reza-taker
Registered User
الان این سایت uppop که میاد 100 درامد زیر مجموعه رو میده , اگه من برم زیر مجموعه خودم بشم عملا دوبرابر گیرم میاد دیگه؟ :|
اینجوری که حرام میباشد .
الان این سایت uppop که میاد 100 درامد زیر مجموعه رو میده , اگه من برم زیر مجموعه خودم بشم عملا دوبرابر گیرم میاد دیگه؟ :|
اعلام شده ابتدای سال 2015 به بازار عرضه میشه ...همه فکر میکردن 9 یا X میشه. یه صحبت هایی هم شده بود که کلا اسمش رو بزاره Windows ولی لحظه آخر رید به همه گفت 10
خیلی با این ویندوز جدید پز میدن، میگن آخر ویندوزه دیگه و از این حرفا. برای همین میخواست یه اسم درست و حسابی بزاره. به احتمال زیاد بعد از ارائه ویندوز 10 فکر کنم اواسط 2015 بیاد دیگه ویندوز جدید تا چند وقتی نده، چون خیلی تاکید کردن که با هر سخت افزاری هماهنگه و از این چیزا، احتمالا آپدیت های بیشتری بده
و اینجاست که ایرانی ها نسخه نهایی و اورجینال رو قبل از شرکت ماکروسافت منتشر خواهند کرد ....اعلام شده ابتدای سال 2015 به بازار عرضه میشه ...
نسخه دمو یا همون پیش نمایش هم در حال حاضر فعاله :
https://insider.windows.com/
چند روز دیگه گردو پک میزنه آخرین نسخه نهایی ویندوز 10و اینجاست که ایرانی ها نسخه نهایی و اورجینال رو قبل از شرکت ماکروسافت منتشر خواهند کرد ....
حالا من نخواستم اسم شرکت بیارم ، وگرنه زیادنچند روز دیگه گردو پک میزنه آخرین نسخه نهایی ویندوز 10
غافل از اینکه 6 ماه دیگه نسخه نهایی میاد![]()
- در مورد MRT ، تا اون سوراخ ویندوز رو ادیت میکنه! :دیحالا من نخواستم اسم شرکت بیارم ، وگرنه زیادن
MRT هم خوب کار میکنهمیاد عکس صفحه ورود رو ادیت میکنه و یه مورچه کنارش میزنه و نسخه اصلاح شده ایرانیش رو میفروشه :general304:
مسلماً نسخه 10 ویندوز هم مانند نسخه 8 در ایران محبوبیت نخواهد داشت ،
نسخه 8 در جهان محبویت کمی داشت که با اومدن نسخه 10 فکر کنم اگه حساب شده عمکل کنن و سیستم مشکلی نداشته باشه میتونه جای 7-8 رو بگیره
اما بازم تاکید میکنم مسلماً در ایران محبویت نخواهد داشت
البته نظر شخصی منه ، دلیلی که من از ویندوز 8 استفاده نکردم این بود که امکانات زیادی داشتبله امکانات جالبی که میشه گفت 70% باید به نت متصل شی تا استفاده کنی
و وقتی به نت متصل میشیم برای استفاده از امکانات مشکل هایی مثل ، عدم دسترسی بخاطر حالا تحریم یا هرچی ، مصرف بیش از اندازه نت البته زیاد مصرف نمیکه اما خب نت ما گرونه و صرف نمیکنه
و خطا بخاطر استفاده از کد های نامعتبر ویندوز و.... بوجود میاد
به این دلایل باز گمون نکنم 10 تو ایران کاربرد داشته باشه ، همون xp و 7 از سرمون هم زیاده :general705::general705::general705: البته احترام خاصی هم به ویندوز 98 قائل هستم که به همین خاطر سی دیش رو هنوز نگر داشتم :general609:
کسی روش خرید از این سایت رو میدونه !؟:general210:aliexpress.com دیگه فیلتر نیست. از چند روز پیش
خوب بعد انتظار نباید داشته باشیم از پست امریکا بیاد پست ایران
- یک عدد حساب وبمانی تهیه نمایید
- با آدرس به زبان انگلیسی سفارش بدهید
ایت ایز عه چین :general709:خوب بعد انتظار نباید داشته باشیم از پست امریکا بیاد پست ایرانگمرکی هم داره !
از چین میاد. زیر 50 دلار گمرک نداره.خوب بعد انتظار نباید داشته باشیم از پست امریکا بیاد پست ایرانگمرکی هم داره !
http://kaladata.ir/
برای شماست؟گفتم شاید پول لازم باشید ... سیستم قبلی p2up
PHP:http://kaladata.ir/
نه . مال من نیست .برای شماست؟
معتبر هست ؟
اوکی.نه . مال من نیست .
این همون سیستمی هست که ایراد داره . گفتم یهو کسی پول لازم شد با iframe و اینا یه روزه میشه یه 500-600 تومن ازش در آورد .
من فقط zpop رو دارم فعلا
با یاس خعلی حال کردمچه بحثی راه انداختم....
بریم رو اوردوز :general208: خیلی لامصب خوبه:general210:
مثه اونا نیست لات مجازی .... حرف بزنه و بپیچه بره عو فکر نکنه به عاقبتش.... :general601:با یاس خعلی حال کردم![]()
یعنی سوراخی هست که من الان گفتم و هنوز تو قبل از گفتن من انگشت توش نکرده باشی ؟@mohsenshahbazi نیازمند اطلاعات بیشتر درباره ی این روش هستیم![]()