ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
از دوستان کسی میدونه نرم افزار های جمع آوری وبلاگ رنک دار چطوری کار میکنند؟
من یه جا دیدم میگن وبلاگ های ثبت شده رو چک میکنن.بعد لیست وبلاگ هایی که در وبلاگ قبلی لینک داده شده بودند.رو چک میکنن اگه آزاد بود رنکشو میگیرن.بعضیاشون مثل رزبلاگ لیست وبلاگ ها رو دارن. لیست رو میگیری بعد مثلا یه کلمه خاص که تو وبلاگ های ثبت نشده هست رو توشون سرچ میکنی اگه اوکی بود رنکشو چک میکنی
بقیه سیستم ها رو نمیدونم . فهمیدی منم در جریان بزار :general601:
نمیدونم شاید ایشون باشن:general707:این یه جا که گفتی @MR-S نیست ؟
از گوگل هم شاید بشه ولی من چک کردم site:blogfa.com زیاد نتیجه نمیاره.
روزی که 7 هزار نیسداش ممد سایت چیه که روزی 7 هزار ای پی داره
بعدم ماهیانه چند می دهی
موضوع یه جورایی تفریحی هسسایت موضوعش چیه و چند ماه استارت خورده است. و مطالبش ایا اختصاصی هستند یا نه عمومی هستند
منظور از عمومی کپی با ویرایش هست.
بعدم پاپ اپ چی قرار بگیرد بیشتر جواب می دهد.
سوالای الکی کمتر بپرس تا همه ایگنورت نکنن دیگه.:general207::general208:سایت موضوعش چیه و چند ماه استارت خورده است. و مطالبش ایا اختصاصی هستند یا نه عمومی هستند
منظور از عمومی کپی با ویرایش هست.
بعدم پاپ اپ چی قرار بگیرد بیشتر جواب می دهد.
سوال الکی نیست. دوست عزیز.سوالای الکی کمتر بپرس تا همه ایگنورت نکنن دیگه.:general207::general208:
وقتی شرو کنی سوال پرسیدن تا طرف بچه دار نشه ولش نمیکنیا :general509:
کلا توجه کردی کسی جوابتو نمیده دیگه؟ پس بدون سوالاتت مشکل دارن یا یه چیز دیگهسوال الکی نیست. دوست عزیز.
بعدم برایم مهم نیست کسی بنده را اینگور بکنه. اوکی .
سوال بود طرف خواست جواب می دهد. نخواست نمی دهد. اوکی
شما هم مراقب حرف زدنت باش.
در اخرم : دی
صورت نما و اس موزیک پاپ آپشون ویروسیهمیخوام پاپ آپ فیس نما هم برای تست بزارم
اما میترسم گوگل پنالتی کن
(فیس نما کداش ویروس داره)
خوب جواب ندهند. مگر چیزی از من کم می شود. یا اگرم جواب بدهند افراد چیزی به انها اضافه می شود نه دوست عزیزکلا توجه کردی کسی جوابتو نمیده دیگه؟ پس بدون سوالاتت مشکل دارن یا یه چیز دیگه
من مواظب میباشم برای حرف زدنم مرسی تذکر که داده اید برای حرف زدن اینجانب
چجوری حساب کردی شد بالای 4 سال :general707:؟خوب جواب ندهند. مگر چیزی از من کم می شود. یا اگرم جواب بدهند افراد چیزی به انها اضافه می شود نه دوست عزیز
هر کسی خواست جواب می دهد. هر کسی هم نخواست جواب نمی دهد.
ما از این چیزا زیاد دیدیم.
و یوزر امروز و دیروز نیستیم. بالای چهار سال تو پی تی هستیم. و روز های زیادی را دیدیم.
بعدم سوالی بنده پرسیدم. خودم جوابش را می دانم. خواستم دوستان جواب بدهند. تا اگر فرد تازه کاری امد ازش استفاده بکند.
اوکی دوست عزیز.
عزیز با این یوزرم اره حدود سه سالو و خورده ای هستم.چجوری حساب کردی شد بالای 4 سال :general707:؟