تکذیب میشه بنده هنوز زنده هستم:general601:از اتاق فرمان خبر دادن بزرگان ادبیات دست به خود کشی دسته جمعی زدن :general711:
تکذیب میشه بنده هنوز زنده هستم:general601:از اتاق فرمان خبر دادن بزرگان ادبیات دست به خود کشی دسته جمعی زدن :general711:
تو از زمان جلوتری :general601:5 سال پیش با frontepage یه صفحه ساده ساخته بودم الان اتفاقی پیداش کردم و متوجه شدم ریسپانسیو بوده و من خبر نداشتم
:general509:حالا فهمیدم چرا تو بینگ سرچ میکنی . من تو گوگل سرچ کردم این اومد :
بحث و گفتگو بین وب مسترها وب مسترا دارن چرت و پرت میگن دیگه ، همون میشه اسمش ک بحث و گفتگو وب مستری نیستاینجا که هر چرت و پرتی پیدا میشه جز بحث وبمستری!
گفتگو آزاده اینجا؟
توجیهت تو حلقم........ اوخ از پشت کلم در اومد! هه :دیبحث و گفتگو بین وب مسترها وب مسترا دارن چرت و پرت میگن دیگه ، همون میشه اسمش ک بحث و گفتگو وب مستری نیست
شبیه ویاگرا هست ولی بدک نیست ...حضرات وب مستر، نظری درمورد این برند (جهت خدمات طراحی سایت) دارید؟
وبگرا - WebGara ؟
عی بابا به ذهن خودم نرسیده بود مث اونهشبیه ویاگرا هست ولی بدک نیست ...
گزینه های دیگه نیست برای مقایسه ؟؟
به یه دوستی این دامنه رو پیشنهاد دادم http://sazaweb.com/ و .ir یه ساعت فرستاد واسم از گرگان :general711::general711::general711:عی بابا به ذهن خودم نرسیده بود مث اونه
بهترین موردی بود که بین دامنه های آزاد پیدا کردم
الان دیگه کاریش نمیشه کرد، دومین com و ir ثبت شدن، لوگو هم دادیم به مهدی عزیز @ufont طراحی کنن
حالا که کار از کار گذشته ولی خوبهعی بابا به ذهن خودم نرسیده بود مث اونه
بهترین موردی بود که بین دامنه های آزاد پیدا کردم
الان دیگه کاریش نمیشه کرد، دومین com و ir ثبت شدن، لوگو هم دادیم به مهدی عزیز @ufont طراحی کنن
من بهت چی گفتم:general304:@ufont عصر نشده هنوز
اگه نیاز به توجیه بیشتر داری در خدمتمتوجیهت تو حلقم........ اوخ از پشت کلم در اومد! هه :دی
فیک نیس ازیظم:general510:دامنه ctstateu.edu دارای رنک 5 فیک چند دقیقه پیش آزاد شد ، هر کی میخواد بره ثبت کنه :general609:
پ.ن : البته اول مجوز جور کنید تا بتونید ثبت کنیدش :general711:
مال شما برو ثبتش کن :general711:فیک نیس ازیظم:general510:
:general711: