afshin313
Registered User
نه. هم ۳تا جنس متفاوتی سفارش داده بود هم خودش خرید اولش بود.تکراری نبود ؟
نه. هم ۳تا جنس متفاوتی سفارش داده بود هم خودش خرید اولش بود.تکراری نبود ؟
با وردپرس میشه یه سایت نیازمندی حرفه ایی بالا اورد ؟ اگه میشه کسی که انجام میده معرفی کنید.
با وردپرس بالا بیاد بهتره یابدم php کار ؟
daste2. com جوملا هست درسته ؟
الان کلمه بدبخت رو چطور تفسیر به خبری بودن کردی ؟نگفت که خوشحالم! گفت فیلتر شده
زیاد می خورینه عزیز دلم . پیشرفت دیگران رو پیشرفت خودم حساب میکنم .
برو یکم بخواب زیاد بیدار بودن باعث میشه مغزت کار نکنه گلم
یه نفر تو تک شاپ ۳تا سفارش با هم ثبت کرده بود.پورسانت منم ۲۰ت شده بود.۳روز بعد از ارسال به راحتی سفارش رو ادیت کردن و تبدیل به یک سفارش با پورسانت ۷ت شد :/
اگر سیستم همکاری در فروشی هست معرفی کنیدسلام دوستان
سیستم همکاری در فروش مخصوص اقلام طرفداری باشگاه های فوتبال مثله لباس و تی شرت و پرچم و ... اگه می شناسید معرفی کنید
ممنون
filimo.comبه نظرم دامنه جدیدش اصلا جالب نیست!!! اگر فقط همون قسمت filimo رو انتخاب می کرد بهتر بود!!! البته com. ثبت شده ولی احتمالا میتونست بخرش!
چی شد ؟filimo.com
فکر کنم شکوری مقدم این پست من رو که نقل قول کردم دید روش اثر کرد حرفم!!!یا شاید هم اینجا نفوذی داره بهش خبر دادن!!! یا هیچکدام:general509:
ولی چرا aparatfilimo.com رو به filimo.com ریدایرکت نکرده معلوم نیست! از طرفی aparat.tv رو به filimo.com ریدایرکت کرده!!!مسئله دیگه اینه که چرا فیلیمو هم با www میاد هم بدونه www و هیچکدوم روی اون یکی دیگه ریدایرکت نشده!!! یا مثلا چرا robots.txt نداره و ... واقعا عجیبه دیدن این چیزا!!! البته برای این سایتا این چیزا زیاد مهم نیست ولی در کل نمیدونم چرا رعایت نمیکنن!!!
ولی جدای از این موارد همیشه برام سوال بوده که آپارات رو چجوری خریده!!! حالا خریدن فیلیمو چیز عجیب غریبی نیست!!! ولی مطمئنا وقتی میخواسته آپارات رو ثبت کنه این دامنه آزاد نبوده! (حداقل از لحاظ عقلانی نباید یه همچین دامنه ای آزاد بوده باشه!) حالا در اینصورت چقدر پول داده که aparat.com رو بخره خدا میدونه!!!
دوستان یه دامنه میخوام به مؤسسه فیلمسازی روباه قرن 20م بفروشم (20th Century Fox) همون کمپانی معروف که اینتروشو ابتدای خیلی از فیلمها میبینید!
![]()
تقریباً کل دامنه های fox که مرتبط با موضوع کارشون هست دست خودشونه.
مثلاً همین دامنه با یه s بیشتر که جمع بسته میشه دست خودشونه بهشون تیکت زدم قیمت بدن میگن قیمت قانونیش 1000 پونده...
هر چی فکر میکنم کمه بنظرم الآن هم پول لازم شدم نمیدونم بفروشم یا چقدر قیمت بدم دوست داشتم نظر اساتید رو بدونم.
توی تیکت گفتم دوست دارم این دامنه رو به بهترین قیمت بدم به کمپانی شما!
اینها هم که میلیارد میلیارد پول پارو میکنند.
پ.ن: همونطور که میدونید همچین دامنه هایی خیلی باارزشه و دست ایرانی ندیدم باشه.
دات کام هست ضمناً از اول هم دست خودم بوده.
ببخشد ، فضولی نباشه اما چه ربطی به بحث و گفتگو وبمسترها داره؟!اینجا کسی معمار هست؟ که تو شرکت یا موسسه ای کار کنه ؟! یا شرکتی داشته باشه؟!
از مدیران محترم خواهش دارم لطفا مشخص کنند این تاپیک "بحث و گفتگو بین وبمستر ها" هست یا "بحث و گفتگو درباره وبمستر ها"؟من که فکر میکنم دومی باشه.ببخشد ، فضولی نباشه اما چه ربطی به بحث و گفتگو وبمسترها داره؟!
برا من که فیلتر نشده خودش. فقط این صفحه الکساش فیلتره :|نکس وان موزیک بد بخت اخر فیلتر شد !
http://www.alexa.com/siteinfo/nex1music.com
بود قبلا
برای منم همینطور.احتمالا در حال فیلتر شدنهبرا من که فیلتر نشده خودش. فقط این صفحه الکساش فیلتره :|
چی چی شد؟! نکنه شما نفوذی هستی؟!!!:general710:چی شد ؟![]()
برا من که فیلتر نشده خودش. فقط این صفحه الکساش فیلتره :|
فیلتر شد بعد ریدایرکت کرد رو ir. بعد رفع فیلتر شد اومد رو com. الکسا هم همیشه همین بوده! سایت که از فیلتر در میاد تو الکسا urlش فیلتر میمونه!!!برای منم همینطور.احتمالا در حال فیلتر شدنه
من در این بخش یک کاربر عادی هستم.از مدیران محترم خواهش دارم لطفا مشخص کنند این تاپیک "بحث و گفتگو بین وبمستر ها" هست یا "بحث و گفتگو درباره وبمستر ها"؟من که فکر میکنم دومی باشه.
@miladgraph , @mohsenshahbazi , @M+J
متوجه نشدم . ولی اینجا محل بحث و گفتگو بین وبمسترهاست . هدف اصلی این بحث و گفتگو ترجیحا موضوعات مربوط به وبمستری و وبمسترهاست .از مدیران محترم خواهش دارم لطفا مشخص کنند این تاپیک "بحث و گفتگو بین وبمستر ها" هست یا "بحث و گفتگو درباره وبمستر ها"؟من که فکر میکنم دومی باشه.
@miladgraph , @mohsenshahbazi , @M+J