afshin313
Registered User
من تاحالا از خیلی جاها گرفتم که غیر فعال نبوده :/والا تا اونجایی ک میدونم اکثر هاست های دانلود اجرا php رو غیر فعال میکنن!
من تاحالا از خیلی جاها گرفتم که غیر فعال نبوده :/والا تا اونجایی ک میدونم اکثر هاست های دانلود اجرا php رو غیر فعال میکنن!
تا حالا به این مورد برخورد نکردم
با اینکه چند باری خیلی ایمیل در روز فرستادم
تگ h2 نداریرفقا فروشگاه ما تاسیس شد.
http://www.Sereshk.ir
بهترین شبکه تبلیغات کلیکی بنظرتون کدوم شبکه ست؟ هدفمند میخوام (موسیقی) و خیلی هم بودجه ندارم.
ممنون داداش :general504:
بیشتر روی بک لینک و تایم هستن سایت های موزیک
یعنی سایت شما یا منبع هست یا کپی کار
اگر منبع هستی که مشکلی نداره ولی اگر داری از اونا کپی می کنی باید در کم ترین فاصله با اونا مطلب رو بزنی در ضمن بک لینک برای کسب اعتبار سایت عامل اساسی هست
یعنی کپی کنیم . بک لینک داشته باشیم گوگل کاری نداره؟بک لینک و کوفت و زهرمار :دی
می بینی که به سایت های دیگه کاری نداره خیالت راحت تو هم میای بالا داخل گوگل :general601:یعنی کپی کنیم . بک لینک داشته باشیم گوگل کاری نداره؟
وی پی عن رو غیر فعال کن.آقا چرا گوگل گاهی کلید میکنه واسه هرچی که میخوایم سرچ بزنیم کد کپچا میده؟
احتمالا تعداد سرچتون خیلی زیاد بوده شما رو به عنوان ربات میشناسهآقا چرا گوگل گاهی کلید میکنه واسه هرچی که میخوایم سرچ بزنیم کد کپچا میده؟
وقتی زیاد سرچ کنی اینطوری میشهآقا چرا گوگل گاهی کلید میکنه واسه هرچی که میخوایم سرچ بزنیم کد کپچا میده؟
بچه ها کسی همکاری در فروشی میشناسه که محصولاتش مثل "تک شاپ" باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت فروش گیمچه سایتی؟
اینجا همه بلدن سایت بزنن خب:android25:چی میخوای؟قالب؟بنر؟هاست؟مدیریت محتواسایت فروش گیم
هر کی بلده سایت بزنه بیاد پ خ
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نه چیز پی ان و قندشکن نزده بودم.وقتی زیاد سرچ کنی اینطوری میشه
البته ویpان رو غیر فعال کنی هم درست میشه فک کنم.
گاهی اوقات هر چقدر کد کپچا رو وارد میکنی بازم میاره
جمله ات کمرم رو شکست دادادایان شاپ واقعا مزخرف! طرف سفارش داده و ارسال از طریق پیک رو انتخاب کرده چهار روزه که در حالت معلق و اماده به ارسال مونده. تک شاپ ارسالش خیلی خوبه ولی جنس آشغال میده به ملت.
خیلی هم قشنگ میباشد.امشب یه قالب پی اس دی فروشگاهی طراحی نموده ام . خوشحال میشم نظر مثبتتون رو بدونم
مشاهده پیوست 844787
پ.ن:هرکی خواست بیا د همینجوری بش بدمش(فری)