Hamidreza23
Registered User
فیلتر شده؟چیزشکن خوب از کجا بگیرم؟ برای بازی کلش میخوام :دی
فیلتر شده؟چیزشکن خوب از کجا بگیرم؟ برای بازی کلش میخوام :دی
برای من وصل نمیشهps!phon خوبه.
قطعی زیاد دارهفیلتر شده؟![]()
http://net.newvport.com/دوستان یه سایت فروش س.ی.س.ک.و خوب معرفی کنید لطفا خسته شدم از بس اکانت مزخرف خریدم:|
آره Memorial day هست... یه چیز تو مایه های همین روز جانباز و روز پاسدار خودمونه... به افتخار کسایی که تو جنگاشون یا در راه کشورشون کشته یا معلول شدن تو خیلی ایالتها به این مناسبت 3 روز تعطیله! این مناسبت یکی از مهم ترین مناسبتهای اوناست و هر سال آخرین دوشنبه ماه می رو به این مناسبت اختصاص میدن...
یکم منطقی نیستدوست عزیز فوتوشاپ میخوای یاد بگیری؟
هر وقت 5 بار کاری کردی که فوتوشاپت کلا باز نشد و نتونستی درستش کنی و حذف کردی و دوباره نصب کردی تازه راه میافتی یاد بگیری
این سایت ها همش میگن crtl+n بزن یه سند جدید باز کن و اینو بردار اونو بردار و تمام این هم خروجی
ولی وقتی خودت بزنی اینو اونو امتحان کنی خیلی سریع تر خیلی چیزا رو یاد میگیری
در ضمن سعی کن فایل اماده استفاده نکنی (لایه باز psd)
سعی کن خودت از صفر شروع کنی
هر از گاهی هم سر به سایت های آموزشی بزن یه چیزایی هر چند کوچیک میشه از دل آموزششون در آورد
کلاسم بری که چه بهتر
اره سریال دیگه نبود؟فرار از زندان رو دیدی ؟ :دی
نه به هیچ وجه اثر منفی ندارهدوستان به نظرتون پاپ آپ باعث اسپم شدن سایت میشه ؟
برای مثال من سایتی دارم برا یه صفحه خاص پاپ آپ میخرم و رو اون صفحه ترافیک میاد امکان اسپم شدن سایت هست ؟
فک نکنم این هوشمند باشه ها؟؟؟؟!
یعنی الان شما وب مستر شدی یا فقط تو همون مرحله عشق نت موندی؟خیلی باحال بود:general406::general506:
راستی اونایی که میگن این دهه هشتادیا و 5.10 ساله ها و به قول معروف "گودزیلا" ها نمیتونن وب مستر بشن سخت در اشتباهنااااا
میخواین ثابت کنم؟
من:یه دهه هشتادی عشق نت:general504:
بیا با هم بریم :general709:
این دانلودها چرا باران پاتوق باز میشه یه مدته؟نه به هیچ وجه اثر منفی نداره
تازه تحقیقات ثابت کرده اثر مثبت هم داره
فک نکنم این هوشمند باشه ها؟؟؟؟!
این روش از قدیم بوده. یه کلمه رو یا یه رشته رو فیلتر میکنن و وقتی بذاری تو آدرس فیلتر میشه
مثلا رشته "گلشیفته فراهانی" الان عینه همینه . البته بگیر نگیر داره
-----
آپدیت پست : با سه تا www برو تو صفحه ش
اگه باز نشد دو سه بار رفرش بزن باز میشه
اگه بازم باز نشد صفحه اصلی سایت رو بیار و بذار کش بشه و بعد پست رو رفرش کن
حالشو ببر نصف شبی برات باگ فیلترینگ میگیرم :general503: