واسه منم همینطور بوده پست پیشتاز و سفارشی فرقی نکرده و همزمان رسیدناداره پست شب عیدی رسما داره ملت را تیغ میزنه، پیشتاز را شب عید دو نرخی کردن اگه قبل تعطیلات میخواید برسه دو برابر قیمت:general707:
امروز یک بسته با پست ویژه فرستادم برای اهواز (1300 گرم) بدون هزینه بسته بندی و بدون هزینه کارتن شد 24 تومن در صورتی که همیشه 14 - 15 تومن بود
بارها هم پست پیشتاز و سفارشی فزستادم زمانش هیچ فرق خاصی نمیکنه و فقط هزینه شون فرق میکنه... اگه عجله ندارید مرسوله هاتون را سفارشی بفرستید به صرفه تره...
نحوه فعالیت ایرنیک در روز ۲۷ اسفند ۱۳۹۳
به اطلاع کاربران گرامی میرساند در روز چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ پشتیبانی برخط ساعت ۱۴ تا ۱۵ انجام نمیگردد. همچنین لازم به توضیح است که در این روز هیچ دامنهای منقضی، قفل و یا معلق نخواهد شد.
نوروز ۱۳۹۴
ضمن تبریک سال نو و با آرزوی بهترینها، برنامه کاری ایرنیک در ایام تعطیلات به شرح زیر میباشد:
- روال منقضی و معلق کردن دامنهها تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ متوقف و از تاریخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ طبق روال عادی آغاز خواهد شد.
- ساعات کاری ایرنیک در روزهای ۵، ۸، ۱۰،۹ و ۱۱ فروردین ۱۳۹۴، از ساعت ۰۹:۳۰ تا ۱۴:۰۰ خواهد بود.
- ساعات پاسخگویی تلفنی در این ایام از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۱:۰۰ میباشد.
- پاسخگویی برخط در طول مدت تعطیلات انجام نمیگردد.
- ثبت و تایید دامنههایی که احتیاج به ارسال مدارک ندارند در طول مدت تعطیلات انجام میگردد.
- انجام امور ثبتی در روزهای ۵-۸، ۹-۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۹۴ مطابق روزهای عادی خواهد بود.
- ایمیلهای ارسالی به نشانی Info{at}nic{dot}ir در طول مدت تعطیلات بررسی خواهند شد.
- در صورت بروز هر گونه مشکل عمومی در ارائه خدمات مرکزثبت دامنه با ایمیل hotline{at}irnic{dot}ir تماس حاصل فرمایید.
فکر کنم به خاطر فلش باشه :دیاین افزونه Adblock plus عکس های پیوست پست ها رو هم بلاک میکنه راه حلی واسش ندارین؟:general311:
چه خوراکی ؟ فروشگاه اون خوراکی یا سایت یک مکانه ؟واسه تبلیغ سایت مربوط به خوراکی چه سایتیو پیشنهاد میکنید؟
ببخشید سایت تون چیه میشه آدرس بدید ؟؟به نظر شما تو چ سایتایی تبلیغ سایتمو بزارم بهتره؟
تو امضامه. گرافیکسلام به همه
داشتیم رد می شدیم گفتم ی سلامی عرض کنم
چه خوراکی ؟ فروشگاه اون خوراکی یا سایت یک مکانه ؟
ببخشید سایت تون چیه میشه آدرس بدید ؟؟
به نظر شما تو چ سایتایی تبلیغ سایتمو بزارم بهتره؟
پست قبل عرض کردم. گرافیکسایتت در چه مورد هست؟
حاجی اون قدیمیه که توامضام میذاشتم رو نداری ؟اینم ورژن جدید :دی
شهدا شرمنده ایم بی اعصاب
شیفت را نگه دار بعد روی ایکون فایرفاکس کلیک کنفایرفاکس آخرین نسخه 36.0.1 گاهی اوقات که داخل صفحات کلیک راست میزنم (فرقی نمیکنه چه سایتی باشه)، کلا بسته میشه!!
خوب سایتت گرافیکه باید بدونی چه سایت هایی رتبه و بازدید خوبی دارنپست قبل عرض کردم. گرافیک
cubeproject.net
صحیفهدوستان
یه سایت غیرانتفاعی دارم درمورد یک روستا
B or zeh . کام
قالب مناسبی نداره
در عین حال ریسپانسیو هم نیست
سایت من پست نداره ، فقط یک سری پیج ثابت
سیستم هم که مشخصه وردپرس
قالب ارزون یا رایگان میشناسین که بتونه قشنگش کنه و گوگل وبمستر رو هم که گیرداده برا موبایل بهینه نیست ، راضی کنه؟
ممنون
##ارسال شده با Tapatalk##