منظورم کم شدن بازدید نیست، این برام عجیبه که چرا توی الکسا افت سرچ گوگل برای وب فارسی ثبت شده؟ کشورهای دیگه رو هم بررسی کردم اونا هم نرمال بودنبازدید من تو چند ماه اخیر 50 درصد افزایش داشته و هر روز اضافه میشه. اصلا کاهش ندارم
شاید به خاطر اسپمرا باشهمنظورم کم شدن بازدید نیست، این برام عجیبه که چرا توی الکسا افت سرچ گوگل برای وب فارسی ثبت شده؟ کشورهای دیگه رو هم بررسی کردم اونا هم نرمال بودن
فقط سایت های فارسی زبون این افت براشون ثبت شده (اونم سایت های پر بازدید)
حدس خودم اینه که یه چیزی داره تغییر می کنه تو بخش فارسی گوگل
چه چیزایی مثلامنظورم کم شدن بازدید نیست، این برام عجیبه که چرا توی الکسا افت سرچ گوگل برای وب فارسی ثبت شده؟ کشورهای دیگه رو هم بررسی کردم اونا هم نرمال بودن
فقط سایت های فارسی زبون این افت براشون ثبت شده (اونم سایت های پر بازدید)
حدس خودم اینه که یه چیزی داره تغییر می کنه تو بخش فارسی گوگل
با هیچ نرم افزاریبا چ نرم افزاري كار ميكني دادا؟
:general710::general710::general710::general710::general710::general710::general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705:یه قالب رسپانسیو رایگان واسه سایت تفریحی سراغ ندارین
اسپم نکن:general510::general710::general710::general710::general710::general710::general710::general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705::general705:
سلام.اسپم نکن:general510:
اگه سراغ داری بده
آخ آخ ..اون از شاپرک ک دیروز چن ساعت قطع بود، اینم از nic.ir :|
بچه ها با من شوخی ای ندارنسلام دوست عزیز
بچه ها لطف دارند و باهات شوخی کردند.
کجاها بماند. ولی مربوط به یک سال و شش ماهه پیشه.
و الان همشون نویسنده گرفتند.
اگر بار دیگر پیشنهاد شد . می فرستم سمتت.
سلام.
همه سئوکارا میگن که ساعت مشخص بهتره !
اما نظر من متفاوته !
اگر مطالب در ساعت های مختلفی از 24 منتشر بشن ممکنه اوایلا سرعت ایندکس کمی پایین باشه اما بعدا که گوگل به این ساعت های مشخص پی برد سرعت ایندکس خیلی بالا میره و سایت رتبش بالا میاد.