• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اینستا برای بار دوم بلاک شی زمانش طولانی تره ؟؟
12 ساعت از بلاک شدنم گذاشته بازم نمیزاره فالو کنم ...

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان الکسای 5000 و 400 ایران در روز چقدر بازدید دارن؟

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
http://pop-music.ir/آهنگ-جدید-شهاب-حسینی-بنام-شهزاده-رویا (@8song این آهنگ شهاب حسینی رو تو فارس ترانه پیداش نکردم که لینکشو بذارم شرمنده که از پاپ موزیک گذاشتم!:()
شهاب عزیز خداوکیلی تو عرصه بازیگری، خیلی خوبی! عالی هستی! فوق العاده ای ولی جون هر کی رو دوست دارید خوانندگی رو اینطوری به چالش نکشید و شور قضیه رو در نیارید!!! من نمیدونم چرا این بازیگرای معروف فکر میکنن خواننده های خوبی هم هستن!!! از اونطرف فوتبالیستا میان بازیگر میشن جدیدا خواننده هم میشن! مدل عجیبترش اینجاست که خواننده ها هم دارن فوتبالیست میشن (مدیونین اگر فکر کنید منظورم امیر تتلو هست!:general208:) اصلا یک وضعیه که نگو و نپرس! قصه ی اینا شده قصه اون پولدارایی که از بس پولشون زیادیشون کرده که تو هر بیزینسی دست دارن و تو هیچ کدومشون به کمال و اوجش نمیرسن و فقط به صورت اسپم وار فرصت های شغلی رو برای دیگران از بین میبرن!!!
کلا ما ایرانی ها عادتمونه که به یه چیز قانع نیستیم! همه چیرو با هم می خوایم! بعد اسمش رو میذاریم تنوع!:general208: دقیقا تو ایران تو عرصه وبمستری هم همینطوره! مطمئنا تو همین انجمن درصد بالایی از کاربران (حتی شاید خود من! پس قبل از همه روی سخنم با خودم هست!) هستن که حداقل تجربه یک سایت تفریحی، یک سایت دانلود و یک سایت موزیک و فیلم رو با هم داشتن! جدیدا هم به تجربه ها داره یک سایت اسپمری اضافه میشه!:general208: خدا رحم کنه تا موضوع بعدی که میخواد به تجربه های وبمسترهای گلمون اضافه شه!:general509: ایکاش همه دست به دست هم میدادن تا فرهنگی جا میفتاد که هرکسی برای کار خودش ارزش قائل میشد و هی از این پله به اون پله نمیپرید و دست آخر با کمال وقاحت روش امضا تنوع رو نمیزد!:cool:
شما که این همه حرف واسه گفتن دارید یه وبلاگ یا سایت شخصی بزنید حرفاتونو بریزید توش ... یهو دیدی اومدن گرفتند یا چندتا طرفدارپیداکردی :p

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
اونی که این پست مارو پاک کرد (که حدس میزنم کی هست) فکر کنم کلا چند خط آخرو نخوند که دلیل حذفش رو "بی ربط به بخش و تاپیک !" اعلام کرد! موضوعات بسیار بی ربطی تو این تاپیک هست که اگر بنا به پاک شدن باشه باید اونا پاک شن! ایشالا که عناد و قصد و غرضی در این پاک کردن های بی مورد نباشه!!!;) خدا همه رو به راه راست هدایت کنه!:general601:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
@محمد هستم
مثه اینکه سرت بو قرمه سبزی میده :general708:هوس بن شدن به سرت زده ها:general703::D
اگر میخوام واس خاطر این چیزا بن بشم همون بهتر که بن بشم! یه جمله ای هست که میگه:
جایى که بودن و نبودنت هیچ فرقى ندارد
نبودنت را انتخاب کن
اینگونه، به بودنت احترام گذاشته اى . . .
:general601:
بگذریم.
-------
اگر میخواین دقایقی را شاد بگذرانید کامنت های این مطلب رو بخونید!!!
http://digiato.com/article/2015/01/03/مدیرعامل-جی-ال-ایکس-برخی-معتقدند-سامسو/

mehdigold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من با فیلترشکن نمیتونم وارد سایت فیس بوکم شم همش این صفحه میادScreenshot_2015-01-04-12-23-33.png

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اونی که این پست مارو پاک کرد (که حدس میزنم کی هست) فکر کنم کلا چند خط آخرو نخوند که دلیل حذفش رو "بی ربط به بخش و تاپیک !" اعلام کرد! موضوعات بسیار بی ربطی تو این تاپیک هست که اگر بنا به پاک شدن باشه باید اونا پاک شن! ایشالا که عناد و قصد و غرضی در این پاک کردن های بی مورد نباشه!!!;) خدا همه رو به راه راست هدایت کنه!:general601:
سخنرانی و مطلب طولانی شما در نقد یک بازیگر بود که وارد عرصه خوانندگی شده و مشخصا بی ربط هست به این تاپیک و بخش .
اگر پی ام میدادید به من یا یکی از همکاران این بخش توضیح کافی میدان براتون . نیازی به ایجاد پست های دیگه مثل همین پست من هم نبود .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یک بشر برای تبدیل psd به قالیب وردپرس هستش ؟
تبدیل خوب افزونه خور و ویجت خور کردن و کد نویسی کم حجم و ...

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
همانا خبرخوان هایی که فید بقیه خبرخوان ها را کش میرن رستگارند :confused:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
سخنرانی و مطلب طولانی شما در نقد یک بازیگر بود که وارد عرصه خوانندگی شده و مشخصا بی ربط هست به این تاپیک و بخش .
اگر پی ام میدادید به من یا یکی از همکاران این بخش توضیح کافی میدان براتون . نیازی به ایجاد پست های دیگه مثل همین پست من هم نبود .
سخنرانی!:general210:
1. چنتا پست بی ربط تو همین تاپیک نشونتون بدم (حتی از پست های خودم) که هیچ کدومشون حتی بار محتوایی ندارن؟
2. لطفا در شرح وقایع، کامل و مستند بودن شرحتون رو رعایت کنید تا بوی مغلطه کردن به مشام طرف مقابلتون نرسه! از اون چیزی که شما میگید سخنرانی و مطلب طولانی و بی ربط، فقط 2-3 خطش مربوط می شد به بازیگر و 2-3 خط بعدش مربوط می شد به حوزه وبمستری! فکر نمی کنم کار نادرستی باشه اگر با طرح یه موضوع ملموس تر، یه موضوع دیگرو روشن تر و واضح تر توضیح داد! اگر فکر می کنید غیر این است پیشنهاد من اینه که در باب نقد کردن مطالعاتی فرمایید تا حقیقت کلام بنده در محضر جناب عالی منعقد بشه.
3. ایشالا که موفق باشید و پاینده (امیدوارم که چیزی که در مورد شما فکر می کنم غلط باشه!)
یا حق

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سخنرانی!:general210:
1. چنتا پست بی ربط تو همین تاپیک نشونتون بدم (حتی از پست های خودم) که هیچ کدومشون حتی بار محتوایی ندارن؟
2. لطفا در شرح وقایع، کامل و مستند بودن شرحتون رو رعایت کنید تا بوی مغلطه کردن به مشام طرف مقابلتون نرسه! از اون چیزی که شما میگید سخنرانی و مطلب طولانی و بی ربط، فقط 2-3 خطش مربوط می شد به بازیگر و 2-3 خط بعدش مربوط می شد به حوزه وبمستری! فکر نمی کنم کار نادرستی باشه اگر با طرح یه موضوع ملموس تر، یه موضوع دیگرو روشن تر و واضح تر توضیح داد! اگر فکر می کنید غیر این است پیشنهاد من اینه که در باب نقد کردن مطالعاتی فرمایید تا حقیقت کلام بنده در محضر جناب عالی منعقد بشه.
3. ایشالا که موفق باشید و پاینده (امیدوارم که چیزی که در مورد شما فکر می کنم غلط باشه!)
یا حق

یا شیخ چرا قضیه را کش میدهی ؟

بالا