یه فایل جاوااسکریپت هست که از یه سایت برداشتم. الان تو سایت خودم گذاشتم ولی مرورگر این ارور رو براش گرفته.
Uncaught ReferenceError: $ is not defined form.js:1(anonymous function) form.js:1
تو خود اون سایت چنین مشکلی نیست. کد سطر اول هم :
که در ادامه اش یکسری کد مربوط به نمایش پیغام تو فرم ثبت نام که به صورت ایجکس طراحی شده هست.کد:$(document).ready(function(){
اینکار رو انجام داده بودم. ولی اون ارور هنوز سرجاش هست.این مربوط به jquery هست . شما حتما باید قبل از این کدها فایل juqyer.js رو include کنی تا $ کار کنه .