MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
ی مدت گذاشتم، فیلترینگ افتاد ب جونم و نزدیک 7 تا دامین فیلتر کرد :|کتاب کمک آموزشی در راستای افزایش جمعیت مگه کسی نمیخره دیگه ؟
(هم سایتی ک تبلیغ رو گذاشته بودم، هم سایتی ک شامل صفحه تخفیف بود)
ی مدت گذاشتم، فیلترینگ افتاد ب جونم و نزدیک 7 تا دامین فیلتر کرد :|کتاب کمک آموزشی در راستای افزایش جمعیت مگه کسی نمیخره دیگه ؟
برای من ۳ برابر شده
سلام دوستان ، برای یادگیری زبان های برنامه نویسی (PHP/Node.js/Asp.Net/Pyton/...) سایتی میشناسید ک ویدیو های سایت های معروفو بزاره : Udemy,Lynda,Team Tree House ؟
میام براتا ، منو همه میشناسن ، هر شب اجرا دارم ، از لبو فروشی اومدم وبمستری و برنامه نویسیباید اول اهراز هویت بشی بعد !
منظورم اینه ک آموزش زیاد داشته باشه خب ؛ فعلا بین PHP و Node.JS موندم
نونوایی رو جمع کردی خان؟منظورم اینه ک آموزش زیاد داشته باشه خب ؛ فعلا بین PHP و Node.JS موندم
میام براتا ، منو همه میشناسن ، هر شب اجرا دارم ، از لبو فروشی اومدم وبمستری و برنامه نویسی
ها چته:general710:
تو نونوایی همه میخوای کار کنی؟نونوایی رو جمع کردی خان؟
تایپیکت ب فنا رفت؟تو نونوایی همه میخوای کار کنی؟
نونوایی رو جمع کردی خان؟
نونوایی و نجاری نداشتم من اصن از اول تو کار تجارت لبو بودم ولی تو نونوایی آشنا مویرگی دارم میخوای کار کنی بگم دستتو یه جا بند بکنن بچه هانجاری هم سابقه کار داری یا نه ؟
اره مقایرت با قوانین داشت برا خرگوش میزنم یکی نگران نباش :دیتایپیکت ب فنا رفت؟
خبر نیس ازش
اینکه میگن لبو لبو داغه لبو - لاش عن دماغه لبو درسته ؟من اصن از اول تو کار تجارت لبو بودم
عــــــــــــــــــَـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن دمــــــــــــــــــــــــــــــــــاغ ؟ عن دماغ دیگه چیه ؟ این شعرو اونایی میخوندن ک دستشون پول نداشتن لبو بخرن میخوندن ک همون حکایت ( دستش به گوشت نمیرسه میگه پوف پوف بو میده ) هساینکه میگن لبو لبو داغه لبو - لاش عن دماغه لبو درسته ؟
ها چته
اسم 6 تا از 40 تا سایتمو بگی یکیشو میدم به خودتفروش ک دوم یک از 40 تا سایتت سه برابر شده امروز ؟
مردک بعد 4 سال تازه یادش افتاده اشتباه کنهبهرامیون خبر خوش :general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:
آلبوم جدید با 16 تا آهنگ به اسم های
1 Khoob
2 Saz
3 Lams
4 Naghsh
5 Negah
6 Jang
7 Tekrar
8 Niaz
9 Zakhm
10 Rishe
11 Momken
12 Mordab
13 Sooz
14 Boresh
15 Solh
16 Eshtebah
13 تیر میاد،
تیزر : http://www.aparat.com/v/3CObw
اسم 6 تا از 40 تا سایتمو بگی یکیشو میدم به خودت
الان میاد اونده کوزی میکنه م میدونم من شاخم و شما کمین و این شرو ورا.بهرامیون خبر خوش :general707::general707::general707::general707::general707::general707::general707:
آلبوم جدید با 16 تا آهنگ به اسم های
1 Khoob
2 Saz
3 Lams
4 Naghsh
5 Negah
6 Jang
7 Tekrar
8 Niaz
9 Zakhm
10 Rishe
11 Momken