Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
نسخه 4.0.1 چیزه خاصی نداره فقط بعضی از دکمه ها انگیسی شد
درسته ؟
درسته ؟
عدد بعد از نقطه دوم نشون دهنده برطرف شدن باگ های وردپرس یا هر چیز دیگس.نسخه 4.0.1 چیزه خاصی نداره فقط بعضی از دکمه ها انگیسی شد
درسته ؟
هسته تغییر داشتهنسخه 4.0.1 چیزه خاصی نداره فقط بعضی از دکمه ها انگیسی شد
درسته ؟
نسخه 4.0.1 چیزه خاصی نداره فقط بعضی از دکمه ها انگیسی شد
درسته ؟
یه سری آموزش تو نت هست تو شاپکیپر هم هستآخ! شانس من
http://www.behpardakht.com/Acceptor_Request.aspx
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=30525
یه سری آموزش تو نت هست تو شاپکیپر هم هست
شما اول بسم الله یه سایت بزنید (فقط آرایشی بهداشتی و اینجور چیزا نباشه که نیاز به مجوز باشه چون اخوی من خواست بگیره سر اینکه یه محصول آرایشی داشتند بعد یک هفته رد کردن)
بعد از طریق به پرداخت ثبت نام میکنید
بعد کپی شناسنامه و کارت ملی+ اصلش رو باید ببرید بانکی که توش حساب باز کردین و بگید برای تایید اطلاعاته (اگه آشنا باشه ای نماد و ... رو نمیخواد )کد:http://www.behpardakht.com/Acceptor_Request.aspx
بعد از اون به پرداخت راحت تایید میکنه؛ ای نماد رو خود شعبه از شما میخواد (البته اول میره شبعه مرکزی استان و بعد به پرداخت)
بعد یه ایمیل میاد که باید چاپ و بعد امضا باید براشون دوباره پست کنید
اگه اطلاعات تایید شد یه ایمیل براتون ارسال میشه که اطلاعات داخلشه بعد چند هفته هم تماس میگرن برای تست درگاه (البته از وقتی ترمینال و رمز و تایید کردن میتونید شروع به کار کنید)
کل این پروسه برای من 15 روز شد
چند روز پیش بهم زنگ زدن که ای نماد بگیر من گفتم در حال اقدامه (خودم بدون نماد یک سال پیش گرفتم و در حال اقدام هم نیست.)
برای ای نماد از شما سند یا مبایعه نامه میخوان که میتونید یه مبایعه نامه بین خودتون و پدرتون(یا هر کس دیگه) برای اجاره آپارتمان و یا مغازه بنویسد (ادرس داخل مبایعه نامه باشه برای مثلا 5 سال ) و از طریق همون ای نماد بگیرید ؛چون سند میخوان که کمتر کسی حاضر میشه یه سند اسکن شده به شما بده
ای نماد هم باید برای ادرس سایتی باشه که میخواید درگاه بگیرید
کلا چیز خاصی نداره
نه نمیخواد شما هر مدرکی که ای نماد رو میتونه تایید کنه ببرید و به بانک نشون بدیناینماد را دارم میگیرم! نصف کاراش را انجام دادم دیگه اسناد ملکی نمیخواد چون با یک رمز که هر سه ماه یکبار برات به آدرست پست میشه آدرست را صحت سنجی میکنن!
یکی دو هفته دیگه اینمادم ردیف میشه میرم درخواست درگاه میدم...
فقط یک سوال. برای خود درگاه بانکی، آدرس و کپی سند خونه را باید به بانک بدم؟
سپاس،
نه نمیخواد شما هر مدرکی که ای نماد رو میتونه تایید کنه ببرید و به بانک نشون بدین
کلا این قسمت سلیقه ای هست و مربوط به رئیس شبعه است و سعی کنید کمتر مدارک بدین
اگه ای نماد دارین بهتره از چند بانک دیگه هم درگاه بگیرید که اگه یکش قطع شد با اون یکی بتونید ادامه بدین
آقا به اين ديوي توهين نكنيد كه اسطوره منه!
دوستان پنل ارسال ايميل گروهي ميخوام كه بره اينباكس
كسي تا حالا استفاده كرده يه اطميناني رو معرفي كنه به ما ؟!
تشكر
رفتم پلیص +10 واسه معافیت تحصیلی
گفت اوشگول تا ۶ماه دیگه اگه درخواست اعزام ندی اضافه میخوری :|
یعنی کمرم شکست
لباس اشخوری رنگ زمین است.برادر غم مخور خدمت همین است.
خو دیوزا من ۱۸ سالمه
شیرم تو این قوانین
درسو اینا پر پر
قیافش 6 ماهه حبس دارهافشین ، تو به خاطر آواتارت احتمالا 6 ماه کسری بخوری
قیافش 6 ماهه حبس داره
سریع اقدام کنرفتم پلیص +10 واسه معافیت تحصیلی
گفت اوشگول تا ۶ماه دیگه اگه درخواست اعزام ندی اضافه میخوری :|
یعنی کمرم شکست
لباس اشخوری رنگ زمین است.برادر غم مخور خدمت همین است.
خو دیوزا من ۱۸ سالمه
شیرم تو این قوانین
درسو اینا پر پر