فک نکنم ایشون با رم 2 بخوان گیم کنن!!شاید دانلود شبانه یا کاربری خیلی معمولی!@AmirST
اگه برا گیم می خوای حداقل سه تومن لازمه منم می خوام ارتقا بدم:general707:
بعدشم این چه وضع مشخصات دادنه؟ حداقل مدل شون رو هم می نوشتی :general602:
http://dl2.soft98.ir/mobile/Viber.4.3.0.1453.exeدوستان یک بشر نرم افزار وایبر برای دسکتاپ رو روی دراپ باکسش یا mega.co.nz اپ کنه لینکش رو به من برسونه با تشکر
الان که پیدات شده یه سوال دارم بپرسم
به خاطر تنظیمات پروکسی کانکشن ما فقط میتونم از دراپباکس و mega.co.nz بگیرم
چیو خبر خوب دارن اب کارون مارو می برن:general602::general602:
وات؟الان که پیدات شده یه سوال دارم بپرسم
که که یعنی چی؟:general705::general311::general210:
اون بالای عکس سه کلمه نوشتم :|چیو خبر خوب دارن اب کارون مارو می برن:general602::general602:
دلت خوشه
آره فک کنم... والا من واسه همین کار هام میخوام برم پشته پی سی (2 تا لب تاب دارم ولی حس حرفه ای بودن بهم دست نمیده )همه چیزشو که باید عوض کنی!!
احتمالا پاورش رو هم باید عوض کنی. مادربرد رو به احتمال زیاد باید عوض کنی! مگه این که بخوای قطعه زیر خاکی پیدا کنی تا ارتقا بدی.
حدودا با 400 تا 500 میشه یه سیستم خوب ازش در آورد!
گیم دیگه چیه من از تنها چیزی که متنفرم هرچیزیه که منو وابسته کنه (به غیر از وب البته) نهایتن شاید بخوام باهاش پی اس بازی کنم@AmirST
اگه برا گیم می خوای حداقل سه تومن لازمه منم می خوام ارتقا بدم:general707:
بعدشم این چه وضع مشخصات دادنه؟ حداقل مدل شون رو هم می نوشتی :general602:
داداش دمت گرم با توجه به این مشخصاتی که گفتم پیشنهاد کن عزیز بعدشم قیمت دسته دوشونو + اینکه کدومشونو دسته دو بگیرم یا عایا اصن دسته دو بگیرم یا نه رو بگیدفک نکنم ایشون با رم 2 بخوان گیم کنن!!شاید دانلود شبانه یا کاربری خیلی معمولی!
اگه شما هم برا گیم بخواین 3ت باز هم کمه برای pc پیشنهاد میکنم کنسول بخرید.
برآورد قیمت که خواستن ...
Intel Celeron G1610 سوکت 1155 قیمت 112ت
رم 2 گیگ حدودا 60ت
ASUS ATI 5450 1.0 GB کارت گرافیک 120ت
ASUS-P8H61/USB3 مادربرد ایسوس حدودا 130ت
هارد هم 500 گیگ سیگیت رو چن وقت پیش 140ت خریدم.
حدودا 550ت با این مشخصات باید خرج کنی...
با کمتر هم میشه یه سیستم بست.
https://mega.co.nz/#!h1I1wCoJ!nECTCsAcb83DwEDCBMaLuVzjrKVduWIIWMoUtfWNIwsبه خاطر تنظیمات پروکسی کانکشن ما فقط میتونم از دراپباکس و mega.co.nz بگیرم
علاوه بر 500ت باید برا یه کفش خوب هم پول کنار بزاری!!آره فک کنم... والا من واسه همین کار هام میخوام برم پشته پی سی (2 تا لب تاب دارم ولی حس حرفه ای بودن بهم دست نمیده )
گیم دیگه چیه من از تنها چیزی که متنفرم هرچیزیه که منو وابسته کنه (به غیر از وب البته) نهایتن شاید بخوام باهاش پی اس بازی کنم
والا الان بالا نمیاد چون کیبورد نداره فک میکنم یکی از پایه های مادر بردش هم شیکسته باشه :general707: شما یه قیمت و مشخصات بدید که ما بریم پیدا کنیم بخریم
داداش دمت گرم با توجه به این مشخصاتی که گفتم پیشنهاد کن عزیز بعدشم قیمت دسته دوشونو + اینکه کدومشونو دسته دو بگیرم یا عایا اصن دسته دو بگیرم یا نه رو بگید
یه مسئله مهم اینکه فتوشاپ و دریم ویور و ادوبی فلش نرم افزار های کاربردی مورد استفادمه و کامپیوتری که هنگ کنه رو لگد میزنم :general210:
علاوه بر 500ت باید برا یه کفش خوب هم پول کنار بزاری!!
پیشنهاد نمیکنم که تمام قطعات رو دست دوم بخرید به جاش یه سیستم کامل دست دو بخرید... اون سیستمی هم که دارید رد کنید بره!
ولی عموما جنس دست دوم 30تا 40 درصد ارزون تره.
قیمت دست دومش رو هم ندارم باید از مغازه دارها بپرسید...
http://forum.persiantools.com/forums/سخت-افزار.38/حجم میگیرم از پی تی میگیرم
آقا یه سیستم برا ما ببند قطعاتش موجود باشه .. نیاز هامو که گفتم چیز سنگین نمیخوام یه چیزی که باهاش یه اتاق کار درست کنم
برو phpmyadminدوستان نياز به كمك فوری دارم
آدرس وردپرس رو تغييير دادم حالا برای مطالب 404 ميده چيكار كنم؟
لطفا اگه كسی ميدونه بگه
برو به مدئیریت > تنظیمات > پیوندهای یکتادوستان نياز به كمك فوری دارم
آدرس وردپرس رو تغييير دادم حالا برای مطالب 404 ميده چيكار كنم؟
لطفا اگه كسی ميدونه بگه
این به کارت نمیاد؟یه تعداد فایل هست که فرمت خاصی ندارن میخوام همشون رو آخرشون بزارم .jpg با چه برنامه ای این کار رو انجام بدم؟
مثلا یه فایل هست به این اسم:
5456465
میخوام بشه این:
5456465.jpg