• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

livesong.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
داداش من به واقع انسان گش ـادی نیستم. یه چکیده ریز بگم از زندگی. یه سایت داشتم بالغ بر 3 سال . اولش بسیار مبارک بود برام و گوگل با دست باز منو مورد عنایت قرار داد. این مدت دو ماه بیشتر دوام نداشت در 2 سال و 10 ماه بعد چنان کوبید زمین که بیچارم کرد. هر روز هم امیدم این بود مثل سابق بشه که هرگز نشد. هر زحمتی که بگی هم براش کشیدم. :(
این تازه یکی از سایت ها بود من خیلی کار کردم که بد آوردم.
حالا فضای وب به کنار من بیرون هم زیاد کار کردم که جز فرسودگی و بدبیاری هیچی نداشت.
بدجور هوس کردم خودم رو خلاص کنم بخدا
یک ماهه دارم در به در دنبال یه کار معمولی میگردم 100 تا فرم پر کردم گشاد شدم.
یه جا که میرم کسایی که اونجا کار میکنن میبینن جایگاهشون در خطر می افته زیر آب منو پیش مدیرش میزنن.
خیلی خسته ام فقط همین :(
می دونم چی می گی من خودم تو بدشانسی phd دارم
الان خوبی کسب و کار اینترنتی اینه با سرمایه کم میشه درست کرد ولی بدیش اینه هیچ تضمینی توش نیست یعنی با شرط بندی هیچ فرقی نداره
حالا تو ایران بدتر هم هست هم باید از گوگل بترسی هم باید از فیلترینگ بترسی هم از دیتاسنتر هم از هزار بدبختی دیگه که یهو جلوت ظاهر میشه
بنظرم اگه می خوای بیای تو وبمستری برو یه سایت بگیر همون هزینه ایی رو که باید خرج سایت تازه تاسیس کنی رو می دی ولی یه سایت با درامد رو بدون صرف وقت و از همه مهم تر بدون حرس خوردن گرفتی
از بقیه بچه ها که بیشتر تجربه دارن سوال کن به نتیجه بهتری می رسی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
الان خوبی کسب و کار اینترنتی اینه با سرمایه کم میشه درست کرد ولی بدیش اینه هیچ تضمینی توش نیست یعنی با شرط بندی هیچ فرقی نداره
حالا تو ایران بدتر هم هست هم باید از گوگل بترسی هم باید از فیلترینگ بترسی هم از دیتاسنتر هم از هزار بدبختی دیگه که یهو جلوت ظاهر میشه
بنظرم اگه می خوای بیای تو وبمستری برو یه سایت بگیر همون هزینه ایی رو که باید خرج سایت تازه تاسیس کنی رو می دی ولی یه سایت با درامد رو بدون صرف وقت و از همه مهم تر بدون حرس خوردن گرفتی

باهاتون موافقم
وبمستری شغل رو هوایی هست..
باید از گوگل، شیلترینگ از همه مهم تر دیتاسنتر ، هک و... بترسی

هر لحظه امکان داره کل زحمات چند سالت به باد فنا بره

اما میشه با درست کار کردن و بالابردن کیفیت سایت این خطر رو کم کرد

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یعنی ماهی 200 یا سالی 200؟
با ماهی 200 تومن بک لینک بعید می دونم بشه امد بالا:general208:البته تو زمینه شما رقیب کمه کلا 5-6 تا سایت هست:oops:
ولی موزیک خیلی سخته
مهدی داش من این ماهی ده تومن رو بت می دم تو بگو از کجا می خری منم بخرم:D
بنظرت من چقدر دیگه باید رو سایت کار کنم با این روند تا برسم به هزار ایران؟
الان حدود 40 روز هست که سایت شروع به کار کرده حدود 3000 ای پی هم هست؟
سالی 200 بابا
من اگه ماهی 200 بدم که دیگه از لینک 1 هم میرم بالاتر :D
اول اینکه باید 3 ماهه بخری :))
دومم اینکه تو به ده هزار تا آی پی که برسی میری زیر 1000 ایران
یعنی سه ماه تابستون روزی 10 15 تا یا یبشتر اگه پست بدی اواخر تابستون میتونی بگیری
چون تو 40 روز خیلی خوب بوده که تونستی 3 هزار تا بگیری
در مورد زمینه رقابت هم درسته که رقیب کمه ولی اینم در نظر بگیر که به جز 20 30 تا سایت موزیک تو ایران
بقیه یا کپی میکنن یا حوصله و وقت نت رو ندارن. کاری که من دارم میکنم یه چیزی تو مایه های نکس وانه
اونم الان حدودا 1.5 ساله که افتتاح شده ولی داره با سایت های 7 8 ساله رقابت میکنه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

باهاتون موافقم
وبمستری شغل رو هوایی هست..
باید از گوگل، شیلترینگ از همه مهم تر دیتاسنتر ، هک و... بترسی

هر لحظه امکان داره کل زحمات چند سالت به باد فنا بره

اما میشه با درست کار کردن و بالابردن کیفیت سایت این خطر رو کم کرد

میدونید مشکل شما چیه؟ :D
فک کردید وب مستری یه تفریحه و چون اصولا توی تفریح مشکلات کمه و آدم بیشتر دنبال شادی و لذت بردنه پس اینم باید همونطوری باشه
در صورتی که وب مستری هم یه شغله و مثه همه کار ها و شغل های دیگه مشکلات مخصوص به خودشو داره
ولی خب به خاطر یه سری مزایا مثه کم هزینه بودن، مشخص نبودن هویت کاربر و ... خیلی ها تو این زمینه وارد میشن
اگه میخوای به پول برسی نه فقط تو وب مستری بلکه تو عملگی و پادویی هم باید دل به کار بدی و تا آخرشو بری

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
آی این وبمسترا پول چاپ میکنن .. آی پول چاپ میکنن.

خدایی به زندگی که نگاه میکنم میبینم از زمان تیرکمون شاه کارت اینترنت میخریدم .. خیلی فعالیت کردم ولی نتونستم یه آب باریکه واسه خودم از اینترنت دربیارم..
بغض گلوم رو میگیره ... عجبا ..
سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی. :(
یادته یه بار سر یه موضوع بیخود که بین من و یه کاربر پیش اومد الکی رفتی طرف اونو گرفتی و قرار شد که گزارش بدی که منو بن کنن؟
آدم این کارا رو میکنه بعد میگه خدایا چرا شانس من اینقدر بده ...
عجب دنیای جالبیه :)

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
یادته یه بار سر یه موضوع بیخود که بین من و یه کاربر پیش اومد الکی رفتی طرف اونو گرفتی و قرار شد که گزارش بدی که منو بن کنن؟
آدم این کارا رو میکنه بعد میگه خدایا چرا شانس من اینقدر بده ...
عجب دنیای جالبیه :)

جالب شد .. خوب شد یه بار خودت گفتی ..
چند بار در پاسخ هایی که دادی به وضوح چهره پلیدی ازت دیدم و بلاشک ذره ای فروگذار نمیکنم از اینکه امثال تورو مورد عنایت قرار بدم. در ضمن اون کاربر هم حق داشت و گزافه گویی باعث رنجش دیگران میشه.
نمونه اش کاملا مشخصه همین الان که از رنجش دیگران سو استفاده شخصی میکنی چهره منفورت رو واسه آدم رو میکنه.
من تو روز امثال تورو هزارتا هزار تا میبینم که کاری جز عذاب دادن دیگران ندارن.

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
چند بار در پاسخ هایی که دادی به وضوح چهره پلیدی ازت دیدم و بلاشک ذره ای فروگذار نمیکنم از اینکه امثال تورو مورد عنایت قرار بدم. در ضمن اون کاربر هم حق داشت و گزافه گویی باعث رنجش دیگران میشه.
نمونه اش کاملا مشخصه همین الان که از رنجش دیگران سو استفاده شخصی میکنی چهره منفورت رو واسه آدم رو میکنه.
کم دشمن تراشی کن واسه خودت.:general112:

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
کم دشمن تراشی کن واسه خودت.:general112:

چیزی که در دنیای مجازی دیدم عینش در دنیای واقعی واسم پدیدار شده.
نمونه همین ادم رو تو دنیای واقعی برات میگم !
یه جا رفتیم واسه کار. همه مراحل تا استخدام پیش رفت ! یکی از کارمندا ورداشته بود شماره تلفن منو تو برگه ها عوض کرده بود !
دیدم خبری نشد خودم زنگ زدم. خود کارمنده برگشته میگه : سن شما واسه این کار بالاست !!
یعنی جک از این بالاتر نمیشه !! سن من برای این کار بالاست انگار من 60 سال سن دارم !
تو زندگی من یه چنین افرادی حقم رو دائم خوردن. چیزی که کمتر کسی میتونه حسی که دارم رو تو مغزش درک کنه .

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
@aalireza439
اون اسکرین شاتی که چند وقت پیش از گرافیک ubuntu گذاشتی، اسمش چیه ؟
+ کیبرد لینوکس رو میشه مثل ویندوز تنظیم کرد ؟ (جای پ و ویرگول و... فرق داره)
کدوم اسکرین شات ؟
انتقام :general507::general505:
تو چه عددی هستی ، بخواهم ازت انتفام بگیرم :android06:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
داداش من به واقع انسان گش ـادی نیستم. یه چکیده ریز بگم از زندگی. یه سایت داشتم بالغ بر 3 سال . اولش بسیار مبارک بود برام و گوگل با دست باز منو مورد عنایت قرار داد. این مدت دو ماه بیشتر دوام نداشت در 2 سال و 10 ماه بعد چنان کوبید زمین که بیچارم کرد. هر روز هم امیدم این بود مثل سابق بشه که هرگز نشد. هر زحمتی که بگی هم براش کشیدم. :(
این تازه یکی از سایت ها بود من خیلی کار کردم که بد آوردم.
حالا فضای وب به کنار من بیرون هم زیاد کار کردم که جز فرسودگی و بدبیاری هیچی نداشت.
بدجور هوس کردم خودم رو خلاص کنم بخدا
یک ماهه دارم در به در دنبال یه کار معمولی میگردم 100 تا فرم پر کردم گشاد شدم.
یه جا که میرم کسایی که اونجا کار میکنن میبینن جایگاهشون در خطر می افته زیر آب منو پیش مدیرش میزنن.
خیلی خسته ام فقط همین :(
تو که میخواهی خودتو بکشی ، بیا بزن تو کار خلاف ، یا کارت میگیره پولدار میشی (ما هم از چس ناله هات راحت میشیم :دی) ، یا گیر میفتی میری زندان ، بعدش میتونی خودتو بکشی (البته بستگی به این داره که بچه خوشگل باشی یا نه)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
تو که میخواهی خودتو بکشی ، بیا بزن تو کار خلاف ، یا کارت میگیره پولدار میشی (ما هم از چس ناله هات راحت میشیم :دی) ، یا گیر میفتی میری زندان ، بعدش میتونی خودتو بکشی (البته بستگی به این داره که بچه خوشگل باشی یا نه)
:general404:
البته اگه اون بند آخر رو هم داشته باشه بازم زیر کار خفه میشه :general711:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یکی از مواردی که باعث میشه آدم همیشه بیکار و درمونده بمونه اسکل بودنه :general404:
آخه مردک من روزی 6 7 ساعت حداقل تو این انجمنم و 20 30 تا پ.خ روزانه جواب میدم در مورد مسائل مختلف
اونوقت به نظرت اگه دنبال رنجش دیگران بودم که اصن تو اینجور تاپیک ها میومدم؟

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663

کار خلاف یعنی مثلا اینطوری که بیام یکی از اعضای خانواده شما رو گروگان بگیرم بعدش تجاوز کنم بگم باید برای آزادیش پول بدید ! :D

به نظرت چطوره ؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مدیر مخفی ؟
hmm2.gif
این شکلکه چه قیافه جالبی داره :general304:
از کجا کپیش کردی؟

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
یکی از مواردی که باعث میشه آدم همیشه بیکار و درمونده بمونه اسکل بودنه :general404:
آخه مردک من روزی 6 7 ساعت حداقل تو این انجمنم و 20 30 تا پ.خ روزانه جواب میدم در مورد مسائل مختلف
اونوقت به نظرت اگه دنبال رنجش دیگران بودم که اصن تو اینجور تاپیک ها میومدم؟

یکی از مواردی که میتونه باعث آزار رساندن به دیگران بشه سابقه کار نانوایی آبا و اجدادیه :D

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
کار خلاف یعنی مثلا اینطوری که بیام یکی از اعضای خانواده شما رو گروگان بگیرم بعدش تجاوز کنم بگم باید برای آزادیش پول بدید ! :D

به نظرت چطوره ؟
اونطوری که فقط روند به گا رفتن خودت رو تسریع میبخشی .

بالا