با کدوم سایت چکیدی؟
کلا به این سایتا اعتماد نکن که چک میکننرنک این دامنه ولید هستش یا فیکه ؟
indigocf.com
سیاوش همونیه که همیشه غم و غصش بی شمارهسیاوش کیه ؟؟
پ.ن: اها فهمیدم
شیلتر فکن وصل شه میبینم.
وی پی اس با 70 درصد تخفیف ماه اول هارد اس اس دی : http://www.webhostingtalk.ir/f15/125124/
از این استفاده کن خیلی بهتره با هیچ افزونه ای هم تداخل نداشته تا الان(برا من):general601:این کش رو پیشنهاد میدید؟! مناسب هست؟(با افزونه سئو یا افزونه ی دیگه ای تداخلی چیزی نداره؟!)
W3 Total Cache
@mohsenshahbazi
@navid_x66
@MOHAMMAD026_1
@siavashx
@l3est
@nassera
@MihanV
اگه سرور اختصاصی هارد 6-7 ترا ارزون پیدا کردی یه ندا بدهرم 2 گیگ ماه اول میشه 6900 اندازه پول یه وی P ان
اگر بتونی خوب تنظیم اش کنی، بسیار هم عالی کار میکنهاین کش رو پیشنهاد میدید؟! مناسب هست؟(با افزونه سئو یا افزونه ی دیگه ای تداخلی چیزی نداره؟!)
W3 Total Cache
@mohsenshahbazi
@navid_x66
@MOHAMMAD026_1
@siavashx
@l3est
@nassera
@MihanV
خدمتتددوستان به جای قابل اعتماد و پاسخگو تو پشتیبانی برای ثبت دامین بین المللی معرفی میکنید در کنارش هزینه ثبت هم ارزون یا متوسط باشه.
ممنون
این از total cache بهتره . منابع کمتری میگیره . ولی کش'ش خیلی خفته . هرموقع تغییر میدی حتما باید cache"ش رو خالی کنیاز این استفاده کن خیلی بهتره با هیچ افزونه ای هم تداخل نداشته تا الان(برا من):general601:
WP Super Cache
هیچوقت جایی رو جایگزین damaneh.net نکنید .ددوستان به جای قابل اعتماد و پاسخگو تو پشتیبانی برای ثبت دامین بین المللی معرفی میکنید در کنارش هزینه ثبت هم ارزون یا متوسط باشه.
ممنون
کش اف بود من on کردم. دوباره اف کنم؟این از total cache بهتره . منابع کمتری میگیره . ولی کش'ش خیلی خفته . هرموقع تغییر میدی حتما باید cache"ش رو خالی کنی
تنظیماتش به چه صورت هست؟!این از total cache بهتره . منابع کمتری میگیره . ولی کش'ش خیلی خفته . هرموقع تغییر میدی حتما باید cache"ش رو خالی کنی
ممنون. میتونید بگید کد EPP: چی هست که میخوام دامین رو منتقل کنمهیچوقت جایی رو جایگزین damaneh.net نکنید .
اینا رو باید با احتیاط خرید. من یه بار از یکیشون خریدم (یوزرش irandevelopers یا همچین چیزی بود) زده بود پهنای باند 5ترا , 200 گیگ که استفاده کردم گفت مصرفت بالاست دکم کرد.نمیدونم. سوال بعدی
اینا برا من نیست. معرفی میکنم کسی خواست استفاده کنه.
رم 2 گیگ ماه اول میشه 6900 اندازه پول یه وی P ان