afshin313
Registered User
ما مجازی هستیم.پ خ بده یا بیا تلگرامشماره ات را پ خ کن این مهرداد اونی جواب زنگ نمیده دختره باکره
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
@sizdahh
ما مجازی هستیم.پ خ بده یا بیا تلگرامشماره ات را پ خ کن این مهرداد اونی جواب زنگ نمیده دختره باکره
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
نظرت درباره edd بر روی وردپرس برای این جوان جویای نام چیست؟:android25:اگه اکانت اماده داری freer.ir مناسب توست ای جوان
یه چیز خیی حرفه ای میخاد :|نظرت درباره edd بر روی وردپرس برای این جوان جویای نام چیست؟:android25:
الکی میخواد هزینه کنه . یه هاستو دامین بخره یه مدت که پولی از سایتش در نیاره خودش سرش به سنگ میخوره . دامین و هاست هم نمیدونه چیه اونوقت تو فکر یه سایت مثله دیجی کالا ه اونم با 200:general710:یه چیز خیی حرفه ای میخاد :|
قالب اختصاصیم میخواد با 200![]()
سیستم ما ؟صفحه ورود سیستم مشکل داره ؛ بعد از ورود سفید میشه
تقریبا دو سالی رو نت افراز xenforo دارم تا ریپورت ندن مشکلی نیست
تازه مثل دیجی کالا که میخواد هیچالکی میخواد هزینه کنه . یه هاستو دامین بخره یه مدت که پولی از سایتش در نیاره خودش سرش به سنگ میخوره . دامین و هاست هم نمیدونه چیه اونوقت تو فکر یه سایت مثله دیجی کالا ه اونم با 200:general710:
حاجی یاهو on نمی شی؟سلام و درود خدا بر شما مردم مصر
کسی از ملت عضو سایت دانشگاه فردو30 مشهد میباشد یا بله ؟
همون شبکه تبلیغات و ... 20 تا بنر هم بزاری توی سایت همه شون گاهی یه بنر رو نماشی میدن
واقعا بی حساب کتابِ!همون شبکه تبلیغات و ... 20 تا بنر هم بزاری توی سایت همه شون گاهی یه بنر رو نماشی میدن
چه سریالایی میخوای دادا؟ mkv یا dvd5دوستان تو انجمن کسی رو میشناسید مطمئن باشه tv series رو دی ویدی بفروشد عایا؟
ارسال شده توسط تاپاتاک!
جزئیات رو پ.خ کنیک گرافیک کار برای همکاری و اجرای چند تا سفارش برای استارت همکاری معرفی کنید
1 ثانیهدوستان کسی میدونه چقدر طول میکشه تا تغیرات تو های استت اعمال بشه ؟
من امارمو پابلیک کردم ولی هنوز پریویته
واسه من یه روزه هنوز اعمال نشده .1 ثانیه
نمایش نتایج رو می گی دیگه؟(خصوصی و عمومی بودن )؟واسه من یه روزه هنوز اعمال نشده .
غلغ داره ؟