tissit
Registered User
این قصه(یا بهتره بگم بحث)سر درازی داره و خواهد داشت!منتظریم ببینیم امسال چه جریانات مضحکی پیش میاد...و چند نفر بیان در مورد کلاه برداری این جشنواره سخنرانی کنن
این قصه(یا بهتره بگم بحث)سر درازی داره و خواهد داشت!منتظریم ببینیم امسال چه جریانات مضحکی پیش میاد...و چند نفر بیان در مورد کلاه برداری این جشنواره سخنرانی کنن
راستکیه !این دامین رایگان نت افراز راستکیه یا الکیه؟
الان من برات افلاینم یا انلاین ؟برا من هم چند روزه یاهو مسنجر مشکل داره ولی از سایت مشکلی نیست
من که گرفتم نمیدونم الکیه یا راستاین دامین رایگان نت افراز راستکیه یا الکیه؟
رضایت بخش بوده تا الان، 7 روز دیگه دقیق مشخص میشه@MOHAMMAD026_1
اون مورد که پ.خ دادم ...جواب داد؟
محمد اتکر کجا س ؟ باز بن شده ؟![]()
اوکی هست :general601:
با دستور مقام قضایی ۳ نرم افزار پیام رسان لاین، واتس آپ و تانگو تا ساعتی دیگر فیلتر میشود.
به گزارش فارس، براساس اطلاعات به دست آمده مشخص شد که مقام قضایی دستور فیلترینگ 3 نرم افزار پیام رسان را صادر کرده است.
براساس این اطلاعات قرار است تا ساعتی دیگر 3 نرم افزار تانگو، واتس آپ و لاین فیلتر شده و امکان استفاده از آن فراهم نباشد.
وایبر چرا نه ؟
f arsnews.com/newstext.php?nn=13931017001370وایبر چرا نه ؟
چرا فرق می زارند اخه![]()
تا وقتی همینطوری شعار بدین اتفاق خاصی نمیفته:general601:تنها سرگرمیمون همین بود با وات ساپ اذیت بقیه میکردیم :general207:
خیر نیبینن ایشالله![]()
دوستان اگه محبت کنند به دو سایت زیر رای بدند خیلی ممنون میشمسایت داری معرفی کن رای بدیم
دوستان واقعا این جشنواره کارش درسته؟!!! آخه چنتا سایت بزرگ میدونم که تحریمش کردن و از طرفی میگن یه جورایی مسائل پشت پرده وجود داره که با برخی از سایت ها همکاری می کنن!!!دوستان اگه محبت کنند به دو سایت زیر رای بدند خیلی ممنون میشم
http://directory.iranwebfestival.co...tsms.ir&utm_medium=p-left&utm_campaign=iwf-pv
http://directory.iranwebfestival.co...img7.ir&utm_medium=p-left&utm_campaign=iwf-pv
واقعا روشون خیلی کار کردم
رای دادید سایتتون رو معرفی کنید رای بدم.
ممنون
متن سنگین بود.مشاهده پیوست 736788
نرم افزار بهتر با کیفیت ؟
بنظر شما تا وقتی که پی سی دانلود و ... آزادانه این همه نرم افزار کرکی و دزدی رو میزارن واسه دانلود و من و شما هم با این شکل :دانلود میکنیم ( دیده شده برخیاین شکلی بودن :
بخاطر حجم بالای نرم افزار کرکی خخخخ) و فیلترینگم میاد به جای اون به دکولته های مدل سایت @nasser_a گیر میده کدوم برنامه نویسی جرات میکنه مایه بزاره واسه ساخت یه نرم افزار ؟؟![]()
وقتی اون دزد داره ازادانه فعالیت میکنه و مسولین فیل.رینگ نگران ماست شدن شیر ما جوونان که از راه به در نشیم کدوم برنامه نویسی حاضره فکر کنه که از توش بخاد آپی در بیاد :general304::general304:
این تازه یه مورد که برعکسه خیلی چیزای برعکس روانی کننده دیگه هم هست که بهتره راجبش فکر نکرد اصلا فقط کاش کسایی که سرشون میشه کاری کنند