نمیارهwww.urlrate.net
ایمیل طرف رو بش می دی سایت هاش رو بهت نشون می ده
الان توی هویز نوشته 4 تا دومین داره طرف ولی اینجا فقط یکی رو میاره
نمیارهwww.urlrate.net
ایمیل طرف رو بش می دی سایت هاش رو بهت نشون می ده
من از دومین تولز استفاده میکنمنمیاره
الان توی هویز نوشته 4 تا دومین داره طرف ولی اینجا فقط یکی رو میاره
چون توی امضاشون ادرس فول سروره:general601:یه سئوال چرا تعدادی از دوستان تو امضاشون فول سرور هست ؟
منم از همین استفاده میکنم ولی نمیشه دید کسی که این دومین واسه اونه چه دومین های دیگه رو هم ثبت کردهمن از دومین تولز استفاده میکنم
whois.domaintools.com
چون توی امضاشون ادرس فول سروره:general601:
این ادرس درسته ولی برای ir جواب نمیدهمنم از همین استفاده میکنم ولی نمیشه دید کسی که این دومین واسه اونه چه دومین های دیگه رو هم ثبت کرده
یه کم جستجو کنید اونی که شما میگی فکر کنم هلو باشه :general406: هلو بپر تو گلومنم از همین استفاده میکنم ولی نمیشه دید کسی که این دومین واسه اونه چه دومین های دیگه رو هم ثبت کرده
از این قسمت سایت دومین تولز میتونیاز کجا میشه فهمید کسی چه دامنه هایی رو ثبت کرده
مثلا یه سایتی رو هویز میگیری نوشته فلانی علاوه بر این 4 تا دومین دیگه هم ثبت کرده چجوری میشه اون 4 تای دیگه رو هم فهمید؟
@EmpireWorld
@l3est
اگه برای کاربرا هم مهم نباشه فکر الان برای گوگل مهم باشهدوستان به نظرتون مهمه که یه سایت دانلود نرم افزار و منابع برنامه نویسی (برای ویندوز - لینوکس - مک ) ریسپانسیو باشه ؟ :general210:
100 درصد مهمه. الان دیگه گوگل سایتهایی که رسپانسیو نیستن رو اصلا آدم حساب نمیکنه.دوستان به نظرتون مهمه که یه سایت دانلود نرم افزار و منابع برنامه نویسی (برای ویندوز - لینوکس - مک ) ریسپانسیو باشه ؟ :general210:
اره مهمه من شده بعضی وقتا با گوشی میرم و بعضی چیزا ر تو نت میخونمدوستان به نظرتون مهمه که یه سایت دانلود نرم افزار و منابع برنامه نویسی (برای ویندوز - لینوکس - مک ) ریسپانسیو باشه ؟ :general210:
اگه قرار باشه برن تو گوگل پلی خب واسه چی بیان سایت تو؟به نظرتون میشه یه سایت اندرویدی یا ios و ... زد ولی به جای لینک دانلود لینک به صفحه ی بازی در گوگل پلی یا ... داد؟
بعد کاربرا به نظرتون زیادی فحش میدن یا کم؟
سایت بساز که دانلود داشته باشه و درصد فوش هم که100درصده [emoji27]اگه قرار باشه برن تو گوگل پلی خب واسه چی بیان سایت تو؟
درصد فحش زیاده:general601:
سایت بساز که دانلود داشته باشه و درصد فوش هم که100درصده [emoji27]
فرستاده شده از GT-I9060Iِ من با Tapatalk
سلام بر شوما دوست عزیز.[emoji24]
سلام آره خودمم سایت دارم تو موبایلم اما نمیدونم چجوری لینک دانلود بزارم[emoji20]سلام بر شوما دوست عزیز.
خوب میباشین؟
تصویر پروفایلتان خودتان میباشین؟
سوالتان بسیار مبهم بود و ما چیزی نفهمیدیم.
تا درود بعد.بدرود