MR-S
Registered User
- نوشتهها
- 4,438
- لایکها
- 7,680
مگه گفت تازه خریده؟ :| :general711:تبریک آقا مهدی
منم mx player رو پیشنهاد میکنم از همه بهتره.
مگه گفت تازه خریده؟ :| :general711:تبریک آقا مهدی
منم mx player رو پیشنهاد میکنم از همه بهتره.
حالا نمیخواد به روش بیاری:general509::general711::general711::general711:مگه گفت تازه خریده؟ :| :general711:
آخه پر رو میشهحالا نمیخواد به روش بیاری:general509::general711::general711::general711:
۱۳ اینچ دارم خیلی خوبه مخصوصا توی شبدوستان تجربه کار با لپتاپ 12 اینچ ندارید؟
برای استفاده روزانه +12 ساعت آدم رو خسته میکنه؟
برو تو صفحه تنظیمات اپرا opera://settings/ بعد یک جای خالی از صفحه کلیک کن ، بعد این کلید ها رو به ترتیب فشار بده " Up Up Down Down Left Right Left Right b a "
تو پلی استیشن قبلا همینجوری رمز میزدیم یادش بخیربرو تو صفحه تنظیمات اپرا opera://settings/ بعد یک جای خالی از صفحه کلیک کن ، بعد این کلید ها رو به ترتیب فشار بده " Up Up Down Down Left Right Left Right b a "
منظور از Up Up Down Down Left Right Left Right همون کلید های بالا ، پایین ، چپ و راست روی کیبورد هست.
اینها رو که زدی ، یک پیغام میاد ، روی I understand بزن ، بعد تو همون صفحه تنظیمات تیک گزینه Hide the search box in Speed Dial رو بزار.
تم مرورگرت خیلی بیوتیفول ه ادم خسته نمیشه از وبگردی
نه همین الان تست کردم راحت بیرون رفت@siavashx
@aalireza439
من خروج رو تو پرشین تولز و سایت خودم میزنم از سایت خارج نمیشه (با اوپرا وارد شدم) شما هم همین مشکل رو دارین ؟
cache هم حدی داره
من کرومم جدیدن با پی تی مشکل داره@siavashx
@aalireza439
من خروج رو تو پرشین تولز و سایت خودم میزنم از سایت خارج نمیشه (با اوپرا وارد شدم) شما هم همین مشکل رو دارین ؟
cache هم حدی داره
با لینوکس که کار میکنم ، به این سبک عادت کردم ، ویندوزام رو از بهاره اینطوری کردم ، خیلی کاربردی تر شده ! فضای کاری بیشتری داری ، من جای مایکروسافت بودم نوار وظیفه پیشفرض بالا میزاشتم.ممنون. مدلش چیزی نیست که تبریک داشته باشه
تازه خریدم :android34:
می خوای مک بوک بخری استارتو گذاشتی بالا :دی
بنشون کن:general601:روزی 40 50 تا بازدید از اسراییل دارم :/
یه بنر از پرچمشون در حال آتش گرفتن بذار تو هدر سایتت و به سایت هولوکارتونز لینکش کن هرروز با دوستاشون میان بهت فحش عبری میدن رتبه الکسا و بازدیدت میره بالاروزی 40 50 تا بازدید از اسراییل دارم :/
اقو افشین شما اسکریپت مشروم رو میفروختی ...روزی 40 50 تا بازدید از اسراییل دارم :/
یه مثلث R2 هم بزن ناک اوتش کنبرو تو صفحه تنظیمات اپرا opera://settings/ بعد یک جای خالی از صفحه کلیک کن ، بعد این کلید ها رو به ترتیب فشار بده " Up Up Down Down Left Right Left Right b a "
منظور از Up Up Down Down Left Right Left Right همون کلید های بالا ، پایین ، چپ و راست روی کیبورد هست.
اینها رو که زدی ، یک پیغام میاد ، روی I understand بزن ، بعد تو همون صفحه تنظیمات تیک گزینه Hide the search box in Speed Dial رو بزار.