یه سایت بودش اسمش یادم نیست Ewbsyngc بود websync بود websinc بود یه همچین چیزی بوددوستان روزانه 50-100 آیپی واقعی ایرانی میخوام برای یه سایتی. از چه راهی میتونم این تعداد آیپی رو به دست بیارم ؟
سایتی هست مثل hitleap که بازدید واقعی (خارج از iframe) بفرسته ؟
با مدیر سایت های پاپ آپ یه صحبتی بکن شاید قبول کنن و تبلیغت رو بزارندوستان روزانه 50-100 آیپی واقعی ایرانی میخوام برای یه سایتی. از چه راهی میتونم این تعداد آیپی رو به دست بیارم ؟
سایتی هست مثل hitleap که بازدید واقعی (خارج از iframe) بفرسته ؟
دوستان وسیله ای (تبلت - گوشی - کامپیوتر) وجود داره که عرضش بین 970 و 1024 باشه ؟
یه قالبی زدم قسمت navbar تو عرض 970 تا حدود 1000 به هم میریزه.
الان این جمله سوالی بود یا خودتون سایتی که میگم رو میشناسید؟از همه کشور ها میفرسته.
خود فایرفاکس از این امکانا دارهدوستان وسیله ای (تبلت - گوشی - کامپیوتر) وجود داره که عرضش بین 970 و 1024 باشه ؟
یه قالبی زدم قسمت navbar تو عرض 970 تا حدود 1000 به هم میریزه.
https://www.dredown.com/youtubeاز صبح یه 10-15 ویدیو از یوتیوب میخوام دانلود کنم تا الان هیشکدومو نتونستم دان کنم ، 4-5 تا سایت که آنلاین میشد دانلود کرد رو هم تست کردم نشد ، mul.ir هم نشد یکی یه هلپی برسونه به ما موندیم تو کف این ویدیوها :general208::general208::general208:
برای چندتا از دوستان که نماد داشتن امسال همچین چیزی پیش اومده بوددوستان برای کسی اخطار از طرف دارایی اومده که باید مالیات ارزش افزوده بگیرید برای فروش محصول در سایتتون ؟
برای من دیروز اومد
برای چندتا از دوستان که نماد داشتن امسال همچین چیزی پیش اومده بود
یکیشون 100 هزار تومن جریمه شده بود که سال گذشته هم مالیات نداده بود
معمولا برای این هست که نماد اعتماد الکترونیک گرفتی
شما چه سالی نماد رو گرفتی؟ظاهرا مرحله اول فقط برای کسایی هست که نماد دارند ,برای ما هم اخطار کتبی اومد
رفتم دارایی و زیر بار جریمه هم نرفتم ,گفتم ارزش افزوده هم نمیتونم از کاربرا بگیرم
بعد از یک ساعت صحبت نچندان دوستانه نامه رو گرفت و گفت برو
بسته به اینکه برای چه کاری آدرس رو میخواهی ، برای مثال اگر اون شمار مزاحم تلفنی هست میتونی بری نمایندگی ایرانسل یک فرم شکایت پر کنیسلام
کسی میدونه از کجا میتونم آدرس یک شماره ایرانسلو پیدا کنم؟
باید برم خدمات مشترکین؟
توی آپارات بزن آپ بشه (لینک میگیره و کلیپ تحویل میده)از صبح یه 10-15 ویدیو از یوتیوب میخوام دانلود کنم تا الان هیشکدومو نتونستم دان کنم ، 4-5 تا سایت که آنلاین میشد دانلود کرد رو هم تست کردم نشد ، mul.ir هم نشد یکی یه هلپی برسونه به ما موندیم تو کف این ویدیوها :general208::general208::general208: