آخر کار میکنی یا نه ؟ :android06:والا من زیاد روی کلاینت ساید اصلا کار نمیکنم ولی خب براساس شنیده هام فک کنم سمت angularJS بری بهتر باشه . دلیل قانع کننده خاصی ندارم .
مثل اینکه امشب فارسی ات ته کشیده
آخر کار میکنی یا نه ؟ :android06:والا من زیاد روی کلاینت ساید اصلا کار نمیکنم ولی خب براساس شنیده هام فک کنم سمت angularJS بری بهتر باشه . دلیل قانع کننده خاصی ندارم .
این کارو قبلا کردممن که حوصله سر و کله زدن با اینها رو نداشتم
مستقیم زدم با کله بره تو دیتابیس با خود PHP
تا حالا هم که مشکلی نداشته
چند تا نمونه کد تست کردم همه از دم مشکل Utf-8 داشتن!خب نمونه کد که زیاده تو نت . البته اگر حجم متن پست زیاد باشه باید کلی تو class های xmlrpc client بدی تا بتونه درخواست رو کمپرس کنه وگرنه پست میزنه ولی بدون مطلب
-32700 : parse error. not well formed
gta v هم داره کاملا رایگان ردیف میشه
دوستان به نظرتون بهترین فریمورک جاوا اسکریپت که هر نوع امکاناتی داشته باشه کدومه ؟
الان خودم Jquery استفاده میکنم ازش راضی هم هستم ولی به نظرم موارد بهتر و آینده دار تر از jquery هم وجود داره!
angular.js => گوگل
react.js => فیسبوک
درباره ی ember هم شنیدم تو github زیاد طرفدار داره.
@aalireza439
@mohsenshahbazi
@MihanV
و بقیه اساتید.
نمیدونم چه کدی استفاده کردی ولی اگر از class استفاده میکنی پارامتر داره که utf-8 باشه درخواستت . یا از mb_internal_encoding هم میشه استفاده کرد .این کارو قبلا کردم
اما یکم طولانی میشه مسیر، مستقیم بفرستی تو دیتابیس نمیتونی همزمان تگ بزنی
باید بیای ی پروسس دیگه آیدی پست رو بگیری بعد تگ ایمپورت کنی
چند تا نمونه کد تست کردم همه از دم مشکل Utf-8 داشتن!
آخرین نمونه کدی ک تست کردم، فقط تو قسمت تایتل مشکل داره، بقیه موارد با UTF-8 مشکلی ندارن
اگه تایتل با اسپیس جدا بشه این ارور رو میده:
اگه هم بدون اسپیس باشه ایمپورت میشه، اما تایتل اینطوری میشه تو وردپرس : تستPHP:-32700 : parse error. not well formed
لول . کفگیر خورده ته دیگ ..مغز دیگه تعطیل شده . از زیاد و اصلا استفاده کردم که بدونه عمرا هیچی سرم نمیشه و از رو باد هوا گفتم برو دنبال angularJSآخر کار میکنی یا نه ؟ :android06:
مثل اینکه امشب فارسی ات ته کشیده![]()
برنامه نویس تنبلاین کارو قبلا کردم
اما یکم طولانی میشه مسیر، مستقیم بفرستی تو دیتابیس نمیتونی همزمان تگ بزنی
باید بیای ی پروسس دیگه آیدی پست رو بگیری بعد تگ ایمپورت کنی
تبدیل و دستکاری کردن ویدیو ها ، می تونی از ffmpeg استفاده کنی .دوستان چه طور ميشه يك فايل ويديويي رو با php أديت كنيم ؟ مثلا واتر مارك بزنيم ؟ يا تغيير فرمت انجام بديم ؟
ffmpeg -i birds.mp4 -i watermark.png -filter_complex "overlay=10:10" birds1.mp4
مخلص شما...
راه ساده تری نداره که بشه متن انداخت روش ؟تبدیل و دستکاری کردن ویدیو ها ، می تونی از ffmpeg استفاده کنی .
این هم یک نمونه کد برای اضافه کردن واترمارک :
توضیحات بیشتر در مورد واترمارک http://ksloan.net/watermarking-videos-from-the-command-line-using-ffmpeg-filters/کد:ffmpeg -i birds.mp4 -i watermark.png -filter_complex "overlay=10:10" birds1.mp4
با اجازه aalireza439راه ساده تری نداره که بشه متن انداخت روش ؟
مثلا زیرنویس یا یه چیزی مثل این تبلیغات زیرنویس که تو تلویزیون میندازن زیر همه برنامه ها . البته نه مثل اون هی اینور اونور بره . فقط یه خط بندازه پایینش
برای اضافه کردن زیرنویس تو FFmpeg ، اگر منظورت این زیرنویس هایی هست که یک متن از این ور به اون ور بره ،راه ساده تری نداره که بشه متن انداخت روش ؟
مثلا زیرنویس یا یه چیزی مثل این تبلیغات زیرنویس که تو تلویزیون میندازن زیر همه برنامه ها . البته نه مثل اون هی اینور اونور بره . فقط یه خط بندازه پایینش
نهنت افراز داونه ؟
چقدرم خوشحالی
دیروز یه سرویس منتقل کردم به نت افراز
سرویس رو اشتباه منتقل کردن رو یه هاستم که پر بوده
وبسایت قبلی پریده![]()