چی شد عزیز؟اصلا خبری از اسپم نیست اونجا
شمارتو بده
چی شد عزیز؟اصلا خبری از اسپم نیست اونجا
شمارمو ک داری عظیظم :general507:علاقه مندان برای پیوستن به گروه پربار وب مستران پی تی ، در هایک ، شمارشونو برام بفرستن پ . خ کنن
@MOHAMMAD026_1
@AmirST
@aalireza439
@nasser_a
@MR-S
@8song
@afshin313
و و و و
دلت بسوزه منو اول تگ کرداسم منو اخر نوشتی عمرا بیام.:general509:
تکذیب میشهاشاره مستقیم نمیکنم ولی فکر کنم یه فرد مولتی یوزر به اسمه ممد بتونه به راه راست هدایتت کنه ![]()
@arashhamidi2014علاقه مندان برای پیوستن به گروه پربار وب مستران پی تی ، در هایک ، شمارشونو برام بفرستن پ . خ کنن
@MOHAMMAD026_1
@AmirST
@aalireza439
@nasser_a
@MR-S
@8song
@afshin313
و و و و
اونجا بین حرف های بدرد بخور بعضیا عسpم میکنن :/اقا ما هم شماره بديم ميبريمون؟ :general709:اون جا هم مثه اين جا لا به لا اسپما حرف به درد بخوري زده ميشه ؟
![]()
اشقم ندارم شمارتو :general505:گوشیمو عوض کردم شماره ها خیلیاش پاک شدشمارمو ک داری عظیظم :general507:
تا چند مین دیگه نصبش میکنم.
بین این همه اسپم جواب ما رو هم بدید والا تاپیک منحرف نمیشه به همین گوجه فرنگی قسم راس میگمدوستان یک مشکلی هست کسی میتونه کمک کنه ؟
وقتی پاپ آپ از پاپ آپ ادز میذارم هر دفعه که کاربر یک صفحه جدیدی از سایت رو میبینه و توش کلیک میکنه یک پاپ آپ باز میشه یعنی ده بار هم که در ده صفحه مختلف کلیک کنه ده بار پاپ آپ باز میشه تیکت زدم میگه با اسکریپت های سایتت مشکل داره کسی این اتفاق واسش افتاده تا حالا چجوری حلش کنم ؟ سایتم ای اس پی هستش البته بگم که زبان برنامه نویسی بلد نیستم![]()
popupads نزار خو :/بین این همه اسپم جواب ما رو هم بدید والا تاپیک منحرف نمیشه به همین گوجه فرنگی قسم راس میگم![]()
اصلا خبری از اسپم نیست اونجا
پیامک وریفایو نمیفرسته..علاقه مندان برای پیوستن به گروه پربار وب مستران پی تی ، در هایک ، شمارشونو برام بفرستن پ . خ کنن
@MOHAMMAD026_1
@AmirST
@aalireza439
@nasser_a
@MR-S
@8song
@afshin313
و و و و
برای اینکه فیلتر نشی کلا سایت باز نکنسلام دوستان میخوام سایت موزیک راه اندازی کنم ولی زیاد تجربه ندارم میخواستم ببینم واسه اینکه فیلتر نشه باید چیکار کنم؟اینکه اسم سایت رو عوض میکنن به چه طریق هست؟بجز اینکه اسم سایت عوض بشه راه دیگه ای هم هست؟اگر کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه خوشحال میشم
ما در حد این حرفا نیستیم..من وین فونم
بچه ها تکتیک های فیلتر نشدن رو تدریس میکنن @8song
رسما بیچاره شدی:general711::general707: شماره پخ كردم
هیچ راهی نیس وقتی فتا بخواد گیر بده هرجا باشی گیرت میارهسلام دوستان
راستش من چندين وب سايت دارم و هر كدوم هم دردسرهاي خودش رو داره
چند بار تا حالا فتا رفتم و دادگاه و ...
همش يه يه چيزي مشكل هست و اونم ip تلفن هست كه ميگن مال شماست !
الان چند تا سوال !
من از adsl مخابرات استفاده ميكنم ...
اگه بخوام مبين نت بگيرم اونم تلفن منزل رو بايد بديم براي ثبت نام؟ اونم معلوم ميكنه ip ما چي هست ؟
كلا چه راهكاري داريد كه اين ip مشخص نشه !
فک کنم فید وردپرسه :|سایت http://seosabz.in/ اسپم ـه ؟
خودت ک زودتر از ما ثبت نام کردی :|رسما بیچاره شدی:general711:
اونجا بیت الفساده:general705:
والا ب غران الان تو گروهه
تو گوگل وبمستر کلی لینک داده به یکی از سایتام! نمیدونم حذفش کنم یا نه؟
پیامک وریفایو نمیفرسته..
برای اینکه فیلتر نشی کلا سایت باز نکنصلاح نیست..
کلا سایت موزیک خوب نیست
منم فروختم..بچه ها شاهدا
ما در حد این حرفا نیستیم..
اشتباه کردی سایتتو فروختی پیج یک بودی....والا ب غران الان تو گروهه