آلمان قوانین سختگیرانه ایی در مورد کپی رایت داره بخصوص در مورد موسیقی
خیلی از موزیک ویدئو های معروف رو هم اگر با ip آلمان برید سراغشون پیام میده که در کشور شما در دسترس نیست
آلمان قوانین سختگیرانه ایی در مورد کپی رایت داره بخصوص در مورد موسیقی
زبان آلمانی سخته؟آلمان قوانین سختگیرانه ایی در مورد کپی رایت داره بخصوص در مورد موسیقی
خیلی از موزیک ویدئو های معروف رو هم اگر با ip آلمان برید سراغشون پیام میده که در کشور شما در دسترس نیست
به خاطر کدوم آهنگش؟خندوانه رو اومدم رو یوتیوب اپلود کردم .
ولی بخاطر اهنگش تو المان مسدود شده .
self hosted بخوای بزنی که صرف نداره اسکریپت های اتوماتیک هم هست برای این کار که نیاز نیست دیگه زبان بدونیزبان آلمانی سخته؟
یه سایت موزیک ویدیو آلمانی بزنیم
اره اخر برنامه یه اهنگ داره که انگار اسکی کردن .به خاطر کدوم آهنگش؟
مگه مشکل کپی رایت داره؟
این لینک هایی که این افشین میذاره رو باز نکنید
یعنی کسی بلد نیست؟دوستان من الان رو پی سی دو گیگ رم دارم می خوام بهش رم اضافه کنم اگر برم یه 4 گیگ دیگه بگیرم مچ میشه باهاش؟
باید کدوم قسمتشون باهم یکی باشه تا مشکلی پیش نیاد؟
این عکس مشخصات رم فعلی هست
مشاهده پیوست 838469
http://yon.ir/6U8X7.4.2
رم با هر برند دیگه ای بگیری مشکلی ایجاد نمیشه، فقط فرکانش ماردبورد رو در نظر بگیریعنی کسی بلد نیست؟
نه مشکلی ندارهیعنی کسی بلد نیست؟
برای هماهنگی بهتر باید تایمینگ رم ها یکی باشهیعنی کسی بلد نیست؟
self hosted بخوای بزنی که صرف نداره اسکریپت های اتوماتیک هم هست برای این کار که نیاز نیست دیگه زبان بدونی
یه سروری از دیتاسنتر هتزنر آلمان داشتم یه خاطر یه نرم افزار مجبور شدم کلا از او دیتاسنتر برم
صاحب نرم افزار یه شرکت آلمانی بود چون توی سرچ گوگل دقیقا زیر خود سایت سازنده قرار گرفته بودیم حساس شده بودن حتی با اینکه فایل و بعدا کل اون مطلب رو حذف کردم بازم دست بردار نبودن! یهو تیکت دادن که 24 ساعت فرصت داری سرور دیتاسنترو ترک کنی =)) هر چقدر توضیح می دادم که بابا مطلب حذف شده ببینید لینک رو می گفتن نوچ!
جالب تر می دونی چیه اون مطلب 600/700 تا صفحه داشت فقط هم معرفی و پرسش و پاسخ در مورد اون نرم افزار بود توی یکی از صفحات یکی از یوزرا لینک دانلود گذاشته بود منم عادت نداشتم مشاهده لینک هارو برای کاربران غیر عضو ببندم و باقی ماجرا قشنگ یه 600/700 تومن ضرر شد سر همین جا به جایی یهویی
از اون روز به بعد دیگه جهت احتیاط کلا لینکهای خروجی رو محدود کردم
این بود انشای من :general205:
پیج اینستاگرامو میشه عوض کرد اسمشو؟بک لینک رنک 6 موجوده ، پیج 2k اینستا هم موجوده ، هر کی خواست پ خ بزنه.
IP شو بن کنآقا این سایت educationjournal.ir فید خوان
منو سرویس کرده.. چطوری کلکشو بکنم؟