Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
اگه تو جنگل همچین اتفاقی میوفتاد، سلطان جنگل (شیر) به همه یه ماچ میداد! ژاپن که ژاپنه ...
الان آقا شیره ما کجاست که یه ماچ به ما بده؟
اگه تو جنگل همچین اتفاقی میوفتاد، سلطان جنگل (شیر) به همه یه ماچ میداد! ژاپن که ژاپنه ...
آقا این میهن وب هاست چی شده :دی
من یه وبلاگ زپرتی دارم اونجا،پاک بشه دهنشون رو صاف میکنم :دی
رفتم از هاست دی ال هاست بگیرم، برای 1000 نفر در روز میخواد ماهی 20 تومن بگیره اونم با منت گذاشتن
مملکته داریم؟
کسی QUOTE نکنه این پست رو
میدونی که من کیم؟ :دیباشه ...
میدونی که من کیم؟ :دی
با همه بازی، با دُم شیر هم بازی؟ :دی
نخ سوزن وقتی شیره خیلی خیلی خسته باشه :دی
میهن وب هاست توی این ده روز دومین باره که داون میشه و هر دفعه هم حداقل 10 ساعت داون بوده
اصلا یه عذر خواهی خشک و خالی هم نمی کنن با افتخار خبرو زدن توی صفحه اصلی سایت
واقعا نمیدونم متاسفم باشم یا خوشحال
رفتم از هاست دی ال هاست بگیرم، برای 1000 نفر در روز میخواد ماهی 20 تومن بگیره اونم با منت گذاشتن
مملکته داریم؟
یعنی میگی گرونه؟!!
هاست دی ال پول زیاد میگیره شکی نیست ولی خیالت رو راحت میکنه ! برای سایت ما گفت 45 تومان بده پولم نرسید رفتم نت افزار تا الان که بد نبوده ولی پشتیبانیش یکم ضعیفه :دی
آقا این میهن وب هاست چی شده :دی
من یه وبلاگ زپرتی دارم اونجا،پاک بشه دهنشون رو صاف میکنم :دی
میگم بیا سراغ من پاشیم بریم رشت :medieval:
خدایی اگر اطلاعاتم حذف بشه قیام میکنم
اگه مشکلی ایجاد بشه(!) هیچ کاری نمیتونید کنید
همه + ما از پشتیبانی نت افراز تعریف میکنیم شما میگی ضعیفه؟:lol:
این همه بلا سر پشتیبانی نت افراز اوردیم آخرشم گفت با تشکر اگر کار دیگه ای هست در خدمتیم، خداییش دمشون گرم
دقیقا !
خیلی هاستینگ توپیه .. من امروز 1390/11/18 19:38 تیکت زدم ، و 1390/11/18 19:41 جواب گرفتم !
البته شده ساعت 2 شب هم تیکت بزنم و جواب بدن.
این شده :
امروز در برخی سرور ها قطعی مشاهده شده که طبق هماهنگی های انجام شده با مرکز داده دلیل قطعی عدم تایید پرداخت ارزی عنوان شده
هم اکنون سرور دی ان اس میهن وب هاست از دسترس خارج میباشد و بخش پشتیبانی در حال هماهنگی های
لازم برای رفع مشکل است با توجه به مشکلات ارزی و اتمام ساعات اداری ، در برخی بانکهای اروپایی پیگیری مشکل با کندی
روبرو است و مدت زمان رفع مشکل مشخص نیست لطفاً منتظر بمانید تا مشکل بر طرف شود
خیلی حال کردم امروز همه یه سکته کامل زدند:lol:
میهن وب هاست توی این ده روز دومین باره که داون میشه و هر دفعه هم حداقل 10 ساعت داون بوده
اصلا یه عذر خواهی خشک و خالی هم نمی کنن با افتخار خبرو زدن توی صفحه اصلی سایت
واقعا نمیدونم متاسفم باشم یا خوشحال
مملکته داریم؟
من نیم ساعته تیکت زدم هنوز جواب ندادن
اما خدایی هاست دی ال روی یک دقیقه نمی کشه جواب میدن