فلک زده
Registered User
- نوشتهها
- 587
- لایکها
- 2,917
پول توشه مگه ؟![]()
پ نه پ میفرستمت فرودگاه جده با پلیس های اونجا آشنات میکنم
پول توشه مگه ؟![]()
اراکی هستی؟
نیاز به ماشین نداره اصلا. از مرکز شهر پیاده نیم ساعت راه هست تا کوه های گردو. ما هم ماشین نداریم و همیشه پیاده میریم
اخر نگفتی داستانش چیه بچه جونپ نه پ میفرستمت فرودگاه جده با پلیس های اونجا آشنات میکنم![]()
پیاده زیدی رو میکشی این ور اونور ؟ تا کوههای گردو میبریش خسته میشه خو !
دم شما گرم این دخملا رو از کجا گیر میارید ؟ از کوچه مـَد آقا سیاه ؟![]()
اخر نگفتی داستانش چیه بچه جونبگو تا سرت کلاه نذاشتن راهنماییت کنم
![]()
2082 بود و 2083.برای ورود به سی پنل ۲۰۲۳ هست ؟ یادم رفته :/
وات دِ فاک
اهل خلاف شرع نیستم، جدی...
پ نه پ میفرستمت فرودگاه جده با پلیس های اونجا آشنات میکنم![]()
تا حالا شده برای انجام کارهاتون تنبلی و گشاد بازی کنید ؟
برای اینکه قدر عافیت رو بدونید ، یک مدت برید کارگری ، تا بفهمید مردم چطوری پول در میارن ، بعد اون کار ، کارایی تو 100 برابر میشه.
پ.ن: قبل عید حدود 1 ماه رفتم سر یکاری (خر حمالی بود :دی دوستام مسخرم میکردن :android06: ) ، از سر کار که میومدم با اینکه خسته بودم ، باز هم کارایی از قبل بهتر بود (با انگیزه تر بودم) .
نتها ضد حال اش این بود که صبج ساعت 6 بیدار میشدی.:android05:
اونی که گفتی + الکل + دود و... اهلش نیستم! سالم زندگی کردن بیترهداستانش طولانیه . اگه پول میخوای بیا پولدارت کونم به نصف بچه های پاتوق وعده دادم پولدارشون کونم
2082 بود و 2083.
اونی که میگه اهلش نیست بیشتر اهلشه اتفاقا !
![]()
باعشه حالا که میخوای پول ودی ودهداستانش طولانیه . اگه پول میخوای بیا پولدارت کونم به نصف بچه های پاتوق وعده دادم پولدارشون کونم![]()
من هم ورزش میکنم ، شب ها ساعت 12 حدود 40 دقیقه تمرین های کاردیو :android06:ورزش سنگین + کم غذا خوردن هم خیلی جواب میده. (در حد یه دونه تخم مرغ آب پز یا کلا سبزیجات یا غذا های کبابی بدون برنج و نون)
یه مدت امتحانش کردم خیلی خوب شده بودم از نظر برنامه ریزی و سر حال بودن و این حرفا. ولی ادامه ندادم
من این رو برای کسایی میگم که تا حالا کار سخت نکردن ، حالا در انجام کاری هستن ، اما خیلی دل به کارشون نمیدن .کارگری یک ماهی انجام دادم، اونم نه کار راحت بل بیل زدن و حمالی و عملگی سر ساختمون وسط تابستون (البته کار خودمون بود) با قاطعیت بهت میگم اصلا حرفت درست نیست! اونی که الان راحت پول در میاره و الان عافیت داره(نه همه) قبلا زحمتش را کشیده و حمالیش را کرده! هرکسی باید توی زندگیش حمالیش را بکنه (از استثنا ها صرفه نظر کن) ولی اونی برده که برای خودش حمالی کنه
![]()
اونی که گفتی + الکل + دود و... اهلش نیستم! سالم زندگی کردن بیتره (کلمات اراکی)
همین دیگه کفران نعمت میکنی ...
اگه بد بود که خدا خلق نمیکرد اینارو
یه سر برو عباس آباد ببین چه ترگل ورگلایی میان بیرون![]()
مرده حسابی من الان دو روزه دارم یه سوال در مورد سئو می پرسم هیچکدومشون رو خودشون نمیزارن جواب بدن تو هی بیا بگو تبادل بنر :| تبادل بنر ماله زمان تیرکمون شاه بود الان کی تبادل بنر می کنه آخه داداش ؟ جز وبلاگ های ساده و پیش پا افتاده
البته ناراحت نشو :general703:
بریم؟@afshin313 و سایر اراکی ها
الان اراک ( احتمالا مثل جاهای دیگه کشور) داره بارون بسیار خوبی میاد فردا هم بارندگی ادامه داره. جون میده پس فردا صبح پاشی بری کوه های شهرک گردو، من بعد از بارندگی قبلی رفتم هر سه تا سد پر شده بود و آب زیادی هم میومد جات خالیذغال برده بودیم با تخم مرغ و گوجه، چه املتی شد![]()
![]()
ناراحت شدم :دی
پس من چی کنم بازدیدم از اینی که هست زیاد تر بشه
بدون هزینه؟
شما اگر رایگان میزاری بسم الله![]()
بدون هزینه ماچم بهت نمی دن حاجی !ناراحت شدم :دی
پس من چی کنم بازدیدم از اینی که هست زیاد تر بشه
بدون هزینه؟
شما اگر رایگان میزاری بسم الله![]()