Mohammad_Vazin
Registered User
اگر تعداد دامنه ها زیاد هست خودتون پنل بگیرید و ارزی پرداخت کنید. (معادل ریالیش رو براتون شارژ میکنیم!)دوستان برای دامنه های بین المللی، Bertina تایید میشه یا Talahost ؟![]()
خیلی کمتر میشه...
اگر تعداد دامنه ها زیاد هست خودتون پنل بگیرید و ارزی پرداخت کنید. (معادل ریالیش رو براتون شارژ میکنیم!)دوستان برای دامنه های بین المللی، Bertina تایید میشه یا Talahost ؟![]()
قشنگیش اینجاس اومده میگه "من مسئول بی پولی مردم نیستم!"پولداری خوبه ، فقط کیف اش به اینه خودت براش زحمت کشیده باشی.
کار خاصی نداره. یکم با هاست کار کرده باشی، میتونی اوکی کنیسه تا وب دارم با دامین های جداگونه و یه هاست اشتراکی، هاستم هم دایرکت ادمینه!
میخوام هرکدوم دیتابیس خودشونو داشته باشن!
با دامیناشون ست بشن فقط هر سه تا تو یه هاست !
چقد خشن :دیاقایون گشادی که میخواید از وبمستری کسب درامد کنید ، وقتی مستقل شدید میفهمید که واقعا چقدر درامد وبمستری کمک خرجی شما خواهد بود
برید فتو شاپ و شبکه رو یاد بگیرید و هر چی مدرک هستش مثل icdl بگیرید
علامه دهر اینترنت هم باشید (( البته خیلی ها زر زیاد میزنن اچار فغانسه اینترنت هستن ولی یه پست زمان بندی شده وردپرس نمیتونن ارسال کنن )) بدون مدرک ارزشی نداره
چقد خشن :دی
چی شده حالا؟
مدرک paint چی ؟این اقایون گشاد فقط بلدن مثل مرغ رو تخماشون بخوابن تا وقتی که زمستون بشه و از لونه شون بیان بیرون
متاسفانه حقیقت زندگی همینطوره
باید جنبید قبل از اینکه دیر بشه گرفتن هر مدرک کامپیوتر بخصوص شبکه و فتوشاد رو توصیه میکنم شدیدا
تا 4 تا دیگه جای خالی وجود داره. بزن میگیرهسلام دوستان با وجود سایت آپارات به نظرتون دیگه در زمینه سایت اشتراک ویدیو جایی است؟چه امکاناتی میتونه سایت اشتراک گذاری ویدیو را از سایت آپارات متمایز کنه؟
منتظر راهنمایی شما هستم.
نیمرو ، املت ، کباب ، کله پاچه !دوستان برای نام پلن های طراحی سایت ، بنظر تون کدوم رنج زیر بهتره ؟
- برنزی - نقره ای - طلایی - الماس
- (اسم های متفرقه و دلخواه، مثل : بهار - ترنج - فیروزه - ایران - و ...)
به اینها میگن carousel sliderیه اسلاید شو شبیه لینک زیر میخوام قسمت پنجره منظورمه زیر پست
کد:www.seratnews.ir/fa/news/206237/
اون پیکان داغونم کرد :android01:نیمرو ، املت ، کباب ، کله پاچه !
قلیون ، سیگار ، ماریجوانا ، شیشه
پراید ، سمند ، فراری 458 ، پیکان :دی
جیب بر ، کیف قاپ ، ماشین دزد، وزير وزراء
زمستان ، پاییز ، بهار ، تابستان
نسیم ، باد ، طوفان ، سونامی
زمین ، مریخ ، مشتری و..
اینها بداهه بود ، بازم خواستی تعارف نکن :android06:
: )))نیمرو ، املت ، کباب ، کله پاچه !
قلیون ، سیگار ، ماریجوانا ، شیشه
پراید ، سمند ، فراری 458 ، پیکان :دی
جیب بر ، کیف قاپ ، ماشین دزد، وزير وزراء
زمستان ، پاییز ، بهار ، تابستان
نسیم ، باد ، طوفان ، سونامی
زمین ، مریخ ، مشتری و..
اینها بداهه بود ، بازم خواستی تعارف نکن :android06:
دامنه فیسبوک.com رو از برتینا ثبت کرده بودم بدون اینکه ایمیل اخطار بیاد حذف شد![]()
سلام دوستان با وجود سایت آپارات به نظرتون دیگه در زمینه سایت اشتراک ویدیو جایی است؟چه امکاناتی میتونه سایت اشتراک گذاری ویدیو را از سایت آپارات متمایز کنه؟
منتظر راهنمایی شما هستم.
از دیتابیس می تونید عوض کنید.من ادرس سایتمو عوض کردم الان نمیتونم با ادرس دوم وارد صفحه پیشخوان بشم میره صفحه اول تو قسمتwp-config هم کد تغییر دادم ولی تغییر نکرد الان چطور میتونم ادرس پیشخوان عوض کنم؟؟ و اینکه چون وقت نداشتم دادم ادمین هاست ادرس برام بده به نظرتون ادمین هاست ادرس کامل تغییر میده که پست های قبلیم ریدایرکت بشه؟؟
ممنون میشه بیشتر توضیح بدیداز دیتابیس می تونید عوض کنید.
با همون برنامه ADM Pro ؟ واسه من مشکلی نداره ولی بعضی مواقع فایل رو خراب می گیره.کسی با اندروید دانلود شبانه انجام نداده تا بحال؟ من دیشب گوشی رو تنظیم کرده بودم ولی چیزی نگرفته:general507:
از phpmyadmin دیتابیس رو باز کنید ، table تنظیمات رو هم بیارید، چند تا فیلد هست که ادرس سایت اونجاست و قابل تعویضه.ممنون میشه بیشتر توضیح بدید