سلام
پاپ آپ سایت رو میتونم اجاره بدم.
پ.خ بدید
پاپ آپ نمیخوام
بازدید واقعی نیاز دارم
خودم یک سایت پاپ آپ دارم ولی خوب پاپ آپ بازدید واقعی نمیده و ناخواسته هست.
http://hitpop.ir
سلام
پاپ آپ سایت رو میتونم اجاره بدم.
پ.خ بدید
دامنه چیه؟ای تف به این شانس
دیشب یه رنک 3 ir ثبت کردم
الان نیک تایید نکرده
من موندم اصلا نام دامنه چه ربطی به این موارد بالا داره![]()
چه دامنه ای بوده؟ای تف به این شانس
دیشب یه رنک 3 ir ثبت کردم
الان نیک تایید نکرده
من موندم اصلا نام دامنه چه ربطی به این موارد بالا داره![]()
این لینک های آپارات رو از کجا میاری ؟ نکنه میری آپارات گردی :android32:
آپارات هم شد سایت :|از کجا فهمیدی :general707:
چرا وقتی آهنگ lose yourself امینم رو بعد فیلم 8 Mile میبینی یه حس دیگه ای داره![]()
بپرسدوستان عایا در میان شوما هکری حرفه ای هست؟؟
تعدادی سوال دارم
شوما اسمتون چیه؟پاپ آپ نمیخوام
بازدید واقعی نیاز دارم
خودم یک سایت پاپ آپ دارم ولی خوب پاپ آپ بازدید واقعی نمیده و ناخواسته هست.
http://hitpop.ir
دانلود ها :general509: ، داشتم دنبال لینک رایگانش میگشتم ، بازش کردم ، آخرش هم از تورنت دانلود کردم.حس دیگری
دانلودها سایته ؟![]()
می خوام ببینم می شه با برنامه نویسی کاری کرد که ولتاژ کامپیوتر به هم بخوره؟؟شوما اسمتون چیه؟
دامنه چیه؟
چقدر دست زیادهچه دامنه ای بوده؟
متوجه منظورتون نشدم. چه ربطی داره؟چقدر دست زیاده![]()
![]()
اینها همه دسیسه های غربه ، اون می خواهن با این روش ها کاری کنن که شما برین عکس های خانم هایی مثل Diora رو تو بینگ سرچ کنید و بگید به به عجب بوبی هایی داره :general306:گوگل ترنسلیت زدم ساعت دیواری ترجمه کرده Diora hours :| اینگیلیف ترجمه کرده :|
البته نکته مثبتش اینجاس ک مارو با Diora خانم آشنا کرد :general711:
عایاهی هست که بشه یه کاری با کامپیوتر کرد؟؟فقط تو یه حالت میشه اینکارو کرد. هکرش هندی باشه.
منم دنبال راهی هستم که یه ایمیل به یکی بدم بعد یا ویندوزش بپره یا هاردش فرمت بشه یا یه چیز مثل ایناعایاهی هست که بشه یه کاری با کامپیوتر کرد؟؟
یه کاری بکنی یارو به ف..ک بره
من یک دوستی دارم داره برنلمه نویسی پیتون و سی پلاس پلاس و سی شارپ و از این جور چرت و پرتا یاد می گیره برای هک کردن و یک نرم افزار نوشته برای هک وای فای و داره آموزش های بیشتر می بینه که یک جوری از طریق وای فای فایلی برای طرف بفرسته و بعد نا خواسته طرف آلوده می شهمنم دنبال راهی هستم که یه ایمیل به یکی بدم بعد یا ویندوزش بپره یا هاردش فرمت بشه یا یه چیز مثل ایناولی راهی نیست
تو ایمیلش هر چی بزاری دانلود میکنه فکر میکنه پروژه هست![]()
من یک دوستی دارم داره برنلمه نویسی پیتون و سی پلاس پلاس و سی شارپ و از این جور چرت و پرتا یاد می گیره برای هک کردن و یک نرم افزار نوشته برای هک وای فای و داره آموزش های بیشتر می بینه که یک جوری از طریق وای فای فایلی برای طرف بفرسته و بعد نا خواسته طرف آلوده می شه
اون بهم گفت اگه برم کل سخت افزار کامپیوتر و مانیتور و لا الکترونیک رو یاد بگیرم که کدوم چه جوری با چه برنامه ریزی ای کار می کنه می تونه کاری بکنه یه دفعه پاور کل برقی که دریافت می کنه رو از طریق کابلی که از مانیتور به کامپیوتر وصله بفرسته و بعد هم مانیتور بترکه
ولی من هنوز نمی دونم باید چی یاد بگیرم
اگه برم از اینجا که دیگه این کارا نیاز نیسبرو bollywood یه دوره فشرده ببین میشه :general601:
شاید راهی باشه ولی به این آسونی نیس!من یک دوستی دارم داره برنلمه نویسی پیتون و سی پلاس پلاس و سی شارپ و از این جور چرت و پرتا یاد می گیره برای هک کردن و یک نرم افزار نوشته برای هک وای فای و داره آموزش های بیشتر می بینه که یک جوری از طریق وای فای فایلی برای طرف بفرسته و بعد نا خواسته طرف آلوده می شه
اون بهم گفت اگه برم کل سخت افزار کامپیوتر و مانیتور و لا الکترونیک رو یاد بگیرم که کدوم چه جوری با چه برنامه ریزی ای کار می کنه می تونه کاری بکنه یه دفعه پاور کل برقی که دریافت می کنه رو از طریق کابلی که از مانیتور به کامپیوتر وصله بفرسته و بعد هم مانیتور بترکه
ولی من هنوز نمی دونم باید چی یاد بگیرم
یه حالی میدهیه علمی رو یاد میگیری که در اولین فرصتی باهاش به کسی آسیب بزنی ؟ :general509:
فاین تذهبون ؟
امان از مردمان بی عشق