با توکل به خدا و امام حسین :دیای چیطور ایطور شد؟
نوحه و مداحی لینکه یکه گوگله :|
با توکل به خدا و امام حسین :دیای چیطور ایطور شد؟
امضاءدوستان بن تخفیف نت افراز بدید اونم سریع
نه دیگه کلهم مشکوکککک میزنه این :general710:موبارک صاحبش ^_^
نه مدلم اینجوریه ^_^نه دیگه کلهم مشکوکککک میزنه این :general710:
چیزی مصرف کردی ؟
بلاگفا رید
Server Error in '/' Application.
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
در جریان موضوع تغییر مدیریت نیستم اما برخوردشون کاملاً با اون چیزی که دوستان چند سال پیش تعریف می کردن تفاوت داره. برخورد خوب رو پارس پک داشت که قبل از هاست دی ال ازشون سرویس داشتم...هاست دل از وقتی مدیریتش تغییر کرد و رفت به آسیاتک به کل داغون شد و فقد الآن به خاطر اسمش رو پا مونده
ممنون دادامبارکه... به سلامتی
فقط یادت نره قرار بود زمان افتتاحش شیرینی بدی بما :general707::general707::general707::general707::general707:
پ.ن: گفتم از الان یادت اوری کنم...:general106:
@nasser_a
فدات...ممنون دادا
گفتم که Opening-10
البته به علت فرصت کم و چون میخواستیم فروشگاه رو فقط زود بالا بیارم فعلاً با تعداد کم لباس فروشگاه افتتاح میشه ، و کم کم لباس و محصولات دیگه بهش اضافه میشه
خدایی خیلی وقت گیره و کار نسبتاً سختیه
بله اون موقعی که با مدیریت قبلی بود آقای ..... پشتیبانی عالی ای داشتن خود ما هم از ایشون سرور داشتیمدر جریان موضوع تغییر مدیریت نیستم اما برخوردشون کاملاً با اون چیزی که دوستان چند سال پیش تعریف می کردن تفاوت داره. برخورد خوب رو پارس پک داشت که قبل از هاست دی ال ازشون سرویس داشتم...
همکاری در فروش فعلاً زمان میبره ،فدات...
فقط همکاری در فروش هم حتما اوکی کنیا خداییش چند ماه هست منتظرم فروشگاهت هستم اوکی بشه...:general106:
یکی از دوستان افزونه برای وردپرس نوشته :سلام دوستان كد جلوگيري از ايفريم سايت داريد قرار بديد استفاده كنيم
بخش عمده فروشی هم تکمیل خواهد شد :general510:تبریک، لیست قیمت عمده فراموش نشه. :general609:
کی میگه؟host dl hamin chand vaght pish server majazisho dad be 98mizban
سلام دوستان كد جلوگيري از ايفريم سايت داريد قرار بديد استفاده كنيم
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function breakout_of_frame()
{
if (top.location != location) {
top.location.href = document.location.href ;
}
}
</script>
<body onload="breakout_of_frame()" >