سلام دوستانبچه ها
ایا سایتی یا نرم افزاری هست . که با ان بشه روزانه حداقل هزار ای پی از کشور های مختلف به غیر از ایران به یک لینک خاص فرستاد.
و از ان لینک فقط دیدن بکنند.
اگر اره بگویید با تشکر
تشکر می کنم از شما که این سایت را معرفی کردید. حالا بگذارید سوال را کمی باز تر بکنم.
برا ما هم فرستاده:دی
تعداد بازدید ارسالی این سایت به فعالیت شما بستگی دارد شما با نصب یک نرم افزار باید خودتان از سایت های دیگر بازدید کنید تا برای خودتان بازدید ذخیره کنید هرچی شما بیشتر بازدید کنید بیشتر بازدید ذخیره کرده ولینکی که معرفی کردید بیشتر بازدید می شودتشکر می کنم از شما که این سایت را معرفی کردید. حالا بگذارید سوال را کمی باز تر بکنم.
نگاه کنید مثلا بنده یک لینک می دهم به این سایت. و این سایت ایا می تواند روزانه حداقل هزار ای پی از کشور های مختلف
برای این لینک بنده بفرسته. و از لینک مورد نظر بازدید بکنند. اگر اره بگو بروم جریان کل کارو در بیاورم.
این سایت اول باید بازدید رایگان بکنیم و امتیاز مورد نظر را بگیریم. و بعد لینک مورد نظرمان را بدهیم.
درسته
بیشتر از چه کشور های ای پی می فرسته این سایت. ایا از همه ی کشور های جهان ای پی می فرسته یا نهتعداد بازدید ارسالی این سایت به فعالیت شما بستگی دارد شما با نصب یک نرم افزار باید خودتان از سایت های دیگر بازدید کنید تا برای خودتان بازدید ذخیره کنید هرچی شما بیشتر بازدید کنید بیشتر بازدید ذخیره کرده ولینکی که معرفی کردید بیشتر بازدید می شود
این وبسایت شماست؟
میخوان وب مسترا رو از راه به در کنن :دی :general403::general403:برا ما هم فرستاده:دی
برای ما که باز شد.دوستان لطفا امتحان کنید سایت ما درست باز می شود یا خیر ؟به نظر می رسد برای بعضی از کاربر ها سایت درست بالا نمی آید
http://mihangallery.ir/
ممنون
ای پی های ارسالی به طور تصادفی و از کشور های مختلف می باشد برای دسترسی به امکانات بیشتر باید هزینه کنید تا بتوانید فقط از یک کشور خاص بازدیدکننده به لینک مورد نظر بفرستیدبیشتر از چه کشور های ای پی می فرسته این سایت. ایا از همه ی کشور های جهان ای پی می فرسته یا نه
چند کشور خاص هستند
شاید دائم بمونم... شیرینی رو دیگرون باید بدند... باید وضعیت اونجا رو ببینی.... به خاطر درس میرم... 3 تا مستر میگیرم و میام... ارشد و دکتریداش محمد شیرینی نمی دهی که می خواهی بعد از محرم سه سال بروی فرانسه
Mohammad_Vazin@
بعدم حالا می خواهی بروی. چرا می خواهی چینی یاد بگیری
پس با خرج خودت می خواهی بروی. چرا ارشد را همین جا نمی خونی. و برای دکترا فول فاند نمی گیری بری.شاید دائم بمونم... شیرینی رو دیگرون باید بدند... باید وضعیت اونجا رو ببینی.... به خاطر درس میرم... 3 تا مستر میگیرم و میام... ارشد و دکتری
خیلی گرونه لامصب....
میخوام چینی و هندی یاد بگیرم چون جمعیت میلیاردی داره و برای تجارتم نیاز دارم که یاد بگیرم...
شما آموزش زبان چینی میدید؟ کسی رو سراغ داری؟ (جدی میگم- من تا سه سال فرانسه هستم (شاید کلاً موندم) - میخوام چینی و هندی رو یاد بگیرم تو این مدت) (البته الان ایرانم بعد دهه محرم میرم)
این راست کلیک شمارشش خیلی افتضاحه...راست کلیک هم ج نمیده ؟
چه رشته ای می خونید ؟ ویزاتون به چه صورت هست ؟شاید دائم بمونم... شیرینی رو دیگرون باید بدند... باید وضعیت اونجا رو ببینی.... به خاطر درس میرم... 3 تا مستر میگیرم و میام... ارشد و دکتری
خیلی گرونه لامصب....
میخوام چینی و هندی یاد بگیرم چون جمعیت میلیاردی داره و برای تجارتم نیاز دارم که یاد بگیرم...
بچه ها
ایا سایتی یا نرم افزاری هست . که با ان بشه روزانه حداقل هزار ای پی از کشور های مختلف به غیر از ایران به یک لینک خاص فرستاد.
و از ان لینک فقط دیدن بکنند.
اگر اره بگویید با تشکر
پس با خرج خودت می خواهی بروی. چرا ارشد را همین جا نمی خونی. و برای دکترا فول فاند نمی گیری بری.
این جوری به نظرت بهتر نیست
منم دلم میخواد... وقت نمیشه...نه باباولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم .
با این نام میشه معرفی کرد:چه رشته ای می خونید ؟ ویزاتون به چه صورت هست ؟