afshin313
Registered User
۳۹ میلیون بزار دم کوزه ابشو بخورواگذاری دیتابیس سرتیتر کلمات کلیدی فارسی گوگل ! ( عمرا از این گنده تر چیزی داشته باشی) شامل بیش از 39 میلیون کلمه یکتا
![]()
به همراه پنل اس ام اس رایگان : ))
نزار رو کنم داستان اصلیو
۳۹ میلیون بزار دم کوزه ابشو بخورواگذاری دیتابیس سرتیتر کلمات کلیدی فارسی گوگل ! ( عمرا از این گنده تر چیزی داشته باشی) شامل بیش از 39 میلیون کلمه یکتا
![]()
به همراه پنل اس ام اس رایگان : ))
برا منم 2 روز پیش همینطوری شداقا یاهو مسنجر من هر کاری میکنم باز نمیشه
تنظیمات پروکسیش رو هم چک میکنم باز نمیشه
24 ساعت بیشتر شدهبرا منم 2 روز پیش همینطوری شد
بعد 24 ساعت درست شد
از سایت یاهو Login کن و از مسنجر خود سایت استفاده کن تا مشکل حل بشه24 ساعت بیشتر شده
خیلی باحالی
فعلا که داریم همین کارو میکنیماز سایت یاهو Login کن و از مسنجر خود سایت استفاده کن تا مشکل حل بشه
شوما چندتا آی دی داری ؟خیلی باحالی
از Mashrom تگ ها و نتایج هارو Get میکنی
سورس صفحه ات تابلو هس
نیلی که چیزی نداره سوراخاشم ببندم :general404::general404::general404:شوما چندتا آی دی داری ؟![]()
mashrom که خیلی وقته آی پی ما رو بستهفعلا سک و سوراخای نیلی رو ببند که اسکریپت درز نکنه
![]()
منم نگفتم رو سرور عمومیه . 10 تا فایل نیست و 14 تا فایل هستنیلی که چیزی نداره سوراخاشم ببندم :general404::general404::general404:
کل فایل هاش رو جمع کنی، 10 تا نمیشه. بعدشم رو سرور خصوصی هست![]()
![]()
لول . تو که زیاد چیزی کیورد نداری ... فقط به درد نمونه کار میخوره سایتت
نچ 16 تا فایلهمنم نگفتم رو سرور عمومیه . 10 تا فایل نیست و 14 تا فایل هستحالا بازم یه نیگا دیگه بش بنداز
لول . تو که زیاد چیزی کیورد نداری ... فقط به درد نمونه کار میخوره سایتت![]()
وقتی تعداد مطالب بالا میره، سرور اشتراکی توان میزبانی نداره (منابع محدود هست)دوستان این ارور سایت مپ برا چی هست ؟
Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (805303f4)
مطمئنی کش نمیکنه مرورگرت؟تشکر از محمد عزیز
مشکل من این بود که با www تست میکردم نمیومد ولی بدون www لود میشه و مشکلی نداره
@M O H 4 M M 4 D
نه مشکل حل شدست تست کردم کامل تشکر بات پیگیریتمطمئنی کش نمیکنه مرورگرت؟
چون دقیقا همین ارور رو چند وقت پیش داشتم
هیچ جوری هم حل نشد. فقط وقتی منایع بیشتری اختصاص دادم درست شد
حاجی سوراخ اشتباهی نشونت دادن.منم نگفتم رو سرور عمومیه . 10 تا فایل نیست و 14 تا فایل هستحالا بازم یه نیگا دیگه بش بنداز
لول . تو که زیاد چیزی کیورد نداری ... فقط به درد نمونه کار میخوره سایتت![]()
پ.ن: ۵میلیون کی ورد همین الان رسوندم بش که تزریق کنهحاجی سوراخ اشتباهی نشونت دادن.
مال من ۱۱ تاس.کلا همش
بعد اینکه اون نمونه کد هایی که نشونت دادنو اینا همه ادیت شده بود واسه رد گم کنی.باورشون نکن
کدوم کد ؟ والا یه نفر فقط میگفت دارم و میدم .. که اونم اینقدر ناز کرد که عروس 9 ساله هم اینقدر ناز نمیکنهحاجی سوراخ اشتباهی نشونت دادن.
مال من ۱۱ تاس.کلا همش
بعد اینکه اون نمونه کد هایی که نشونت دادنو اینا همه ادیت شده بود واسه رد گم کنی.باورشون نکن
خوب بلدی یه دستی بزنیکدوم کد ؟ والا یه نفر فقط میگفت دارم و میدم .. که اونم اینقدر ناز کرد که عروس 9 ساله هم اینقدر ناز نمیکنه
اینی که من دارم 14 تا فایله( فک کنم هرکی یه چیزی ورداشته از رو این سرور : )) )