ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
خیلی ساده:راستچین زنگ زده میگه چند نفر شکایت میخوان بکنن قالبشونو دزدیدی :general208:
چرت میگه:general601:
خیلی ساده:راستچین زنگ زده میگه چند نفر شکایت میخوان بکنن قالبشونو دزدیدی :general208:
کدوم ؟!!!راستچین زنگ زده میگه چند نفر شکایت میخوان بکنن قالبشونو دزدیدی :general208:
@ALIREZA567 دقیقا درست گفراستچین زنگ زده میگه چند نفر شکایت میخوان بکنن قالبشونو دزدیدی :general208:
خیلی ساده:
چرت میگه:general601:
کدوم ؟!!!
قرار شد سایتو ببندم :general206::general707:@ALIREZA567 دقیقا درست گف
به تو میگن وب مستر نمونهقرار شد سایتو ببندم :general206::general707:
خیلی وقته به سرم زده شبا زود بخوابم این اتفاقا نیفته :general509: خوب من حالم خوش نی چرا منو اذیت میکنید آخه:general208::general607:به تو میگن وب مستر نمونه
:دیخیلی وقته به سرم زده شبا زود بخوابم این اتفاقا نیفته :general509: خوب من حالم خوش نی چرا منو اذیت میکنید آخه:general208::general607:
برای سایت موزیک ؟دوستان ب نظرتون برا سایتم بک لینک بگیرم یا ن ؟
100% بگیر بدون بک لینک درصد پیشرفت تقریبا صفره!دوستان ب نظرتون برا سایتم بک لینک بگیرم یا ن ؟
تو صلاحیت ورود به گروه خواص رو نداری
سلامسلام دوستان،قبل از هر چیز باید بگم که من زیاد تو این حوزه تخصص ندارم و نیتم فقط سواله همین و بس.... شما اساتید عزیز و گرامی اگه تجربه ای در این زمینه دارید مرحمت نموده و ما را مستفیذ گردانید....باشد که رستگار شوید...... به نظرتون با اومدن فیس بوک اینسیل عظیم وب گردای که به سمت فیس روانه شدن رو بازار مشاغل اینترنتی تاثیر مثبت داشته یا منفی؟؟؟؟ مثلا کسی که بیشتر وقتشو تو اینترنت دنبال موضوع مورد نظرش می گشت و از طریق سایت نیازاش تامین میشد ......با همه گیر شدن فیس بوک و شبکه های اجتماعی..... دیگه جستجو و سایت گردی داره منقرض میشه آیا؟؟؟؟ اگه احساس می کنید سوالم بی ربطه ...شما به با ربطی خودتون ببخشید
گفت اساتید، با شوما نبودسلام
اولا یکم راحت باش باو این اساتیدم ادمای لارجی هستن
بعد اینکه این شبکه ها تو ایران ۹۰٪ مواقع واسه تفریحو وقت گذرونیه. نه دانلود موزیک یا خوندن خبر یا یه مطلب علمی.
ولی ممکنه مخاطبای سایت های زرد ( مثل رمانسرا و هفتگی) کمتر بشه.
فیس بوکی که تو ایران با همهگیر شدن اندرویید جا افتاد.۱۰ ساله تو امریکا فعالیت میکنه.و مشکلی واسه سایت هاشون پیش نیاورده.
)البته نظر من مهم نیس.من یچی میگم تو باور نکن(
و همینطور شماگفت اساتید، با شوما نبود
من که ج ندادم :general206:و همینطور شما
همه گیر شدن این سایت ها بر روی سایت های دیگه تاثیر میذاره ولی نه اینکه بگیم کاملا تحت سلطه خودشون در میارن! این شبکه های اجتماعی خودشون توسط همین وبمسترها هدایت میشن پس اگر وبمستر ببینه سایت اش به دلیل همکاری با فیسبوک یا ... ضرر خواهد کرد دیگر این کار را انجام نخواهد داد.سلام دوستان،قبل از هر چیز باید بگم که من زیاد تو این حوزه تخصص ندارم و نیتم فقط سواله همین و بس.... شما اساتید عزیز و گرامی اگه تجربه ای در این زمینه دارید مرحمت نموده و ما را مستفیذ گردانید....باشد که رستگار شوید...... به نظرتون با اومدن فیس بوک اینسیل عظیم وب گردای که به سمت فیس روانه شدن رو بازار مشاغل اینترنتی تاثیر مثبت داشته یا منفی؟؟؟؟ مثلا کسی که بیشتر وقتشو تو اینترنت دنبال موضوع مورد نظرش می گشت و از طریق سایت نیازاش تامین میشد ......با همه گیر شدن فیس بوک و شبکه های اجتماعی..... دیگه جستجو و سایت گردی داره منقرض میشه آیا؟؟؟؟ اگه احساس می کنید سوالم بی ربطه ...شما به با ربطی خودتون ببخشید
اینا که اندروید هستنقیمتی که خودت گفتی 300-600 بود ، نظر من حداقل 500
دوستانی که تبلت ویندوزی میخواستن
+ @Hamidreza23
80 درصد تخفیف خورده
http://www.aliexpress.com/item/Tabl...-Tablet-10-Google-Android-4-4/1955449629.html
+ یه مورد رم 1 + 3g + ازین تبلتایی که باید همیشه به برق وصل باشه قیمت 50 دلار.
http://www.aliexpress.com/item/Last...8G-Tablet-PC-Dual-core-camera/1977502902.html