aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
دوستان الان بهترین اینترنت پرسرعتی که نامحدودش را بر نداشته است
کدوم اینترنته
کدوم اینترنته
بهتره دیگه بیخیال نامحدود بشی ، من خودم دیگه از ماه بعدی میرم محدود حجمی میگیرم ، های وب پیشنهاد های خوبی داره.دوستان الان بهترین اینترنت پرسرعتی که نامحدودش را بر نداشته است
کدوم اینترنته
مخلص داش علیرضا هستیمبهتره دیگه بیخیال نامحدود بشی ، من خودم دیگه از ماه بعدی میرم محدود حجمی میگیرم ، های وب پیشنهاد های خوبی داره.
های وب رو منظورم پیشنهاد حجمی اش بود .مخلص داش علیرضا هستیم
خودم الان های وب حجمی دارم. اصلا برای نامحدود اومدم سمت های وب . چون قیمت نامحدودش واقعا خوب بود.
ولی بعد از سه الی چهار ماهی بودن روی های وب که بودیم. زنگ زدند و گفتند نامحدود را بر داشتیم.
الان کدام شرکت ها به غیر از های وب نامحدوداشون را برداشتند. یا نیم بها حساب می کنند.
یعنی پارس انلاین. شاتل. مخابرات اینا دیگه نامحدود ندارند.های وب رو منظورم پیشنهاد حجمی اش بود .
تنها نا محدود فعلا فن آوا هست ، سرویس هاش هم بد نیست. همچین خوب هم نیست.
آره همون فشفشه ، نیترو دیگه چیه ، جدیده ؟یعنی پارس انلاین. شاتل. مخابرات اینا دیگه نامحدود ندارند.
بعدم پیشنهاد حجمی اش منظورت همین فشفشه و نیترو هست.
تو قسمت خرید ترافیک بخشی داره به نام نیتروآره همون فشفشه ، نیترو دیگه چیه ، جدیده ؟
پارس آنلاین که دانلود شبانه رو هم برداشته ! شاتل هم محدودیت های زیادی میزاره . تا یک حجم مشخصی میتونی دانلود کنی.
خزست.دوستان آواتار جدید چطوره ؟
از قبلی بهتر هست ؟ :دی
این چیه ، بیا یک آواتار خوشگل بهت بدم ، حالشو ببری :دیدوستان آواتار جدید چطوره ؟
از قبلی بهتر هست ؟ :دی
این چیه ، بیا یک آواتار خوشگل بهت بدم ، حالشو ببری :دی
من هم الان آواتار رو عوض میکنم.
احساس میکنم این آواتار مورد توجه اساتید قرار نگرفته :دیخزست.
@aalireza439 که استاد نیست منظورت من بودم دیگه؟احساس میکنم این آواتار مورد توجه اساتید قرار نگرفته :دی
چیز بهتری پدا کنم عوض میکنم :دی
نه اتفاقا منظورم @aalireza439 بود :دی@aalireza439 که استاد نیست منظورت من بودم دیگه؟![]()
من شاگرد شمام :android04:@aalireza439 که استاد نیست منظورت من بودم دیگه؟![]()
میدونممن شاگرد شمام :android04:
تو به این میگی آواتار؟احساس میکنم این آواتار مورد توجه اساتید قرار نگرفته :دی
چیز بهتری پدا کنم عوض میکنم :دی
نه به تصویر روی پروفایل شما میگم آواتار :دیتو به این میگی آواتار؟![]()
تو الان استادی؟:general210::general304:@aalireza439 که استاد نیست منظورت من بودم دیگه؟![]()