afshin313
Registered User
پلیز عسپیک این ساوه ای لنگوعج:general404:این دفه اینجوری حرف بزنی فشت میدم:general710::general711:
پلیز عسپیک این ساوه ای لنگوعج:general404:این دفه اینجوری حرف بزنی فشت میدم:general710::general711:
الان هم میتونی بدی :general711:این دفه اینجوری حرف بزنی فشت میدم:general710::general711:
چیز عجیبی نیست ..... :general609:
تبیان هم میخوادپی سی دانلود نویسنده میخواد
http://p30download.com/job.php
ایده شما بزودی راه اندازی میشود با تشکرایده :
یه سایت فقط مخصوص فریلنسر های نویسنده
نویسنده ها عضو بشن و مدیرای سایت ها هم عضو میشن
بعد مدیرا سفارش میدن و و اعضا بید میدن و مدیر انتخاب میکنه
هر نویسنده فقط بتونه در حالت رایگان تعداد محدودی اسکیل انتخاب کنه
بعد از انجام هر پروژه درصد سودش بره بالاتر
پروژه ها نویسندگی وبسایت و نویسندگی در مورد محصولات و ..
تقریبا 3 روزه افت بازدید هست ...یا ابرفضل عجب افت بازدیدی داشتمامروز نمیدونم اشکال آمارگیره یا چیز دیگه پرام ریخت
چقدر سرمایه داری ؟دیجیکالا هم برای ساخت اسکریپت فروشگاه جدید خوب ایده میده ها
پ.ن : ایشالا پروژه بعدی aliexpress رو پیاده سازی میکنیم :general707:
می خواهی اسکریپتشو بنویسی ؟نمیخوام خودم سایت بزنم که. برا فروش میزارم.
البته وقتی آماده شد و تستش کردم :general601:
این کیه ، آیت الله مهدوی کنی فوت کردن :(نماد مد امریکا اسکار دلا رنتا دیروز فوت کرد ، (طراح لباس بود) میشناختینش؟ من مدل های کارهاش رو میپسندیدم :دی
مشاهده پیوست 690968
یه ایرانی هم مثل این بود هرچی فکر کردم اسمش یادم نیومد.نماد مد امریکا اسکار دلا رنتا دیروز فوت کرد ، (طراح لباس بود) میشناختینش؟ من مدل های کارهاش رو میپسندیدم :دی
مشاهده پیوست 690968
عجب مصیبتی واویلا:general507:این کیه ، آیت الله مهدوی کنی فوت کردن :(
نماد مد امریکا اسکار دلا رنتا دیروز فوت کرد ، (طراح لباس بود) میشناختینش؟ من مدل های کارهاش رو میپسندیدم :دی
مشاهده پیوست 690968
مرد حسابی ، با 82 سال سن ، لباس هایی طراحی میکرد ، جوانهاشون تو کفش میموندن ، امروز هر سایتی که سر میزنم ، یکی دوتا پست در موردش زدن .این کیه ، آیت الله مهدوی کنی فوت کردن :(
منظورم اون کسایی هست ، که لباس ها رو میپوشند ، بعد میان اوسط رژه میرن ، ناکس سلیقش مثل خودم بوده :دی:general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210::general210: