ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
جالبه که ارزش مجموعه خودتون رو پایین میارین و زیر سوالش میبرین !نه چون ارزش خاصی نداره, این بن های تخفیف برای همه هست, مثلا با عضویت تو خبر نامه 30 هزار تومن تخفیف می ده, از طرفی باید مثلا 100 150 هزار تومن خرید کنن که شامل این قیمت بشه.
من از فروشنده های بامیلو هستم.
نه چرا دروغ بگم!دروغ میگی ؟
همین دانلود ها هم دوسال پیش همینو استفاده میکرد .
اگه نصب کردی خبرشو بده :Xویندوز 10 نسخه نهایی اومد :
http://dl3.soft98.ir/win/Microsoft.Windows.10.Pro.Build.10240.html
حرف این موتور خراب رو نزن اصن :|یوز به لقاءالله پیوست :|
چرا؟ باز میشه که ؟!!یوز به لقاءالله پیوست :|
چیز بدی که نگفته گفته اگه اطلاعاتی که وارد کردی رو تایید می کنی روی این لینک کلیک کن همینیه دامنه ثبت کردیم. دامنه جهانی .
بعد از ثبت یه ایمیل اومده که پاک دلواپس کرده مارو :
Dear Idin Riasat Panah,
The domain name *** will be managed by us on your behalf. This specific extension needs confirmation by you; the domain name holder. Please confirm the information below with the following link:
(If the link does not work from within your e-mail client, please copy and paste the entire link into your browser's address bar and press enter.)
Your privacy is being guaranteed under ICANN, registry regulations and applicable law.
The registered contact details are:
اطلاعات ثبت نامی که زدم رو نوشته بود اینجا ! من هم همینطوری زده بودم رفته بودم !
The link above will stay valid until August 12, 2015.
Best regards,
Hostcontrol
نکنه باید قبض برقی چیزی بفرستیم براشون .. تا رب و روب مارو درنیارن ول کن نشد ..
الان افزونه سئو چی استفاده میکنیمن پارسال آل این وان سئو نصب کردم بازدیدم قشنگ نصف شد. بعد از دوماه حذفش کردم.
هیچیالان افزونه سئو چی استفاده میکنی
بازدیدت چی شده
منم خودمم استفاده نمیکنم، بره مقاصد دیگه هست :general703:حرف این موتور خراب رو نزن اصن :|
باز میشه، اما سرچ وب اش داغون شدهچرا؟ باز میشه که ؟!!
لاین بدرد نمیخوره چون که امکان تعریف مدیر وجود نداره .دوستان گروه لاین میشه خرید؟
لاین بدرد نمیخوره چون که امکان تعریف مدیر وجود نداره .
یکی میاد همه رو دیلیت میزنه .
یاد اون جوکی که برای جنتی ساخته بودن افتادمیه رفیق داشتم..تازه اسمارت فون خربده بود..تو گروه ها دعوتش میکردن
وقتی جوین میداد سلام میکرد تو گروه..هر کی جوابشو نمیداد رو از گروه دلیت میکرد
آخر سر هم گروه رو کلا به فنا میداد