نه اونو فروختمعوامل زیادی ممکنه باعث این کار شه ، از نصب افزونه های جانبی روی مرورگرتون گرفته ، تا وجود لایک باکس فیسبوک و یا وجود iframe و .... تا سایت بررسی نشه علت دقیقش مشخص نمیشه
همون سایت موزیک قبلیت هستش ؟
پ.خ کردم
نه اونو فروختمعوامل زیادی ممکنه باعث این کار شه ، از نصب افزونه های جانبی روی مرورگرتون گرفته ، تا وجود لایک باکس فیسبوک و یا وجود iframe و .... تا سایت بررسی نشه علت دقیقش مشخص نمیشه
همون سایت موزیک قبلیت هستش ؟
نه اونو فروختم
پ.خ کردم
بیشترین زمان لود مربوط ب اینه:نه اونو فروختم
پ.خ کردم
engine.webgozar.ir
سرویس دهنده خوب دیگه سراغ نداری؟1- بخش موارد اورژانس - موارد فقط مربوط به غیر قابل دسترس بودن سرویس ( به گفته خودشون زیر نیم ساعت 24 ساعت شبانه روز باید پاسخگو باشن )
2- تماس تلفنی و پیگیری موضوع
3- انتقال سایت به یه سرویس دهنده دیگه
یه سرور بگیر دیگه.سرویس دهنده خوب دیگه سراغ نداری؟![]()
قبلا که بهت گفتم از سرور چیزی نمیدونم یهو دیدی زدم همه چیو ترکوندم:general107::general405:یه سرور بگیر دیگه.
یا برو پارس پک
هاست دی ال برات میصرفه ؟ فکر کنم کمترین پلنش ماهی 70 باشه اگه اشتباه کنمسرویس دهنده خوب دیگه سراغ نداری؟![]()
ادرس سایت رو اگر امکان داره پ.خ کنقبلا که بهت گفتم از سرور چیزی نمیدونم یهو دیدی زدم همه چیو ترکوندم:general107::general405:
اوه اوهادرس سایت رو اگر امکان داره پ.خ کن
روزانه چقدر بازدید داره
چه cms هایی روش نصب هست
خیلی تشکرکل سایتت زیر 1 ثانیه لود میشه ، فقط تا آمارگرت لود شه 31.20 ثانیه طول میکشه ،
کد آمارگرت رو حذف کن و دوباره تست کن ببین بازم مشکل هستش ،
چیکارش کنم ؟!!بیشترین زمان لود مربوط ب اینه:
آره خودم اگه بخوام بنویسم هم وقت زیادی میبره هم پر از باگ میشه کلمات عجیب و غریب تولید میکنه.خودت که واردی خب بنویس! یه switch + replace میخواد + آرایه
البته بدون دیتابیس یه سری مشکلات داره، مثلا salam جفت A ها تبدیل میشه به آ
رفقا سایتمو یه تست کنید ببینید مشکل دیر لود شدنش چیه خیلی دیر لود میشه هم خود سایت هم پنل مدیریتش!
این پشتیبانی میهن وب هاستم فقط زر میزنه
app-98.ir