اپلود سنتر رفت؟:general609:نه والا . دامنه ی .ir نفروختم تا حالا . به هر حال ممنون : )
اپلود سنتر رفت؟:general609:نه والا . دامنه ی .ir نفروختم تا حالا . به هر حال ممنون : )
اره متسفانه : (اپلود سنتر رفت؟:general609:
اره متسفانه : (
:android06: ارجاع شد به مراجع بالاشماره کارت پ خ میکنم شیرینی رو نقدی به حساب واریز کن:general705:
این مورد رو شنبه زنگ میزنم به پرداخت ملت میپرسمتا اونجایی که من می دونم پنل نداره
خودم حدود دو سالی هست که درگاه بانک ملت دارم و پنلی به ما ندادن :|
- افزونه WP-Mail-SMTP رو نصب کن و بعد برو تنظیماتش smtp هاستت رو ست کن یا بزار رو Use the PHP mail() function to send emails.این مورد رو شنبه زنگ میزنم به پرداخت ملت میپرسم
حالا یه داستان دیگه پیش اومده تو ووکامرس, تمام تنظیمات ایمیلم درسته ولی بعد از خرید نه ایمیل برای مدیر سایت میاد نه برای خریدار ؟ اگر تنظیمات ایمیل تو بخش ووکامرس درست باشه دیگه مشکل از کجا هستش ؟
- سوال دوم اینکه برای اینکه محصول قابل دانلود رو کسی بتونه بعد از خرید دانلود کنه صفحه برگشت روی my acount باشه مشکلی داره ؟ و اینکه کاربر مهمان میتونه لینک دانلود براش فعال بشه چون من هر کاری کردم نشد
بزار واس فروش خیلی خر تو خره اونجا.imag.ir رو نمیخوان ؟ :angrybirds7:
مگه .ir رو سدو قبول میکنه ؟ من خبر نداشتم .. بعد برای انتفال پول باید ویزا کارت بدی یا شماره حساب بانکی میخوان ؟بزار واس فروش خیلی خر تو خره اونجا.
دامنه میبینی تو این استایل ndvxrhlondsnvsl.vr یارو فروخته 5000$ :/
والا منم دیدم فقط.نفروختم تاحالامگه .ir رو سدو قبول میکنه ؟ من خبر نداشتم .. بعد برای انتفال پول باید ویزا کارت بدی یا شماره حساب بانکی میخوان ؟
اصل قضیه همین داستان انتقال پول هستش , ولی نگاه کردم دیدم extention دامنه ir هستش و کلی دامنه ir لیست شده من 6 سال پیش عضو این سایت بودم از اون موقع دیگه اصلا سر نزدموالا منم دیدم فقط.نفروختم تاحالا
با قیمت فوق العاده 2000 ریال بده به خودم :general406:imag.ir رو نمیخوان ؟ :angrybirds7:
با قیمت فوق العاده 2000 ریال بده به خودم :general406:
نداره اما تراکنشت بالا باشه زنگ میزنن VIP ات میکنن و یک پنل هم میدنوالا با درگاه مستقیم کار نکردم تا حالا
فکر میکنم ک کنترل پنل باید داشته باشه
کلا به صورت وب سرویس هست و خود توابع امکانات کاملی در اختیار آدم میذارن و خیلی هم نیازی به پنل نیستاینطوری ک خیلی داغونه!
قسمتی یا جایی برای چک کردن تراکنش نداره؟
:general304::general304::general304::general304::general404:
اینجا کسی با bbpress کار کرده؟![]()