Fereydoon74
Registered User
بریز تو روت هاستتخیلی اوقات شده در هنگام نصب یه پوسته این اخطار میادش
این بسته نمیتواند نصب شود. پرونده style.css دارای مشخصههای معتبر برای پوسته نیست.
چطوری باید نصب کنیم پوسته رو؟
بریز تو روت هاستتخیلی اوقات شده در هنگام نصب یه پوسته این اخطار میادش
این بسته نمیتواند نصب شود. پرونده style.css دارای مشخصههای معتبر برای پوسته نیست.
چطوری باید نصب کنیم پوسته رو؟
همین کارو کردمبریز تو روت هاستت
ادرس سایتت توی سرچ کنسول با www ثبت شده یا نه؟ بک لینک هایی که میگیری برای سایتت با www هست یا نه؟
این اشتباهو یکی دیگه قبلا همینجا داشت
آها من تخصصم تا پیدا کردن مشکل شما بود بقیش با اساتید.بخاطر همینه
چیکار کنم؟
گوگول بلده base 64 بخونه؟@afshin313 اگر php هست با base64 میتونی یه جای صفحه بزاریش و بالای صفحه هم چک کنی که لینک تو صفحه هست یا نه .
گوگول بلده base 64 بخونه؟
اون قبلیه رو که با w هست پاک کن و یکی دیگه ثبت کنبخاطر همینه
چیکار کنم؟
اون قالب موزیکه هست توی فرجادخروجی که base64 نیست ...
یعنی پارسی نیک هاستینگ بوده و IRITN دامنه ش رو از این پارسی نیک خریده و این مطالب رو گذاشته و الان همه به گاج رفتن. درسته؟با توجه به درج مقالات ناب مرتبط با مباحث جاسوسی دولت آمریکا بر روی سایت IRITN.com و همچنین از آنجا که بیش از چند ماه از کسب اطلاعات محرمانه NSA در زمینه برنامه ریزی های بلند مدت این سازمان در جاسوسی سایبری نمی گذرد، متاسفانه علی رغم صحت آدرس ،تلفن و شرکت های ثبت شده در خارج توسط پارسی نیک ، رجیسترار با اشاره مبهم به تحریمات به صورت کامل دی ان اس های کلیه دامنه های پارسی نیک را به حالت تعلیق درآورده است !
که باعث گردیده است امکان ثبت ، تمدید ، تغییر دی ان اس و یا مشخصات دامنه ها در حال حاضر مقدور نباشد ...
بخش حقوقی و فنی پارسی نیک به صورت جدی پیگیر این موضوع و برطرف شدن مشکل می باشد و به محض برطرف شدن کلیه سفارشات سریعا انجام می شود.
دامنه قبلی رو پارک کن رو دامین جدیدتدوستان لطفا هر کی بلده راهنمایی کنه شرح کامل می دم.
اقا من یه سایت به ادرس oldsite.ir دارم که رو نت افراز بود به توصیه یکی از دوستان از یوگیگ هاست گرفتم و دامین جدیدم رو اون ست شده پشتیبانی اون سایت گفت برای ریدایرکت 301 باید اون دامین(دامین قدیمی) هم با نیم سرور جدید ست بشه(نیم سرور یوگیگ)
یعنی الان هم دامین قدیم ( oldsite.ir) و هم دامین جدید (newsite.com) هر دو با نیم سرور یوگیگ هستند.
الان من بخوام دامین قدیمی oldsite.ir رو به دامین جدید newsite.com ریدایرکت کنم (301) باید چی کار کنم؟
خواهشا اگر می خواید بگید برو تو هاست بگید تو کدوم هاست. هاست قبلی یا هاست جدید
مرسی
این دستورات رو توی htaccess وارد کن (از هاست قدیم)دوستان لطفا هر کی بلده راهنمایی کنه شرح کامل می دم.
اقا من یه سایت به ادرس oldsite.ir دارم که رو نت افراز بود به توصیه یکی از دوستان از یوگیگ هاست گرفتم و دامین جدیدم رو اون ست شده پشتیبانی اون سایت گفت برای ریدایرکت 301 باید اون دامین(دامین قدیمی) هم با نیم سرور جدید ست بشه(نیم سرور یوگیگ)
یعنی الان هم دامین قدیم ( oldsite.ir) و هم دامین جدید (newsite.com) هر دو با نیم سرور یوگیگ هستند.
الان من بخوام دامین قدیمی oldsite.ir رو به دامین جدید newsite.com ریدایرکت کنم (301) باید چی کار کنم؟
خواهشا اگر می خواید بگید برو تو هاست بگید تو کدوم هاست. هاست قبلی یا هاست جدید
مرسی
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^oldsite.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [L,R=301]
این دستورات رو توی htaccess وارد کن (از هاست قدیم)
کد:RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^oldsite.com$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [L,R=301]
مرسی بابت جوابدامنه قبلی رو پارک کن رو دامین جدیدت
بعد از htaccess ریداکت بزن