• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
دوستان به نظر شما مهمترین عامل برای بالا بردن سرعت ایندکس شدن صفحات در گوگل چیه؟
برای مثال وقتی من یک مطلبی رو ارسال می کنم گاها 24 تا 48 ساعت طول می کشه تا ایندکس بشه ولی وقتی ایندکس میشه همیشه در بالاترین نقاط قرار میگیرم ( توی 3 لینک اول و اکثرا هم لینک اول) و ورودی خوبی دریافت می کنم
می دونم از گوگل fetch میشه سریعا مطالب رو ایندکس کرد، اما اصل سوال من اینه که چرا مطالب دیر ایندکس میشن؟
به طور متوسط 4000 تا 4500 ورودی از گوگل دارم روزانه تا حالا بک لینک هم نخریدم ( قدمت سایت بیش از 6 ساله) ( کلا هیچ هزینه ایی برای seo نکردم)
طی این مدت 6 سال هم همیشه روند رو به رشدی داشتم و به قول معروف آهسته و پیوسته رفتم، اما سایت های کپی کار براحتی دارن زحمات منو بالا می کشن

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان بین این دوتا سریال کدوم رو اول بگیرم ؟ :D
Dig
Black Sails

چه دو تا سریالی که هیچ سنخیتی با هم ندارن :D
رو حساب آمار دانلود اگه بخوام بگم Black Sails
ولی خب وقت کردی Dig رو هم ببین انگار میگفتن سریال خوبیه

=))
اون بدبخت مینا باقری رو میگی ؟

حالا خوبه تو تاپیک فروش اسکریپت ما شماره حسابش با اسمشم گذاشت هنوزم تاپیکش هست

ولی خب عقل و شعور و فهم میخواد اینارو بفهمه که بعضیا ندارن :-j

آره اصن اونم منم =))

الآن حله ؟
جیگر این مشکل بن دائم شدن 3 بار تا به حال پیش اومده 3 بارشم دیدن که مشکل از آی پی بوده که عوض میکردم چون کارم طوریه که باس آی پی عوض کنم

راستی بهتره تو چیزی که به شما ربط نداره دخالت نکنی یعنی همون جمله قشنگ به تو ربطی نداره :-j
آره میدونم. تو کارت خیلی پیچیده ست واسه همینم ما ازش سر در نمیاریم (الکی مثلا خیلی پیچیده ای :general108:)
بعدم من دلم میخواد در مورد تو و مولتی بودن تو و کلا در هر موردی که دلم میخواد حرف بزنم
خیلی ناراحتی بپیچ به همون کاره پیچیده ت

دوستان به نظر شما مهمترین عامل برای بالا بردن سرعت ایندکس شدن صفحات در گوگل چیه؟
برای مثال وقتی من یک مطلبی رو ارسال می کنم گاها 24 تا 48 ساعت طول می کشه تا ایندکس بشه ولی وقتی ایندکس میشه همیشه در بالاترین نقاط قرار میگیرم ( توی 3 لینک اول و اکثرا هم لینک اول) و ورودی خوبی دریافت می کنم
می دونم از گوگل fetch میشه سریعا مطالب رو ایندکس کرد، اما اصل سوال من اینه که چرا مطالب دیر ایندکس میشن؟
به طور متوسط 4000 تا 4500 ورودی از گوگل دارم روزانه تا حالا بک لینک هم نخریدم ( قدمت سایت بیش از 6 ساله) ( کلا هیچ هزینه ایی برای seo نکردم)
طی این مدت 6 سال هم همیشه روند رو به رشدی داشتم و به قول معروف آهسته و پیوسته رفتم، اما سایت های کپی کار براحتی دارن زحمات منو بالا می کشن

سرعت ایندکس رابطه کاملا مستقیمی با قدرت بک لینک های سایت داره

Last edited:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
تست نکردم خودم ولی تست کن شاید درست شد. قبل از این که url رو با CURL درخواست کنی، urlencode کنش.
موقعی ک دستی encode میکنم، crul درست کار میکنه و دیگه مشکل فارسی هم ندارم (در حالت decode مشکل فارسی پیش میاد)
اما وقتی میام urlencode میکنمش، دیگه crul صفحه رو سفید میکنه!
PHP:
خروجی urlencode:
http%3A%2F%2Ftest.com%2Ftest-%D8%AA%D8%B3%D8%AA.html

اینکد دستی:
http://test.com/test-%D8%AA%D8%B3%D8%AA.html
سلام

محمد جون این مشکل به خاطر خروجی دادن صفحه غیر از UTF8 هست که خودت باید درستش کنی
برای مثال خروجیرو میزاری تو یه متغیر و بعد یه فانکشن براش تعریف میکنی :

کد:
    function html_to_utf8 ($mohamad) {

}

البته بعید میدونم تو وب فارسی کسی همچین کاری کرده باشه معمولا فقط تو گوگل و یاهو دیدم که خروجیرو این شکلی میکنن :D

احتمالا یه جای کارت مشکل داره یا شاید من بد متوجه شدم مشکلتو
ن حاژی، اصلا قبل اینکه من ب محتوا صفحه برسم، url مشکل داره و باعث میشه صفحه هم نتیجش اون شکلی بشه
مشکل رو پیدا کردم، موقعی ک در حالت urldecode درخواست رو ارسال میکنم اینطوری میشه، وقتی دستی اینکود میکنم مشکل نیست دیه، اما با urlencode کلا اصلا محتوا رو نمیگیره

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
هوووووووووف
بالاخره تونستم
یه ساعته دارم تلاش میکنم هیچ جای پی تی نمیشد پاسخ یا نقل قول کنم
مشکلی برای شما پیش نیومده بود؟
شاید یه مقدار دیر باشه جوابم ولی برا منم این مشکل پیش میاد!چند ثانیه Ctrl+F5 رو نگه میدارم درست می شه!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
شاید یه مقدار دیر باشه جوابم ولی برا منم این مشکل پیش میاد!چند ثانیه Ctrl+F5 رو نگه میدارم درست می شه!
میگم چرا شمارش پاپ آپ تو سایتت اینقدر کم شده؟
قبلا 80 درصدو میگرفت ولی الان نزدیک به 60 درصده
از وقتی سرور عوض کردی اینطوری شد

satia_sorna2

Registered User
لایک‌ها
84
میگم چرا شمارش پاپ آپ تو سایتت اینقدر کم شده؟
قبلا 80 درصدو میگرفت ولی الان نزدیک به 60 درصده
از وقتی سرور عوض کردی اینطوری شد
از وقتی سرور عوض کردم دوستانی که سایت هاشون تو سرور ایران بودن بهتر شده وضعیتشون!و برعکس سرور های خارجی شاید کمی کمتر شده باشه!البته دلیلش رو نمی دونم!ولی این چند روز گذشته کلا آی پی های خارجی اختلال داشتن.شاید اینم بی تاثیر نباشه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان امار سایت هاتون نیومده پایین؟
کنکور هم که تموم شده
ولی فکر کنم دلیل دیگه ای داشته باشه ها

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
موقعی ک دستی encode میکنم، crul درست کار میکنه و دیگه مشکل فارسی هم ندارم (در حالت decode مشکل فارسی پیش میاد)
اما وقتی میام urlencode میکنمش، دیگه crul صفحه رو سفید میکنه!
PHP:
خروجی urlencode:
http%3A%2F%2Ftest.com%2Ftest-%D8%AA%D8%B3%D8%AA.html

اینکد دستی:
http://test.com/test-%D8%AA%D8%B3%D8%AA.html
با این تابع زیر اجزای url رو جدا کن و همه قسمت هاش به جز قسمت اول url یعنی قسمت htt p://te st .com رو urlencode کن و حاصل encode شده رو اضافه کن به htt p://te st.com
https://php.net/manual/en/function.parse-url.php

راستی یادت نره redirect رو هم اجازه بدی توی option های cURL

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
ادامه فرار از زندان هم مثکه میسازن ، لینک دوبله فارسی سانسور شده اش رو کسی نداره بده؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
توی gta v ماشین بوق نداره ؟

تنظیمات گرافیک gta کجاس که بشه گرافیک بازی رو بهتر کرد ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
  • Like
Reactions: mg6
بالا