این نسخه اش realtime از گوگل همون موقع میگیره . یعنی اطلاعات خود گوگل رو میده .بنده که امتحان کردم خوب بودش بازم خود @mohsenshahbazi بگه بهتره
نسخه دومش که یه 3-4 روز دیگه آپ میشه از چندین منبع میگیره .
این نسخه اش realtime از گوگل همون موقع میگیره . یعنی اطلاعات خود گوگل رو میده .بنده که امتحان کردم خوب بودش بازم خود @mohsenshahbazi بگه بهتره
نکنی بهترهسلام.
دوستان چطور باید در صبا ویژن ثبت نام کنم تا تبلیغاتش رو در سایت بزارم؟
آموزش ویدیویی اگه اشتباه نکنم laracast می گن خوبه من فقط دانلود کردم ندیدم اگر یه موقع خواستم PHP کار کنم ببینم یه سایت ایرانی هم هست به اسم راکت ویدیو فارسی گذاشته توی همین انجمن تاپیکشو دیدم . پیدا نکردی بگودوستان آموزش خوب برای laravel سراغ دارید ؟
یه آموزش خارجی گرفتم، خیلی خارجیه کلا با command line کار میکنه
@behnamy
و بقیه دوستان
فارسی اینجا هستش: http://barnamenevis.org/showthread.php?492144-آموزش-Laravel-5دوستان آموزش خوب برای laravel سراغ دارید ؟
یه آموزش خارجی گرفتم، خیلی خارجیه کلا با command line کار میکنه
یعنی این مربوط به هاستم میشه وباید ازشون بخوام این محدودیت رو بردارن؟از طریق هاست باید محدودیت رو بردارید
به پشتیبان هاستتون تیکت بدید
اره به پشتیبانی بگو برات اوکی میکننیعنی این مربوط به هاستم میشه وباید ازشون بخوام این محدودیت رو بردارن؟
آقا ممنون
شما دقیقاً کدوم شهر هستین بیام زیر 3 تومن بخریم !؟بچه ها دلار امروز رسید به زیر 3 تومن
بنظرتون می مونه ؟ رو این قیمت ؟
بهتره قبل زدن هر پست که شاید تا ساعت ها و روزها ممکنه زمان بره تا به پاسختون برسین و شاید هم نرسین ، یه سرج ساده تو گوگل بزنید ، زودتر به جواب میرسید ، خیلی آسونه و نیازی به پشتیبان و ... ندارینیعنی این مربوط به هاستم میشه وباید ازشون بخوام این محدودیت رو بردارن؟
شما دقیقاً کدوم شهر هستین بیام زیر 3 تومن بخریم !؟
آخرین قیمت امروز :
http://xn--mgbacsmnj34j.xn--mgbab2bd/نرخ-روز/
:general601:دلار ۳,۳۳۸
اتفاقا اول تست کردم بعد پست دادم!آقا ممنون
ولی منم همین ها رو نوشته بودم (این رو هم که شما دادید رو تست کردم ولی باز نشد)
چند تا کد دیگه هم نوشتم ولی کار نکرد
فک کنم مشکل من از سمت سرور هستش که نمیتونم وصل بشم
باید کار خواصی رو سرور انجام بشه؟
واقعا هستندایمیل خود را بدون www وارد کنید.
هستند کسانی که هنوز با www وارد میکنند.:general710:
واقعا هستند
چند روز پیش یه فرم دادم به یه بنده خدا تکمیل کنه برداشت واسهه ایمیل www نوشت :|