چرا این قدر تاپیک تند میره جلو؟! زدین رو دست زمان اسپمر بودن من ها!!!
:general304:
اومدم جواب پست های چند شب پیش رو بدم دیدم تاپیک 30 صفحه رفته جلو!
احسنت به این پشتکار:general707::general707:
@دوستانی که دفعه قبل تبریک گفتن تشکر :X
@nasser_a
اتفاقا توی تاپیک صندلی داغ خیلی وقت پیش بود یکی از دوستان همچین حرفی زد، گفتم شما توی هرکاری بخوای پیشرفت کنی باید بری دنبال سرچشمش و ایران واقعا فاصله خیلی خیلی دوری داره تا سرچشمه نت یا تکنولوژی!
بزرگترین مشکل ما اینه که توی کشوری که مزخرف ترین انواع فیلتر روی سایتها و روی سرعت اینترنت داره + مردمش هیچ درک کاملی از کلمه آزادی اجتماعی یا آزادی اینترنت یا هر نوع آزادی دیگه (حتی خود من!) ندارند، توقع داریم یک وبمستر حرفه ای و پروفشنال
general403
بشیم! :general407:
نه تنها سرعت اینترنت بلکه، اعصاب خوردی های روزانه، دخالت های بی جا افراد و ارگان ها و سازمان های مختلف، ترس عالم و ادم از تکنولوژی و پیشرفت، عدم وجود آموزش های درست درمون، رانت و کپی کاری و ... بهترین نقش رو در جهت شلیک وبمستران ایرانی به خارج از کشور دارند!
البته من به شخصه اگر مجبور بشم (که خدا رو شکر هنوز نشدم :دی ) برم توی کشور دیگه، نه به عنوان فرار مغزها، بلکه به عنوان فرار کارگرها به حساب میام! چون با تحصیلات داغون، اعصاب خوردی های روزانه و تجربه های ناقص و علمی که داریم بعید میدونم بتونیم بیشتر از کارگری کنیم توی کشورهای توسعه یافته! :general707:
ادیت: کشور دیگه که فرقی نداره، شما توی هر کشوری بجز خاورمیانه برو وضعش از وضع .... ما تو ایران بهتره! : ))))
ولی من به شخصه اروپا رو ترجیح میدم به کل دنیا :دی
اصن زیرساخت قوی کشوری مثل آلمان رو با هر کشوری مقایسه کنی انگار داری بهش توهین میکنی
-
یک سوال هم از دوستان، کلا مرورگرها با دستورات webkit چند چندن؟
یه سریش تو فایرفاکس برام کار میکنه، یه سری کار نمیکنه، کروم همه رو کامل اجرا میکنه؟