• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
خیلی اوقات شده در هنگام نصب یه پوسته این اخطار میادش
این بسته نمی‌تواند نصب شود. پرونده style.css دارای مشخصه‌های معتبر برای پوسته نیست.
چطوری باید نصب کنیم پوسته رو؟
بریز تو روت هاستت

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بخواییم تمام دسته های سایت رو تماما پاک کنید یهو باید چیکار کنیم؟

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
ادرس سایتت توی سرچ کنسول با www ثبت شده یا نه؟ بک لینک هایی که میگیری برای سایتت با www هست یا نه؟
این اشتباهو یکی دیگه قبلا همینجا داشت :D

بخاطر همینه :(

چیکار کنم؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

چیکار کنم؟
آها من تخصصم تا پیدا کردن مشکل شما بود :D بقیش با اساتید.
به نظرم یا باید از تو سرچ کنسول تغییر آدرس بدی یا کلا یکی دیگه ثبت کنی.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
:D:p:general711:
برداشت میلیونی از حساب پدربزرگ برای بازی
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ جزئیات خالی شدن حساب بانکی یک پیرمرد از سوی نوه‌اش برای خرید بازی‌های اینترنتی آنلاین را تشریح کرد.
سرهنگ محمدمهدی کاکوان در گفت‌وگو با ایسنا در این باره گفت: در تاریخ سی‌ام خردادماه امسال مردی 62 ساله به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که بیش از 180 میلیون ریال از حساب بانکی‌اش برداشت شده است.
وی با بیان اینکه این پیرمرد به کسی مشکوک نبوده است و نمی‌دانست که ممکن است چه کسی پول را از حسابش برداشت کرده باشد، اظهار کرد: گروهی از کارآگاهان فتا مسوول رسیدگی به این پرونده شده و در بررسی‌های اولیه خود با پیگیری تراکنش‌های بانکی متوجه شدند که این پول به حساب صرافی‌ها و از آنجا به خارج از کشور منتقل شده است که با کسب این اطلاعات پرونده به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس فتای پایتخت ادامه داد: ماموران با انجام یکسری کارهای اطلاعاتی و مهندسی معکوس سرانجام سرنخ‌هایی از عامل برداشت از حساب این پیرمرد را به دست آورده و متوجه شدن که برداشت‌کننده غیرمجاز از حساب پیرمرد 62 ساله کسی نیست جز نوه 15 ساله‌اش.
کاکوان با بیان اینکه این پسر 15 ساله که ساکن تهران است، به همراه پدربزرگش به مقر پلیس فتا آورده شد، گفت: این نوجوان در حالی که از کار خود پشیمان بوده و از عواقب آن نیز هیچ اطلاعی نداشت و احتمال نمی‌داده که کسی متوجه کارش شود، به ماموران گفت که بیش از 18 میلیون تومانی را که از حساب پدربزرگش برداشت کرده است صرف خرید بازی‌های آنلاین رایانه‌ای یا شارژ حساب بازی‌های اینترنتی‌اش کرده است.
وی با بیان اینکه پیرمرد 62 ساله از شکایتش صرف نظر کرد، گفت: در این پرونده گرچه نوه نوجوان مال باخته بازداشت نشد اما لازم است خانواده‌ها توجه داشته باشند که اطلاعات مربوط به حساب بانکی و کارت‌های عابربانک خود را نزد خود نگه داشته و آن را در اختیار دیگران قرار ندهند ضمن اینکه بهتر است در بازه‌های زمانی یک یا دو ماهه حتما به تعویض رمز اول و دوم کارت‌های عابربانک اقدام کنند تا امکان چنین استفاده‌هایی از حساب سلب شود.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

چیکار کنم؟
اون قبلیه رو که با w هست پاک کن و یکی دیگه ثبت کن
تغییر آدرس هم نمیخواد بدی از وب مستر چون نیازی نیس
گرچه با بررسی هایی که من کردم بک لینک های شما در حدی نبود که فرق خاصی بکنه
ظاهرا شما فقط اسمی لینک بیلدینگ کردی ولی در عمل لینکی بیلدینگ نشده :D
یه سری جدیدا پیدا شدن میرن توی نظرات این سایت خارجی ها لینک میذارن به اسم لینک بیلدینگ
در جواب این دوستان باید بگم که لینکی که توی صفحات داخلی یه سایت تکرار نشه به هیچ دردی نمیخوره

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
خروجی که base64 نیست ...
اون قالب موزیکه هست توی فرجاد
اونو یکم هدرشو تغییر بده بهترش کن خیلی ضایع ست خدایی میخواستم امروز سفارش بدم سر همون منصرف شدم :(

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
ما رکورد زدیم :general707:
Page size 448kB
Load time 814ms
Requests 37
Perf. grade 92/100
Your website is faster than 93% of all tested websites

فکر کنم همتون داستان First Byte رو شنیدید اگر نشنیدید هم الان می تونید بخونید :general403:
https://moz.com/blog/improving-search-rank-by-optimizing-your-time-to-first-byte

رفقا کسی نسخه کرک شده این نرم افزار PA Server Monitor رو نداره؟ :general205: یا چیزی مشابه این
125$ دلار قیمتشه برای مانیتور کردن 2 تا سرور نمی ارزه این مقدار هزینه کنم :general705: هرچند فکر کنم آخرش بخرمش خودمو راحت کنم :general603:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
با توجه به درج مقالات ناب مرتبط با مباحث جاسوسی دولت آمریکا بر روی سایت IRITN.com و همچنین از آنجا که بیش از چند ماه از کسب اطلاعات محرمانه NSA در زمینه برنامه ریزی های بلند مدت این سازمان در جاسوسی سایبری نمی گذرد، متاسفانه علی رغم صحت آدرس ،تلفن و شرکت های ثبت شده در خارج توسط پارسی نیک ، رجیسترار با اشاره مبهم به تحریمات به صورت کامل دی ان اس های کلیه دامنه های پارسی نیک را به حالت تعلیق درآورده است !
که باعث گردیده است امکان ثبت ، تمدید ، تغییر دی ان اس و یا مشخصات دامنه ها در حال حاضر مقدور نباشد ...
بخش حقوقی و فنی پارسی نیک به صورت جدی پیگیر این موضوع و برطرف شدن مشکل می باشد و به محض برطرف شدن کلیه سفارشات سریعا انجام می شود.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
دوستان میخوام کارت ویزیت و تراکت چاپ کنم
کدوم سایت رو پیشنهاد میدید؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام
عزیزان دو تا نویسنده با تجربه میخوام ، ممنون میشم اگر نویسنده خوبی سراغ دارید معرفی کنید .
یا اگر هرکدوم از دوستان انجام میده بگه .
ممنون.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
با توجه به درج مقالات ناب مرتبط با مباحث جاسوسی دولت آمریکا بر روی سایت IRITN.com و همچنین از آنجا که بیش از چند ماه از کسب اطلاعات محرمانه NSA در زمینه برنامه ریزی های بلند مدت این سازمان در جاسوسی سایبری نمی گذرد، متاسفانه علی رغم صحت آدرس ،تلفن و شرکت های ثبت شده در خارج توسط پارسی نیک ، رجیسترار با اشاره مبهم به تحریمات به صورت کامل دی ان اس های کلیه دامنه های پارسی نیک را به حالت تعلیق درآورده است !
که باعث گردیده است امکان ثبت ، تمدید ، تغییر دی ان اس و یا مشخصات دامنه ها در حال حاضر مقدور نباشد ...
بخش حقوقی و فنی پارسی نیک به صورت جدی پیگیر این موضوع و برطرف شدن مشکل می باشد و به محض برطرف شدن کلیه سفارشات سریعا انجام می شود.
یعنی پارسی نیک هاستینگ بوده و IRITN دامنه ش رو از این پارسی نیک خریده و این مطالب رو گذاشته و الان همه به گاج رفتن. درسته؟
تا این باشه که دیگه در مورد NSA چیزی ننویسه. بزرگترین سازمان جاسوسی دنیاست بعد انتظار دارن همینطوری بشینه نگا کنه
کل داده های تبادلی دنیا مثه دوربین های سطح شهر، کلیه تلفن ها، اینترنت و کل شبکه های منتصل به اون رو بررسی میکنن اونوقت اینا میان رو همون اینترنت بر علیه ش چیز مینویسن

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان لطفا هر کی بلده راهنمایی کنه شرح کامل می دم.
اقا من یه سایت به ادرس oldsite.ir دارم که رو نت افراز بود به توصیه یکی از دوستان از یوگیگ هاست گرفتم و دامین جدیدم رو اون ست شده پشتیبانی اون سایت گفت برای ریدایرکت 301 باید اون دامین(دامین قدیمی) هم با نیم سرور جدید ست بشه(نیم سرور یوگیگ)
یعنی الان هم دامین قدیم ( oldsite.ir) و هم دامین جدید (newsite.com) هر دو با نیم سرور یوگیگ هستند.
الان من بخوام دامین قدیمی oldsite.ir رو به دامین جدید newsite.com ریدایرکت کنم (301) باید چی کار کنم؟
خواهشا اگر می خواید بگید برو تو هاست بگید تو کدوم هاست. هاست قبلی یا هاست جدید
مرسی:):(

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اقا من یه سایت به ادرس oldsite.ir دارم که رو نت افراز بود به توصیه یکی از دوستان از یوگیگ هاست گرفتم و دامین جدیدم رو اون ست شده پشتیبانی اون سایت گفت برای ریدایرکت 301 باید اون دامین(دامین قدیمی) هم با نیم سرور جدید ست بشه(نیم سرور یوگیگ)
یعنی الان هم دامین قدیم ( oldsite.ir) و هم دامین جدید (newsite.com) هر دو با نیم سرور یوگیگ هستند.
الان من بخوام دامین قدیمی oldsite.ir رو به دامین جدید newsite.com ریدایرکت کنم (301) باید چی کار کنم؟
دامنه قبلی رو پارک کن رو دامین جدیدت
بعد از htaccess ریداکت بزن

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
این دستورات رو توی htaccess وارد کن (از هاست قدیم)
کد:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^oldsite.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [L,R=301]

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
این دستورات رو توی htaccess وارد کن (از هاست قدیم)
کد:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^oldsite.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [L,R=301]
دامنه قبلی رو پارک کن رو دامین جدیدت
بعد از htaccess ریداکت بزن
مرسی بابت جواب
همین کارو انجام دادم( تا قسمت پارک کردن)
ولی هر کاری می کنم فایل htaccess تو دایرکت ادمین (هاست قبل باز نمی شه)
باید درخواست بدم پشتیبانی؟
به جای oldsite و newsite ادرس دامین های خودم رو بزارم درسته؟

بالا