نه اونو فروختمعوامل زیادی ممکنه باعث این کار شه ، از نصب افزونه های جانبی روی مرورگرتون گرفته ، تا وجود لایک باکس فیسبوک و یا وجود iframe و .... تا سایت بررسی نشه علت دقیقش مشخص نمیشه
همون سایت موزیک قبلیت هستش ؟
پ.خ کردم
نه اونو فروختمعوامل زیادی ممکنه باعث این کار شه ، از نصب افزونه های جانبی روی مرورگرتون گرفته ، تا وجود لایک باکس فیسبوک و یا وجود iframe و .... تا سایت بررسی نشه علت دقیقش مشخص نمیشه
همون سایت موزیک قبلیت هستش ؟
نه اونو فروختم
پ.خ کردم
بیشترین زمان لود مربوط ب اینه:نه اونو فروختم
پ.خ کردم
engine.webgozar.ir
سرویس دهنده خوب دیگه سراغ نداری؟1- بخش موارد اورژانس - موارد فقط مربوط به غیر قابل دسترس بودن سرویس ( به گفته خودشون زیر نیم ساعت 24 ساعت شبانه روز باید پاسخگو باشن )
2- تماس تلفنی و پیگیری موضوع
3- انتقال سایت به یه سرویس دهنده دیگه
یه سرور بگیر دیگه.سرویس دهنده خوب دیگه سراغ نداری؟
قبلا که بهت گفتم از سرور چیزی نمیدونم یهو دیدی زدم همه چیو ترکوندم:general107::general405:یه سرور بگیر دیگه.
یا برو پارس پک
هاست دی ال برات میصرفه ؟ فکر کنم کمترین پلنش ماهی 70 باشه اگه اشتباه کنمسرویس دهنده خوب دیگه سراغ نداری؟
ادرس سایت رو اگر امکان داره پ.خ کنقبلا که بهت گفتم از سرور چیزی نمیدونم یهو دیدی زدم همه چیو ترکوندم:general107::general405:
اوه اوهادرس سایت رو اگر امکان داره پ.خ کن
روزانه چقدر بازدید داره
چه cms هایی روش نصب هست
خیلی تشکرکل سایتت زیر 1 ثانیه لود میشه ، فقط تا آمارگرت لود شه 31.20 ثانیه طول میکشه ،
کد آمارگرت رو حذف کن و دوباره تست کن ببین بازم مشکل هستش ،
چیکارش کنم ؟!!بیشترین زمان لود مربوط ب اینه:
آره خودم اگه بخوام بنویسم هم وقت زیادی میبره هم پر از باگ میشه کلمات عجیب و غریب تولید میکنه.خودت که واردی خب بنویس! یه switch + replace میخواد + آرایه
البته بدون دیتابیس یه سری مشکلات داره، مثلا salam جفت A ها تبدیل میشه به آ
رفقا سایتمو یه تست کنید ببینید مشکل دیر لود شدنش چیه خیلی دیر لود میشه هم خود سایت هم پنل مدیریتش!
این پشتیبانی میهن وب هاستم فقط زر میزنه
app-98.ir