بد افزار چیهبدافزار :general507::general507::general507::general507::general507::general505::general505::general505::general505:
یه افزونه سادس واسه کروم
بد افزار چیهبدافزار :general507::general507::general507::general507::general507::general505::general505::general505::general505:
یعنی اینقدر حرفه ای شدی ، کروم رو هم هک میکنی !!!؟؟؟؟:general707::general707::general707::general707::general707:بد افزار چیه
یه افزونه سادس واسه کروم![]()
:general210::general107::general107::general107::general107:یعنی اینقدر حرفه ای شدی ، کروم رو هم هک میکنی !!!؟؟؟؟:general707::general707::general707::general707::general707:
اون 24 میلیاردی که از حساب من زدی برگردون سرجاش ،:general210::general107::general107::general107::general107:
من دیگه حرفی ندارم:general112:
شیر چشا [emoji7]اون اسکناس صد تومنیه چند ؟ گارانتی داره ؟
دوستان نرم افزاری که کارکرد قطعات رو نشون بده سراغ دارید ؟ (مثلا هارد 200 روز)
نوش چنده عزیز دل برار
270 -تا ا ا ا ا ا - - 300نوش چنده عزیز دل برار
من چرا نمیبینم تو تاپیک فضاش چقدره؟:general709:270 -تا ا ا ا ا ا - - 300
python بهتره یا ruby ؟python صد در صد. کلی هم کتابخانه آماده داره برای اینکار.
پ.ن : البته با Jquery خیلی کارا میشه کرد تازه کشفش کردم :general707:
منو چرا تگ کردی :general405:دوستان به نظرتون بهترین زبان برنامه نویسی برای ربات ها چه زبانی هست؟(پیشرفته ترین)
===================================================
بعد دوستان من که الان تا حدودی با php کار کردم.
ruby یا python کار کنم؟از php بهترن؟کلا کدوم زبان الان پیشنهاد میشه؟
@aalireza439 , @l3est , @nassera , @siavashx , و @zgg123![]()
برای ربات من باشم از جاوا اسکریپت (node.js) استفاده میکنم ، کارایی خیلی عالی داره.دوستان به نظرتون بهترین زبان برنامه نویسی برای ربات ها چه زبانی هست؟(پیشرفته ترین)
بعد دوستان من که الان تا حدودی با php کار کردم.
ruby یا python کار کنم؟از php بهترن؟کلا کدوم زبان الان پیشنهاد میشه؟
@aalireza439 , @l3est , @nassera , @siavashx , و @zgg123![]()
یادته دادا از اون روزی که گفتم اون عکس مبتذل رو از آواتارت بردار ،:general705::general705::general705:برای ربات من باشم از جاوا اسکریپت (node.js) استفاده میکنم ، کارایی خیلی عالی داره.
همین PHP رو ادامه بده ، بهش کامل مسلط شو ، مطمئن باش هرکاری که با زبان های برنامه نویسی دیگه قابل انجام باشه با php هم امکان پذیره.
در مورد ruby یا python من روبی رو انتخاب میکنم ، روبی سکسی تره :دی
الان pt خیلی سر نمیزنم ، دیگه حوصله اینکار ها نیست ، حالا اگر خیلی دوستداری ، آواتارم رو عوض کنم برات :دییادته دادا از اون روزی که گفتم اون عکس مبتذل رو از آواتارت بردار ،:general705::general705::general705:
برداشتی و اینو گذاشتی ، اینم تکراری شد چرا عوض نمیکنی ، :general707:
یه زمانی زود به زود عوض میکردی ، چه شده انگار دیگه دل و دماغ پی تی رو نداری :general210:
البته node.js همون جاوا اسکریت خودمونه سمت سرورشون :general707:
پ.ن: با jquery هم میشه روبات های خیلی خوب نوشت (کاملا ایجکس) :general601:
درباره روبی موافقم ولی python اسمشم شاخه :general707:
احتمالا مبلغ برداشتی تون یا تراکنش هاتون بالاست، اینطوری کردندوستان برای کسی پیش آمده توی پی لاین درخواست برداشت رو رد کنن؟ برای ما زده "رد درخواست به دلیل فعالیت مشکوک بانکی"!!![]()
خب حالا باید چه کرد!؟احتمالا مبلغ برداشتی تون یا تراکنش هاتون بالاست، اینطوری کردن![]()