Hooayra
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 82
- لایکها
- 35
الان معنی نگاهشو فهمیدمحکم انگشت وسط به پلیس رو داره :general707:
الان معنی نگاهشو فهمیدمحکم انگشت وسط به پلیس رو داره :general707:
fصبح بخیر ایران..![]()
بعضیا میگن که آزاد شده..:/ من که باور نمیکنم به این زودی آزاد بشه..
منم اعصابم..شده
دوتا خواننده درست حسابی بودن اونارم که دارن به ..میدن حصین اینجوری میشه،آهنگاشو میدزدن و ..
صادقم که هی شایعه..
کدوم عکس کدوم چند شب؟ :دییادتونه چند شب پیش یک عکس براتون گذاشتم ، بالاش نوشته بودم زندگی به سبک وبمستری ؟
اصلا فکرشو نمیکردم ، این عکسه برای یک وبمستر باشه ، فکر کردم این یک اسکوله خوره کامپیوتر ، نگو که اون عکسه موسس سایت The Pirate Bay بوده :android04:
خداییش وبمستر به اینها میگن ، تا حالا چندین بار دستگیر شده و همین چند روز پیش هم پلیس سوئد به سایت اش حمله کرد .
مشاهده پیوست 724395
یک نکته : اون ورقه های که پشت اش زده برای بلوک کردن امواج الکترومغناطیسی و جلوگیری از دیکود شدن و گرفته شدن از محیط بیرون هست.
همین عکس بود:general711:کدوم عکس کدوم چند شب؟ :دی
لطفا اون عکس را هم دوباره بزار ندیدم :general208:
حالا این حجم بازدید رو سرور سایتت میکشه ؟چه سایت خوبیه این http://semalt.com/ عضو شدم هر روز یکی دو تا بازدید برام میفرسته :angrybirds3:
هنوز به مشکل نخوردم ولی تو فکرم بود اگه سایتم داون شد براش یه اتاق سرور اختصاصی از دیتاسنتر هتزنر آلمان اجاره کنم فقط خدا کنه زودتر دلار بیاد پائین شده 3450حالا این حجم بازدید رو سرور سایتت میکشه ؟![]()
واقعا ازت نا امید شدم ، تو چطور وبمستری هستی که بحث های فوق العاده این تاپیک رو دنبال نمیکنی به قول خارجی ها shame on you :android17:کدوم عکس کدوم چند شب؟ :دی
لطفا اون عکس را هم دوباره بزار ندیدم :general208:
وای بر همکار انجمن که عکس را ندیده است.واقعا ازت نا امید شدم ، تو چطور وبمستری هستی که بحث های فوق العاده این تاپیک رو دنبال نمیکنی به قول خارجی ها shame on you :android17:
جریمت اینکه 10 تا دامین com. رایگان برام ثبت کنی :android06:
یک وبلاگ ۱۰۰۰ ایپی چقدر درامد داردوای بر همکار انجمن که عکس را ندیده است.
و وای بر داش علیرضا که این تقاضای کم را می کند .
ده دامین چیست
حداقل باید 20 دامین رایگان برایت ثبت بکند: دی
اینو بزن ببین درست میشه :توی همراه اول هر کی به من زنگ بزنه اگه اشغال باشه پشت خط نمیندازه
چیکار باید بکنم ؟ از خط هستش یا از تنظیمات موبایل ؟
از صفر تومان. تا حداکثر 100 تومان. البته اگر تفریحی و سرگرمی باشد.یک وبلاگ ۱۰۰۰ ایپی چقدر درامد دارد
چند میارزد
داش علی فدایی داریاز صفر تومان. تا حداکثر 100 تومان. البته اگر تفریحی و سرگرمی باشد.
اگر فروشگاهی باشد. بیشتر دارد.
کلا بستگی داره به خودش و صاحبش.
ولی میانگین ماهی باید 40الی 60 تومان را داشته باشد.
اقایی داش افشینداش علی فدایی داری