تو پیج لاگینش نوشتنblog.ir با پایتون نوشته شده![]()
به نظرم اسکریپتش اختصاصی هست.subdown از چه اسکریپتی استفاده میکنه؟؟ فک کنم زیرنویس هاشو از سایت subscene میگیره ولی به عنوان پست ثبت میکنه.
مثل بیشتر سایت های زیرنویس از افزونه simple proxy استفاده نمیکنه!!
پ.ن: چطور میشه توsimple proxy استایل سایت رو دستکاری کرد؟
تقریبا مطمئنم تموم زیرنویس هاشو خودکار میگیره.به نظرم اسکریپتش اختصاصی هست.
من کاملا مطمئنم که تمام زیرنویسهاشو خودکار میگیره:android06: قبلا چک کردمش بلافاصله بعد از انتشار زیرنویسها تو subscene کپیشون میکنه.تقریبا مطمئنم تموم زیرنویس هاشو خودکار میگیره.
با این حال تعداد ایندکس هاش عجیبه.
مگه نباید برای گوگل یه سایت اسپم به حساب بیاد؟
تعیر مطالبش رو چک کردم. تقریبا تغییری نمیده.من کاملا مطمئنم که تمام زیرنویسهاشو خودکار میگیره:android06: قبلا چک کردمش بلافاصله بعد از انتشار زیرنویسها تو subscene کپیشون میکنه.
این نمونه همون سایت اتوماتیکی هست که میگفتم ، چون مطالب رو تغییر میده احتمال اسپم شدنش در حد صفره.
اسکریپتش ساده اس ولی برای هر سایتی که میرور میکنه باید شخصی سازی بشه .subdown از چه اسکریپتی استفاده میکنه؟؟ فک کنم زیرنویس هاشو از سایت subscene میگیره ولی به عنوان پست ثبت میکنه.
مثل بیشتر سایت های زیرنویس از افزونه simple proxy استفاده نمیکنه!!
پ.ن: چطور میشه توsimple proxy استایل سایت رو دستکاری کرد؟
بیشتر زیرنویس هاشو از یه سایت میگیره.اسکریپتش ساده اس ولی برای هر سایتی که میرور میکنه باید شخصی سازی بشه .
مثلا روی سایتی که css هاش تو خودش هات لینک نشده میشه تنظیم کرد و برای سایت دیگه هم میشه .
خلاصه ساده تر از اونی هست که فک میکنید .
60 روز بعد از تاریخ اکسپایری که توی نیک نوشته + 30 روز مهلت برای تمدید با جریمهیعنی با صاحبش تماس بگیرم ؟
زمان دقیقی که میاد تو لیست آزاد شده ها رو میشه گیرآورد ؟
یعنی با صاحبش تماس بگیرم ؟
من یه بار ساعت سه نصف شب ثبت کردم ولی هیچ تضمینی نیست که اون ساعت باشه یا یه ساعت دیگهیعنی با صاحبش تماس بگیرم ؟
اگه قسمت نظرات فالو باشه بک لینک حساب میشه ولی کیفیت تمام صفحات رو نمیدهمهندسین عزیز
لینک سایت در قالب یک کلمه کلیدی در نظرات وبلاگ یا سایت ها به عنوان بک لینک شناخته میشه؟ (یعنی کیفیتش تقریبا به اندازه بک لینک در تمام صفحات هستش؟)
بله اینا همشون مربوط به یک گروه یا شرکته.@l3est
ممنون
البته خودم هم با این پلاگین متوجه شدم که با python نوشته شده
قبلا یه جایی خوندم که بعضی از برنامه نویسای کافه بازار سایت دیوار رو هم نوشتن البته علاوه بر کافه بازار و دیوار باید سایت adad.ir رو اضافه کرد که زبان و وب سرورش همینه
حاجی دقیقش اینطوریهیعنی با صاحبش تماس بگیرم ؟
ساعت یا زمان دقیق رو میگه حاژی، دیگه در این حد ک خودش میدونهحاجی دقیقش اینطوریه
60 روز بعد از تاریخ اکسپایری که توی نیک نوشته + 30 روز مهلت برای تمدید با جریمه
ما بنا رو میذاریم بر اینکه طرف هیچی نمیدونه :general404:ساعت یا زمان دقیق رو میگه حاژی، دیگه در این حد ک خودش میدونه
پ.ن: دوزتان این whoisfa . ir ساعت و ثانیه ثبت دامنه رو از کوجا میاره؟!
عایا nic . ir ب نماینده ها یا ... api میده ؟