EmpireWorld
همکار بازنشسته
گویا نه
من اینجا هم تاپیک زدم برای معرفی سایت های اسپم
هم بخش وبمستر ها و هم بخش موتو رهای جستجو
به لطف مدیران پاک شد !!!
چون اینجا مدیراش سایت اسپم دارن
گویا نه
به لطف مدیران پاک شد !!!
شما تو این بخش زدین . در حالی که یه تاپیک داشتیم تو موتورهای جستجو برای این کار و به دلیل اختلال برخی دوستان روال پیگیریش رو در آخرین پست نوشتن .گویا نه
به لطف مدیران پاک شد !!!
سلامبرای کاری نیاز به درگاه پی پال دارم ، تو تنظیمات اسکریپت برای تنطیم درگاه پی پال فقط ایمیل رو میخواد
یعنی با یه ایمیل پی پال میتونم به درگاه وصل بشم و کاربر هزینه رو پرداخت کنه ؟
@mohsenshahbazi
@aalireza439
@l3est (یادمه یه مدت دنبال حساب پی پال بودین )
و بقیه دوستان
حدود 500 تومن ؛ ولی اگه گزینه بهتری هم باشه برای خودم میخرم
الان مگس کش خوب فروش داره ، از این پلاستیکی ها ، اون روز چهارشنبه بازار بودم ، همه یکی یدونه از اینهها دستشون بود :android06:دوزتان محصول پر فروش بجز اینا ('کتاب عشق شیرین','هک وای فای','هک کلش اف کلنز')، چیه در حال حاضر؟ :general601:
در مورد پست زیر راهنمایی نمیکنید ؟الان مگس کش خوب فروش داره ، از این پلاستیکی ها ، اون روز چهارشنبه بازار بودم ، همه یکی یدونه از اینهها دستشون بود :android06:
برای کاری نیاز به درگاه پی پال دارم ، تو تنظیمات اسکریپت برای تنطیم درگاه پی پال فقط ایمیل رو میخواد
یعنی با یه ایمیل پی پال میتونم به درگاه وصل بشم و کاربر هزینه رو پرداخت کنه ؟
@mohsenshahbazi
@aalireza439
@l3est (یادمه یه مدت دنبال حساب پی پال بودین )
و بقیه دوستان
دوزتان محصول پر فروش بجز اینا ('کتاب عشق شیرین','هک وای فای','هک کلش اف کلنز')، چیه در حال حاضر؟ :general601:
الان پر فروشترین محصول جزوه است و تقلب : ))الان مگس کش خوب فروش داره ، از این پلاستیکی ها ، اون روز چهارشنبه بازار بودم ، همه یکی یدونه از اینهها دستشون بود :android06:
اوف، اصلا حواسم نبوداالان پر فروشترین محصول جزوه است و تقلب : ))
البته مگس کش هم اگه برقی باشه تمیز تره = )) از اینا که مگس و پشه میخورن بهش شتتتتررررق صدا میکنه
تجربه زیادی در مورد پی پال ندارم ، اما الان یک نگاه انداختم برای پرداخت مستقیم نیاز به اجاز دسترسی و یک API کد از طرف خود پی پال داری ، توضیحات بیشتر https://developer.paypal.com/docs/apiدر مورد پست زیر راهنمایی نمیکنید ؟
همین ها هم صدا شترق میده ، بسته به قدرت و زاویه ای که نیرو وارد میکنی از پشه گرفته تا فیل رو میتونی باهاش بکشی :android25:الان پر فروشترین محصول جزوه است و تقلب : ))
البته مگس کش هم اگه برقی باشه تمیز تره = )) از اینا که مگس و پشه میخورن بهش شتتتتررررق صدا میکنه
اوه اوهازین ساعتا هم بیاری مشتری زیاد داره
http://www.aliexpress.com/item/Free...eating-Watch-with-4GB-Memory/32304474177.html
ساعت جادوییه مراقب بیاد ساعت میشه، نیاد کتاب میشه :general707:
نه واقعا واسه امتحانات لازم میشهاونقدراهم خفن نیست یه mp4 که بهش بند ساعت زدن
یکی از بچه ها mp4 اندازه همین داشت ، مربع هم بود. میخواستم ازش بخرم. ازش پرسیدم گفت دادمش یکی دیگه با همون mp4 هم ما راضی بودیم
خبر نداری قیمت های آوردن به ایران و درب منزل چجوریاست؟اونقدراهم خفن نیست یه mp4 که بهش بند ساعت زدن
یکی از بچه ها mp4 اندازه همین داشت ، مربع هم بود. میخواستم ازش بخرم. ازش پرسیدم گفت دادمش یکی دیگه با همون mp4 هم ما راضی بودیم
منظورم این نیست که همین باشهقابلیت تایپ دقیقا کجاش داشته باشه ؟ با نوک خودکار میخوای تایپ کنی ؟
txt میخونه، با usb هم وصل میشه به سیستم. فیش صدا هم داره.
درباره خریدنش شنیدم 18000 هزینه پست داره. گمرکی یکی میگه نمیگیرن یکی میگه 4 درصد...
فکر کنم نمیگیرن.
منم ی دامنه فیلتر شده ثبت کردم، الان میخام رفع فیلتر کنم با یوزر و پس ساماندهی لاگین نمیشه :|این دامنه فیلتر شده ای که ثبت کرده بودمو تو ساماندهی ثبت کردم .
حالا برای رفع فیلتر میخوام اقدام کنم که اصلا جا برای توضیحات نداره .......
:general502::general502::general502::general502::general502::general502::general502:
اونا محصولات مجازیه.
محصول واقعی رو برعکس کار میکنن ملت شریف. اولی 3 => دومی 5 => سومی 7 ...
به حق چیزای ندیده
http://placehold.it/
به نظر من سایتی که فیلتر شد باید دست ازش شستمنم ی دامنه فیلتر شده ثبت کردم، الان میخام رفع فیلتر کنم با یوزر و پس ساماندهی لاگین نمیشه تو رفع فیلتر :|
پرسشنامه چیو میدادی دست مردم؟
امروز سه ساعت عیج چیز پرسشنامه دادم ملت شریف ایران پر کنن
یکی زده مصرف میکنم هفته ای بیش از 7 بار
بعد زده سال بین 2 تا 3 بار
فکر کنم چت بود اون موقع که جواب میداد )))
فقط هارد میشه؟مناسب دوستانی که زیاد دانلود میکنن :
http://www.roobinaserver.ir/download-file.php